SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor’da İssam ve Mustafa Akbaş Dönüyor

0
Güncellendi - 2020-03-15 01:46:48
Yeni Malatyaspor’da İssam ve Mustafa Akbaş Dönüyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’da kart cezaları sona eren sağ bek İssam Chebake ile defans oyuncusu Mustafa Akbaş (fotoğraftaki), Hes Kablo Kayserispor maçında kadroda yer alabilecek. 

19.haftanın erteleme maçında Trabzonspor’u sahasında konuk eden BtcTurk Yeni Malatyaspor’da kart cezalısı olan İssam Chebake, Mustafa Akbaş ve Teenage Lingani Hadebe ile Karim Hafes, Vidar Örn Kjartansson ve Youssuf Ndayishimiye statü gereği forma giyememişti. 

Kart cezaları sona eren sağ bek İssam Chebake ile defans oyuncusu Mustafa Akbaş ile statü gereği Trabzonspor maçında kadroda yer alamayan Karim Hafes, Vidar Örn Kjartansson ve Youssuf Ndayishimiye, Hes Kablo Kayserispor maçında kadroda yer alabilecek. 

Tahkim Kurulu tarafından 3 maçtan men cezası onanan defans oyuncusu Teenage Lingani Hadebe ise Hes Kablo Kayserispor maçıyla birlikte bu cezasını doldurmuş olacak. 24.haftada deplasmanda Yukatel Denizlispor ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maçla cezalandırılan Hadebe, 25.haftadaki İttifak Holding Konyaspor ve Trabzonspor ile oynanan erteleme maçında forma giyememişti.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi/ Malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
Bu haber yoruma kapalı