SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Sadık Çiftpınar'la Sözleşme İmzaladı

0
Güncellendi - 2021-08-18 20:35:38
Yeni Malatyaspor, Sadık Çiftpınar'la Sözleşme İmzaladı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe'den ayrılan eski futbolcusu Sadık Çiftpınar'la 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, son olarak Fenerbahçe forması giyen eski futbolcumuz 28 yaşındaki Sadık Çiftpınar ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Yuvana hoş geldin Sadık!" denildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • ruşen uçar (2 yıl önce)
    Semihin savunma oyuncusu reaksiyonunu göremeďigimizi hesaba kattigimizda fb den onceki sadık olursa faydalı olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)
    Yuvana Hoşgeldin Sadık ama keşke o kıvır kıvır yeleli saçları orda bırakıp gelseydin ceza sahası içinde Saçının rüzgarından bazen istemiyerekte olsa Penaltılar oluyor ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Malatyaspor umuza hayırlı uğurlu olsun hoş geldin sadık çifpinar inşallah hayırlı olsur başarıların dayım olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Malatyasporun çok acayip bir taraftar topluluğu var çocuk gibi hani çoçukların ellerine birer küllah dondurma ver herşey tamamdır artık arkandan koştura bilirsin bu takımın taraftar kitlesinin çoğunluğuda öyle, arkadaş uyan artık yeter bu takıma zarar verdiğiniz futboldan anlamıyorsun bari sus konuşma Adil Gevrek Sadık çiftpınarı almış herkes bayram ediyor gibi bilmiyorlar ki takımın %80'ni dökülüyor bir Sadıkla olacak iş değil yönetim en az 5 yada 6 oyuncu alması gerek hatta alınacak oyuncular hazır oynayacak durumda olmaları lazım valla 3 sezondur takım kıl payı ligde kalıyor bu yılda ligde 4 takım düşecek öyle sanıyorumki bu düşecek 4 takım içeriside bizde varız Adil bu yıl bu takımı düşmeye hazırladı neredeyse transfer sezonu bitecek her takım kadrolarına boşta kalan iyi futbolcuları alırken Adil 2'ci veya 3'cü ligden adam aldı bu ne demek artık buraya kadar flim bitti demek oluyor Malatyada bu takıma sahip çıkanda olmuyor herşey buraya kadar gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (2 yıl önce)
    Herkes bir transfer türküsü tutturmuş söylüyor haklısınız da en az 2 transfer de lazım ama bilmeyiz ki Trabzon gibi takıma 3 lu defansla çıkarsanız sizi hallaç pamuğu gibi çırpar burada suç hocanın bu ölçü olamaz ayrıca yediğimiz 3 golde de bireysel hataların olduğunu unutmayalım haddadinin defansif yönü çok zayıf burundililer takımda biraz şans bulsa emin olun daha iyi olurlar herşeyden önce takıma inanıp guvenmek lazım inşallah iyi de olacaz
    0
    0
    Yanıtla
  • vahap başıbüyük (2 yıl önce)
    bremen mızıkacısı Semih Kaya dan kurtulmak zamanıdır .Malatya ismi gibi Sadık bir evladına kavuştu .Hoş geldin kardeşim inşallah sakatsız ve başarı dolu bir ömür diliyorum.Vahap başıbüyük istanbuldan sevgiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Takımın Günah keçisi bulundu! 26 numaralı forması ile Bremen mızıkacısı
    0
    0
    Yanıtla
  • hayat öğrencisi (2 yıl önce)
    o değilde fofonayı niye samsuna verdiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fofana,samsunu tercih etti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Yüreğiyle mücadele eden eski futbolcumuzun gelmesine çok sevindim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Adam gibi adam, yuvana hoş geldin. Tekrar eski başarılı günlerine döneceğine sonsuz inanıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Drejanlı (2 yıl önce)
    Adam gibi adam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Bir sadık yetmez. Takım o kadar eksik ki Adem yanında oynayacak adam bulamıyor. Yazık değilmi Adem e. Oyun oynayacak kimse yok. Oyun sistemi zaten berbat. Nasıl olacak buiş. Diğer takımlar hala futbolcu alıyorlar biz daha bekliyoruz. Neyi bekliyoruz, kimi bekliyoruz, yönetim ne yapıyor. Kardeş im beceremiyosanız yol yakınken bırakın. Böyle kulüp yönetilmez. Adem bile isyan etti Trabzon maçında. Hafta sonu Göztepe de 4_5 tane atar. İrfan hoca gider. Bunu yazın buraya. Bu nasıl iştir şaştık kaldık. Allah yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • kerim berabere bitecek gardaş
    0
    0
    Yanıtla