SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Trabzon Maçına Hazır

0
Güncellendi - 2021-02-08 04:09:05
Yeni Malatyaspor, Trabzon Maçına Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 24. haftasında Pazartesi akşam kendi sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI..

Yeni Malatyaspor'da kart cezalısı Kubilay Kanatsızkuş, Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Sarı siyahlı takımda kart cezası sona eren Teenage Hadebe kadroda yer alabilecek.

Süper Ligin 24.haftasında Pazartesi akşam 19.00'da Yeni Malatya Stadyumunda Trabzonspor'u konuk edecek olan Yeni Malatyaspor'da, Fatih Karagümrük maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle PFDK tarafından 2 maçla cezalandırılan ileri uç oyuncusu Kubilay Kanatsızkuş bu maçta forma giyemeyecek. Karagümrük maçında dördüncü sarı kartını gören ve bu nedenle Göztepe maçında kadroda yer alamayan defans oyuncusu Teenage Lingani Hadebe ise kadroda yer alabilecek.

Sarı siyahlı takımda kanat oyuncusu Olcay Şahan'ın sakatlığı nedeniyle tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, sakatlığı nedeniyle Göztepe maçında kadroda yer alamayan sol bek oyuncusu Karim Hafez ise hafta içerisinde çalışmalarda yer aldı. Hafez'in Trabzon maçında görev alıp almayacağına teknik heyet karar verecek.

Pazartesi akşamki maçta 3 puanı hedefleyen Yeni Malatyaspor, hazırlıklarını tamamladı. Futbolcular, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çalıştılar.

Neşeli geçen antrenmandan önce, forvet oyuncusu Jetmir Topalli'nin 23. yaş günü de kutlandı.

MÜCADELEYİ, ERKAN ÖZDAMAR YÖNETECEK

Sorunlu olan çim zemininde bakım yapılan Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Trabzonspor karşılaşmasını Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar’ın yardımcılıklarını Manisa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi İbrahim Çağlar Uyarcan ile Ankara Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mustafa Sönmez yapacak. Mücadelede, İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Hakan Ceylan ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

İKİ TAKIM ARASINDA 8'İNCİ MAÇ

Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor daha önce tamamı Süper Lig olmak üzere 7 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Yeni Malatyaspor 2, Trabzonspor ise 5 kez kazandı.

İki takım ilk olarak 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 1-0 kazanırken, sezonun ikinci yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşma 4-1 Trabzonspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor, 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 5-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşmadan ise Trabzonspor 2-1 üstün ayrıldı.

İki takım, 2019-2020 sezonunda yeniden Süper Lig’de karşılaştı. Sezonun ilk yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşmayı 2-1 üstün tamamlayan Trabzonspor, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmadan da 3-1 üstün ayrıldı.

Bu sezonun ilk yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşmayı ise Trabzonspor 3-1 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Nuri (3 yıl önce)
    Bunlar dost takımız deyip en zor zamanlarımızda bizim futbolcuları ayartan takım.Bu maç bu açıdan da önem taşıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Yener (3 yıl önce)
    Bu maci mutlaka kazanmaliyiz, okonci yarida puannverdigimiz diger dusme hatti takimlarindan mutlaka puanlar almaliyiz yoksa stresli maclar bizi mafeder
    0
    0
    Yanıtla
  • AKAB (3 yıl önce)
    Trabzon la zor bir maç olacak..Trabzon iyi şu an....Malatya ise pata küte gidiyor....insallah yenilmeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Bu maçı alırsak trabzonu hamsi tava yaparız. Bizim icin anlamlı bir 3 puan olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (3 yıl önce)
    Trabzon çok formda inşallah oyuncularimiz yüreklerini sahaya koyarlar puan yada puanlara ihtiyacimiz var küme düşme hattıyla aramizda 6 puan var inşallah kazaniriz ama işimiz, zor
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yavuz (3 yıl önce)
    Bu trabzonu 5 lik edip göndermeli.
    0
    0
    Yanıtla