SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor İle MYB Arasında Güç Birliği Anlaşması

0
Güncellendi - 2021-07-24 21:53:31
Yeni Malatyaspor İle MYB Arasında Güç Birliği Anlaşması
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor ile 3. Lig ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor arasında 'güç birliği' anlaşmasına varıldığı açıklandı.

Varılan anlaşmayla, kulüplerin ortak çalışması, amatör kulüplerle daha fazla istifade ile amatör futbolcu havuzundan en yüksek seviyede faydalanılmasının amaçlandığı, bu konuda kararlar alındığı belirtildi.

Anlaşmayla ilgili açıklama, Yeni Malatyaspor Kulübü'nün sosyal medya hesabında şu ifadelerle yeraldı:

"Şehrimizin 3. ligdeki güzide temsilmcisi Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü ile kulübümüz arasında güç birliği anlaşmasına varılmıştır.

Bu anlaşma doğrultusunda kulüplerimizin ortak çalışması, oluşturulacak kaynaklarla futbolda şehrimizin daha iyi noktalara taşınması, Malatya'da var olan amatör kulüplerle daha fazla istişare yapılıp, amatör futbolcu havuzundan maksimum seviyede faydalanılması gibi konularda kararlar alınmıştır.

Bu kararın Malatya futbolunun tüm liglerde söz sahibi olması adına önem taşıdığını belirtir, güç birliği anlaşmamızın şehrimize hayırlı olmasını dileriz."

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Neyin güç birliği dalgamı geçiyorsunuz ortada yönetimmi var futbolcumu var teknik ekip mi var. Tek kuruş borcu olmayan klüp Adil Gevrege aleni verilmiştir ve üstüne bir miktarda para ne güzel ya ben bir Malatyalı ve Yeşilyurt seçmeni olarak hakkımı helal etmiyorum Mehmet çınara. Bu klüp peşkeş çekildi ve hep birlikte göreceğiz ne amaçla kullanılacağını kimlere hizmet edecegini. Yazıklar olsun kim buna alet oldu ise...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    MALATYA olarak, alınan çok güzel ve yapıcı bir karar.. Hayırlı uğurlu olsun.. Malatya nın sporcu gençlerine fırsat tanınmalı..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Çok güzel haber bunu başaran kuluplar ayakta kalabilecek bunu başaramayanlar ayakta kalmayacak dusacak
    0
    0
    Yanıtla