SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor İrfan Buz'la Yeniden Anlaştı

0
Güncellendi - 2021-05-20 23:06:08
Yeni Malatyaspor İrfan Buz'la Yeniden Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da, Teknik Direktör İrfan Buz'la yeniden anlaşma yapıldığı bildirildi.

Kulübün sosyal medya sitesinden yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz İrfan Buz ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladık. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."denildi.

Süper Lig’de 26.haftada Malatya’da oynanan ve 3-2 kaybedilen Konyaspor maçı sonrası Hamzaoğlu ile karşılıklı anlaşarak, sözleşmeyi fesheden yönetim, teknik direktör arayışları noktasında listesinde yer alan isimlerle görüşmüştü. Sarı siyahlı yönetim, 10 Mart 2021'de bir dönem takımı çalıştıran İrfan Buz ile sezon sonuna kadar süre için anlaşma sağlanmıştı.

UEFA-Pro lisans sahibi olan 54 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Bursaspor, Gençlerbirliği, Osmanlıspor, Samsunspor ve Kasımpaşa takımlarını çalıştırdı. TFF 1.Lig’de 2016-2017 sezonunda Yeni Malatyaspor’u Süper Lig’e çıkaran Buz, Yeni Malatyaspor'la tekrar anlaşmadan önce Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da kısa süre görev yapmış ve bu görevden ayrılmıştı.

Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’e yükselmesinde büyük pay sahibi olan ve Malatya’nın 11 yıllık Süper Lig özlemini sonlandıran tecrübeli teknik adam, şampiyonluk kutlamalarında gözyaşı dökmüştü.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • mltygn (2 yıl önce)
    ..ya Allah aşkına ne bu? 1 yıllık anlaşma mı olur? sayın h.y.Malatyaspor başkan ve yöneticileri, İrfan hoca gibi saygılı samimi başarılı bir teknik direktörle böyle gayrı ciddi anlaşma mı olur?
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Eğer hamza hamzaoğlu kadroyu biçmeseydi bu gün sezonu daha iyi yerde bitirebilirdik.Bir Cueva ile Eren Tozluyu sezon boyu nasıl aradığımızı her maçta gördük.Enkazı kaldırmak İrfan hocaya düştü.Hamza-Umut ikilisi takımı ne hallere düşürdü.gerekirse hiç transfer yapmayalım ama böyle abuk sabuk futbolcularlada kadroyu doldurup sonrada hocadan mucize beklemeyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hocam hayirli olsun sizlerden istegimiz yenimalatya spor formasinin hakini veren tasiyan oyunculari takimda bulundurun
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet yüksel (2 yıl önce)
    İşini biliyor ve seviyor, içten ve samimi bir insan. Yola çıkılır. Süper ligde en çok başarılı olmasını istediğim bir insan. Ankara'dan selamlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırıncı Enzo (2 yıl önce)
    Lig biteli bir hafta oldu. Bu hız alışık olduğumuz bir hız değil, Başkan'dan beklenmeyen bir performans.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (2 yıl önce)
    İsabetli olmuş,kimyalar uyuşmuştur,her iki tarafada hayırlı olsun,başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimyalar değilde mecburiyetler bir araya getirmiştir bu yönetimle çalışmak isteyen kaç hoca var bı hocayı takımının başına geçirmek isteyen kaç kulüp
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Ahde vefayı severim bizim zor gunlerinizde hep beraber kader birliği yapmış bir teknik adam tek isteğim transferlerin mutlaka hocayla birlikte yapılması hocanın hep yanında olunması kesinlikle futbolcuya dayalı hoca değişikliğine gidilmemesi kişilikli takimdasligi bozmayan oyuncular tutulmalı ve transfer edilmelidir,mali güce dikkat edilmeli kulübün veremiyecegi paralara oyuncu transfer edilmemelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözün özü (2 yıl önce)
    6 aylık yapılsa daha iyi olurdu sezonun 2.yarısı için boşuna tazminat ödemezdiniz kulüp kasasından gönlüm irfan hocanın başarılı olmasından yana ancak ancak kendi takımına eşdeğer veya daha üstün takımlara karşı çekingen futbol oynatıyor takıma buna yeni bir oyun planı geliştirip bu zaafını gidermesi lazım (süper lige çıktığımız sezon şampiyonluğa oynayan hiçbir rakibimizi yenemedik bu sezon da büyük takım maçlarından sadece gs kalmıştı ondan da fark yemediğimize seviniyoruz)hocam sizi seviyoruz ama bu zaafınızı gidermek için mutlaka birşeyler yapın süper ligdr kalmanın formülü ilk yarıda maç başına puan ortalamasını 1.5 dan aşağı düşürmenek gerek 20 takımlı ligde ilk yarı oynanacak 19 maçta 28 puan almayı hedef koymalı siz bunu sağlarsınız istersrniz hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN GÖKALP (2 yıl önce)
    Çok doğru bor karar İRFAN hocamız tam bir Malatya fanatiği. ?❤
    0
    0
    Yanıtla
  • ARY (2 yıl önce)
    Valla o takımı o kadroyu ligde tuttu helal olsun İrfan Hocaya.Topla oynama ve pas yüzdesi en düşük takımlardan biri Malatyaspordu! İnşallah İrfan hoca keyif alacağı,eksiği olmayan bir kadro kurar, kendisinin ve Malatya taraftarının arzusu olan ilk 5 hedefini gerçekleştirir,Avrupa takımları gelir Malatya da top oynar.BAŞARILAR İRFAN HOCA.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Yönetim, taraftar baskısı ve teklif edilen diğer hocaların reddetmeleri üzerine istemeye istemeye mecburen İrfan Hocayla anlaştı, 1 yıllık sözleşme yapılması da bunun en net göstergesidir. Transfer konusunda tam yetkili İrfan Hoca olmalıdır, yönetim sadece maddi konuları halletsin, maddi konuda sıkıntı yaşanmazsa başarı kendiliğinden gelir ama bu konuda hiç umudum yok, bu yönetimle bu takımın işi çok zor, umarım ben yanılırım. İrfan Hoca Malatyamıza tekrardan hayırlı olsun, bu şehrin ona vefa borcu vardı, isabet oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    Allah hayırlı uğurlu etsin. Güzel memleketimize, güzel insanlarına ve güzel takımımıza yakışır...
    0
    0
    Yanıtla
  • TARAFTAR YMS (2 yıl önce)
    çok isabetli bir karar, Malatyamıza hayırlı olmuş. İlk 5 hedefi doğrultusunda İrfan hocamızın yapacağı plana tüm Malatya Spor sevenleri destek vermeli, birliktelik olmalıdır. İrfan Hocamız bu ligi iyi bilen ve tecrübesi yeterli düzeye gelmiş bir hocamızdır, Malatyalıların daima Kalbinde sevgisi hep artacaktır.
    0
    0
    Yanıtla