SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Hazırlıklarını Sürdürüyor

0
Güncellendi - 2020-11-18 19:51:27
Yeni Malatyaspor, Hazırlıklarını Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur’unda 25 Kasım Çarşamba günü 13.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ziraat Türkiye Kupası’na 3.Tur’da dahil olan ve ilk maçında sahasında 3.Lig ekibi Artvin Hopaspor’u 2-0 mağlup ederek, bir üst tura çıkan Yeni Malatyaspor, 4.Tur’da Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor ile eşleşti. Sarı siyahlılar, kura çekimine göre, 25 Kasım Çarşamba günü 13.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynayacağı bu karşılaşmanın hazırlıklarına 13 Kasım’da başladı. Doğu Anadolu ekibi, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde hazırlıklarını sürdürüyor.

Sarı siyahlılar, kupa maçı hazırlıkları kapsamında düz koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Takım, pas ve kondisyon çalışmasının ardından yaptığı çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Malatya ekibinde milli takımlarında bulunan Christian Cueva, Youssouf Ndayishimiye, Issam Chebake, Afriyie Acquah, Teenage Hadebe ve Abdulsamed Damlu antrenmanda yer almadı.

KUPADA DAHA ÖNCEDE KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur’unda Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Etimesgut Belediyespor ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası’na 3.Tur’dan dahil olan Yeni Malatyaspor, bu turda eşleştiği 3.Lig ekibi Artvin Hopaspor’u sahasında 2-0 mağlup ederek, adını 4.Tur’a yazdırdı.

Sarı siyahlılar, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda gerçekleştirilen Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur Kura çekiminde Ankara temsilcisi Etimesgut Belediyespor ile eşleşti.

Yeni Malatyaspor ile Etimesgut Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda 2018 yılında karşı karşıya gelmişti. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur’unda Yeni Malatyaspor, Malatya’da ve Ankara’da oynanan maçları 2-0’lık skorlarla kazanmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız