SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Tamer Tuna'ya Yakın

0
Güncellendi - 2021-02-25 19:54:40
Yeni Malatyaspor, Tamer Tuna'ya Yakın
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da teknik direktör arayışları sürerken yönetimin, Tamer Tuna ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

Süper Lig’de 3-2’lik Konyaspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör Hamza Hmazaoğlu ile karşılıklı görüşüp, anlaşarak yollarını ayıran Yeni Malatyaspor’da, hoca arayışı hız kazandı.

Yönetimin ilk etapta Okan Buruk, Alex de Souza ve Tayfun Korkut ile bir görüşme gerçekleştirdiği görüşmelerden olumlu sonuç alamadı. Okan Buruk ve Alex de Souza’nın bu sezon takım çalıştırmayı düşünmedikleri için kendilerine iletilen teklifi kabul etmedikleri öğrenildi.

Sarı siyahlı yönetim, Okan Buruk, Alex de Souza ve Tayfun Korkut’tan olumsuz yanıt alınca rotayı Tamer Tuna’ya çevirdi. Tamer Tuna ile bir görüşme gerçekleştiren yönetim, ilk etapta anlaşma sağlayamadı. Tamer Tuna 1,5 yıllık sözleşme isterken, Yeni Malatyaspor yönetimi ise sezon sonuna kadar anlaşma önerdi.

Yönetim, Tamer Tuna ile bir görüşme daha gerçekleştirdi. Bu görüşmede ise yönetimin Tuna’ya sezon sonuna kadar anlaşma yapmayı, sezon sonunda da gelecek sezonla ilgili yeniden oturup konuşmayı önerdiği bildirildi. İkinci görüşmenin olumlu geçtiği ve Gençlerbirliği maçının ardından son kararın verileceği öğrenildi.

45 yaşındaki Tamer Tuna, teknik direktörlük kariyerinde daha önce Göztepe, Sivasspor ve Antalyaspor takımlarını çalıştırdı. UEFA-Pro lisansı bulunan Tuna, son olarak Antalyaspor’da görev yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • KAĞAN (3 yıl önce)
    Malatyalı Hoca Olsun Malatyalı kendi öz evladımız olsa bu sezon için iyi olur. Kayseri de öyle yaptı. Yabancı hocayı gönderdiler Uğur hocayı getirdiler. Bu sezon düşmeyelim yeter inşaallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • İSMET (3 yıl önce)
    Bu satten sonra yeni hoca getirmek çok yanlış olur. Ali Ravcı ile devam etmek en uygun karar olur. Hamza hoca ile yaşadığımız son dönem başarısızlığı Erol Bulut ile de yaşamıştık. Erol Bırakıp kaçınca Ali Ravcı Takımı UEFA ya taşımıştı. Hatırlayalım. Düşeceksek bile Ali Ravcı ile düşelim. ( Onunla düşmek mümkün olmaz Ligi ilk 8-10 arasında bitiririz.)
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (3 yıl önce)
    Ne olduysa oldu ali ravci ile devam edilirse isabetli olur hiçolazsa memleket sevgisi var
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal Çakır (3 yıl önce)
    Çarşıda konuşulan tek isim var o da son 9 maçını kazanmış Yeşilyurt ve hocası Malatyalı Nihat hocadır. Onun ismini yazmayıp da amatör kümede bile 20 maç kariyeri olmayan adamı Süper lig takımına tavsiye etmenin akılla izahı yok. Bu hocalar çalışabiliyorsa gitsin liglerde takım çalıştırsın o da yetmez şampiyon olsun gelsin başımın üstünde yerleri var. Yönetiminde zaten Malatyanın trilyonlarını bu adamlara emanet etmesi demek Malatyanın paralarını sokağa atması demek olur. Aklın yolu bir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen süper ligi amatör kümemi zannettin orası Kurtlar sofrası
    0
    0
    Yanıtla
  • Müco (3 yıl önce)
    Hayırlısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Çok kıymetli yönetimimiz, Ali RAVCI ile neden devam etmiyor çok merak ediyorum. Şuan kıymet verdiğiniz hocalar analarının karnındayken öğrenmediler bu işi. Siz kendi insanınıza fırsat vermezseniz başkası hiç vermez. Tamer Tuna gelip bi şampiyonmu yapacak yani. anlamadım. ligdeki hedefimiz nedir. Önemli olan bu sene ligde kalmak, Ali Ravcı da bunu başaracak bilgi birikime sahip. Yine de herşeyin iyisini yönetimi bilir ne diyeyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer Kirteke (3 yıl önce)
    Bak tamer burda para istersen önceki ertuğrul. Erol .sergen hamza gibi senide kovarız ona göre karar ver
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (3 yıl önce)
    Akla ilk gelen isim Okan Buruk'tu. Olmasını isterdim. Sonuçta başarısını ispat etmiş gibi. Tamer Tuna ismi de çok geçti ama uyum yakalanırsa bir şeyler olur . İnşallah başarılı olur diyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Tamer Tuna olursa küme düşme kesin diyelim. Göze hoş gelen futbol oynatayim derken hep puan kayıpları yaşatıyor. Göztepe de 2 kez başarısız oldu, Sivas'ta başarısızlık ve son olarak da Antalya'da başarısızlık. İlginç olan adam ayrıldıktan sonra bıraktığı takımlar toparlandı ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Okan Buruk olursa daha isabetli bir teknik direktör tercihi olur. Rize'ye gittiğinde neredeyse düşmesi kesin bir takımdı. Üst sıralara taşıdı. Akhisar ve Başakşehir başarısı var. Tek sorun Y. Malatyaspor'a gelip, gelmeyeceği. Yönetim güven vermiyor. Okan Buruk parasal sıkıntısı olan ve yönetim becerisi olmayan Malatya'ya gelmez..! Umarım beni yanıltır da gelir. Gelirse başarılı olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    ibrahim üzülmez olsa daha iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Faydasının olacağına inanmıyorum. Vasat bi teknik direktör olduğunu düşünüyorum.İnşaallah yanılırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (3 yıl önce)
    Bence mevcut adaylar arasında en uygunu. Anlaşılırsa isabetli olur.
    0
    0
    Yanıtla