SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Kaleye 1. Ligden Takviye

0
Güncellendi - 2021-07-26 22:50:50
Yeni Malatyaspor'da Kaleye 1. Ligden Takviye
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, kalesini Ümraniyespor'dan transfer ettiği 27 yaşındaki Ahmet Eyüp Türkaslan ile takviye etti.

1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un 1,89 m. boyundaki kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'la yapılan sözleşme, kulübün sosyal medya hesabından "Ümraniyespor’da forma giyen 26 yaşındaki kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştır." açıklamasıyla duyuruldu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Tf44 (2 yıl önce)
    Bu sene 2.ligin kapısı aralandı elle tutulur bir transfer yok maalesef bu kadro geçen senelerden daha kötü. Birde adanademirspora bakın kimle yarışabirsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    Başkan transferler nerede ? Bu yönetim transfer yapamıyor. Yönetim İstifa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    Bütün transferlere merhaba.. Hayırlı uğurlu olsun İNŞALLAH.. Malatya ve MALATYASPOR UN başarısı için ter dökeceklerine inanıyoruz.. Güveniyoruz.. Selamlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Her yıl en az 1 tane boş kaleci transferi yapıyoruz boşa para harcanıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kabasakal (2 yıl önce)
    3. Lig de anca menajerlik yapacak futbol bilgisi sıfır olan bi menajerle bu lig zor biter Ali ravcı dan 5 gömlek aşşağısı bi menajer Eskişehir spor u batıran menajer acil yollanmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Yahu senin zaten 3 kalecin var üst düzeyde,yani bir üst düzey de diğer ikisi de orta düzeyde 3 kaleci ! Bu ne şimdi ? İş bilmezlik buram buram kokuyor bu transferin neden yapıldığı soru işaretinden öte gitmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    Beceriksiz yönetim istifa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Buffon (2 yıl önce)
    İzzet Erdoğan’ın ilk olduğu transfer bu. Canınızı sıkmayın. Daha çok böyle transfer olur...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    2 yıldır futboldan uzak ortada kalmış,Malatyaspor dışında teklif almamış olan Douglası ve 3 kalecisi olan takıma alt ligden üstelik 27 yaşından gün almış ve hiç bir başarısı olmuyan gereksiz bir kaleciyi transfer etmek ancak Adil gevrek ve yönetiminde olur.Bu kadar hesapsız ve boşa para harcadıkları na göre belliki çok paraları var!
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Nuri bey yorum yapanlar nete göre yapıyorlar anlayarak mı anlamadan mı? Takımın kadro yapılanmasını mevcut teknik heyet, sportif menejer,yönetim iştişare ederek yapıyorlar.Demekki bir kaleci daha gerekiyormuş yapılmış.Ortada aday yokken sırf yönetimi eleştirmek takıma bu yönden zarar vermek için elinizden geleni yapıyorsunuz.7
    0
    0
    Yanıtla
  • Beyefendi sizin beni iyi hatırlamanız lazım..Ben o zamanlarda da ,klübün transfer politikasını eleştirip bu mentalite ile yönetildiği takdirde takımın küme düşeceğini söylemiştim.Mualesef.Takım da küme düştü.Geçen sezonda hatırlarsanız son anda ligde kaldık.Siz değilmisiniz.Olcay şahanı,kaleci erayı, erkan kaşı vs.bunlara benzer en az 7 oyuncuyu biz burada eleştirdiğimiz de siz onları yere göre sığdıramıyordunuz. Ne oldu?Bunları niye gönderdiler?Kısaca Siz ve sizin gibiler herşeyine göz yummakta sınır tanımadığınız(mecburiyetten olabilir) bu yönetim için,takımın küme düşmesine sebep olan unsurlardan biri olduğunuzu biz unutmadık.Sizde unutmayın.Alınan her kötü oyuncuya ,birileri için asla iyi diyemem.Nedeni de Malatyaspor kimsenin çiftliği değilde ondan beyefendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali veli salman (2 yıl önce)
    26 mi 27 mi EDİTÖR: Futbolcu, 11 Eylül 1994 doğumlu
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    BJK'dan douglas alınmış diye bir haber var umarım almazlar. Alınacaksa Boşta olan linens alınsın
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun size. Bu nasıl bir transfer anlayışı. Takımın her mevkisinde eksik varken ve sadece kale saglamken gidip kaleye transfer yapılması futbol dehalığı olmalı. Bırakın gidin insanda biraz utanma olur.
    0
    0
    Yanıtla