SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da 2 Futbolcunun Testi Pozitif

0
Güncellendi - 2021-04-10 19:48:55
Yeni Malatyaspor'da 2 Futbolcunun Testi Pozitif
A- A+ PAYLAŞ

Pazartesi günkü Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor'da, 2 futbolcunun daha korona virüs testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Nurettin Soykan Tesislerimizde Covid- 19 testi yapılmıştır. Yapılan testler sonucu iki futbolcumuzda pozitif vakaya rastlanılmıştır. Testi pozitif sonuçlanan futbolcularımızın takip ve tedavi süreçlerine, ilgili prosedürler dahilnde başlanmıştır." denildi.

Geçtiğimiz hafta yapılan testlerde de, Umut Bulut, Kubilay Kanatsızkuş, Murat Akşit, Eray İşcan, Ahmet Ildız ve Erkan Kaş korona virüse yakalandıkları belirlenmiş, ayrıca 2 kulüp personelinin testlerinin de pozitif olduğu duyurulmuştu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • New Malatya (2 yıl önce)
    Neden bu kadar devlet sırrı gibi saklanır çok ilginç. Hasta olmak ayıp değil suç değil günah değil ve bunu en çok Malatyaspor yapıyor. Diğer takımlar açıklıyor biz maç günü kim kadroda değilse ordan çözüyoruz meseleyi. Bu defa sanırım mallan ve Semih kayaymıs. Semihin yerinde hadebe var toparlanır orası ama orta saha zaten yok aquah Allah'a emanet Ahmet ıldız hasta, mallanda olmayınca zaten en büyük sorun olan orta saha bu haftada perişan olacak. Kasimpasadada Aytaç kadro dışı bu maçı alırsak kendi yolumuzu kendimiz cizeriz yoksa sonumuz geçen seneyle aynı olur. 3 puan bize hayat verir lütfen gayret edin 3 puan alın gelin size güveniyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (2 yıl önce)
    Diğer kulüplerde hiç çıkmıyor. Acabs değişik bir yontemimi var.
    0
    0
    Yanıtla
  • haluk çetinoğlı (2 yıl önce)Aydin isimli kullanıcı yorumuna
    bizim futbolcular avm cafelerinden çıkmıyor. Ligin lideriyiz keyifleri tıkırında ondan oluyor.
    0
    0
    Yanıtla