SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatyaspor'a Bir Borcum Var"

0
Güncellendi - 2019-10-24 17:53:21
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un 21 yaşındaki stoperi Yiğithan Güveli, uzun bir sakatlık sürecinin ardından takıma döndüğünü önceliğinin BtcTurk Yeni Malatyaspor olduğunu ardından da yurt dışında futbol hayatına devam etmek istediğini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Güveli, üst üste yaşadığı sakatlıklardan dolayı üzgün olduğunu ifade etti.

Güveli, BtcTurk Yeni Malatyaspor'a farklı hedeflerle geldiğini kaydederek, "Sakatlıklar yaşadım. İki kere ameliyat oldum. Bu durum en çok beni üzüyor. Ama artık her şeyi atlattım. Takımla birlikte çalışmalara başladım. Artık bir sıkıntım yok. Umarım şans gelirse, hocamız görev verirse elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Sakatlık sürecinin çok uzun sürdüğünü ifade eden genç stoper, şunları kaydetti:

"Bende bu kadar beklemiyordum ama doktorlar bekletti. Aslında çok uzun bir hikaye. En çok bundan ben çektim. Şimdi daha iyiyim. Sıkıntım yok. İnşallah bir daha yaşamam."

Güveli, bir gazetecinin 'Fenerbahçe'den transfer oldun, BtcTurk Yeni Malatyaspor'daki hedeflerin nedir?' sorusuna, "Öncelikle Malatyaspor'a bir borcum var. Hem yönetim hem de taraftarların bir beklentisi vardı. Bunu bir türlü karşılayamadım. Öncelikli hedefim tabi ki burası. Şimdi basamak basamak gitmek gerekiyor. Genç bir oyuncuyum, hala 21 yaşındayım. Önceliğim burada oynayıp ardından yurt dışında futbol oynamak. Umarım burada iyi bir performans gösterip, ardından futbol hayatıma yurt dışında oynarım" şeklinde cevap verdi.

Genç stoper, takımın Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 8 haftalık bölümde iyi bir performans ortaya koyduğunu ifade etti.

Takımın iyi bir gidişat yakaladığını dile getiren Güveli, "Sezon başında benimde beklentim bu yöndeydi. İyi gidiyoruz. Özellikle iç sahada kolay kolay yenilecek bir takım değiliz. Deplasmanda da iyi maçlar çıkarıyoruz. Konyaspor deplasmanı zorluydu, galip geldik. Şimdi sahamızda Kayserispor ile karşılaşacağız. Kayserispor'da sıkıntılı bir süreç geçiriyor ama futbol sahada oynanan bir oyun. Ben yine aynı şekilde taraftarımızın desteğiyle kazanacağımızı düşünüyorum" dedi.

Yiğithan Güveli, Sadık Çiftpınar'ın Fenerbahçe'ye transferi karşılığında 2018-2019 sezonunda sarı kırmızılı takımın kadrosuna dahil olmuştu.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Güveli, yaşadığı sakatlık ve geçirdiği ameliyatlar nedeniyle şuana kadar takımda süre almadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    SENİ DE DÜNYA GÖZÜYLE SAHADA KOŞARKEN BİR GÖREBİLSEYDİK HASRET KALDIK! YURT DIŞINA GİTMEDEN ÖNCE HELE BİR ORDUZUNUN TOZUNU YUTTA PİŞ BİRAZ PİŞ YURT DIŞINDA FUTBOL OYNAMAK SENİN NEYİNE?
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Adamı sahada gören olmadı hala önceliği malatyaspormuş.sanki taraftarın aklıyla alay ediyor.diğer takımlarda sıraya girmişler sanki.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (4 yıl önce)
    İnşallah hedeflerine ulaşacaksın.Çünkü sen bunu başaracak yapıdasın.Allah yardımcın olsun gardaş.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    hadi işbaşı yap herkesi çok beklettin göster kendini alkışlayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Bir maç oyna görelim futbolunu beklemekten yorulduk
    0
    0
    Yanıtla