SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'un Antalya Kampı İptal

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’e verilen milli arayı ve bay haftasını kamp çalışması yaparak değerlendirecek. Sarı siyahlılar, 13 Kasım Cuma günü Malatya’da toplanarak, hazırlıklarına başlayacak.

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan ve bu sezon geride kalan 8 hafta sonunda 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3’te mağlubiyetle 11 puan toplayarak, dokuzuncu sırada yer alan Yeni Malatyaspor, milli maç nedeniyle verilen ara ile birlikte bay haftasını en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

Araya, Denizlispor karşısında aldığı galibiyet ile giren Doğu Anadolu ekibinde, futbolculara verilen 4 günlük iznin ardından takım topbaşı yapmaya hazırlanıyor. Daha önceden 13 Kasım Cuma günü Alanya İlçesi’nde bir haftalık kampa gireceği kaydedilen takımın, pandemi süreci nedeniyle Antalyaya gitmeyeceği ve Malatya'da toplanacağı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "İçinde bulunduğumuz pandemi sürecini dikkate alarak daha sağlıklı ve kontrollü bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla yönetim kurulumuz,  teknik heyet ve sağlık kurulumuzun istişareleri sonucunda daha önce belirlemiş olduğumuz 13-20 Kasım tarihleri arasında Alanya'da yapmayı planladığımız kamp programımız iptal edilmiştir. Takımımız 13 Kasım Cuma günü Malatya'da toplanarak idmanlara başlayacaktır" ifadelerine yer verildi.

Sarı siyahlı takım, 25 Kasım Çarşamba günü 13.00’da yeni Malatya Stadyumu’nda Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor ile Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçına çıkacak.

Süper Lig’de ise dördüncü haftayı bay geçecek olan Malatya temsilcisi, ligin 10.haftasında 28 Kasım’da deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü, 11.haftada ise sahasında 5 Aralık’ta Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız