SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Keyifler Yerinde

0
Güncellendi - 2021-01-20 00:57:43
Yeni Malatyaspor'da Keyifler Yerinde
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da, ligin 19.haftasında sahasında Çaykur Rizespor karşısında alınan 4-1’lik galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Lig’de 5, iç sahada ise 2 haftadır galip gelemeyen Yeni Malatyaspor, ligin 19.haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 4-1 mağlup ederek, hem kötü gidişata ‘dur’ dedi hem de yeniden moral depoladı.

Lig’de 19 hafta sonunda 18 karşılaşma oynayan 6 galibiyet, 6 beraberlik, 6’da mağlubiyet yaşayan sarı siyahlılar, 24 puan topladı.

Yeni Malatyaspor, şuana kadar hanesine yazdırdığı 24 puanın 18’ini iç saha, 6’sını ise deplasmanda elde etti. Doğu Anadolu ekibi, sahasında oynadığı 9 karşılaşmada 5 kez galip gelirken, 3 karşılaşmada berabere kaldı, 1 karşılaşmayı ise kaybetti. Malatya temsilcisi, sahasında oynadığı 9 karşılaşmada rakiplerinin ağlarını 16 kez havalandırırken, kalesinde ise 9 gol gördü.

Yeni Malatyaspor’un şuana kadar sahasında oynadığı 9 karşılaşmada aldığı sonuçlar şöyle:

2.hafta Yeni Malatyaspor-Göztepe: 1-1

4.hafta Yeni Malatyaspor-Fraport-TAV Antalyaspor: 1-0

6.hafta Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği: 2-1

8.hafta Yeni Malatyaspor-Yukatel Denizlispor: 2-0

11.hafta Yeni Malatyaspor-Medipol Başakşehir: 1-1

13.hafta Yeni Malatyaspor-Kaısmpaşa: 2-0

15.hafta Yeni Malatyaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 1-3

17.hafta Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor: 2-2

19.hafta Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor: 4-1.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: 4-1'lik Ç.Rize galibiyetinden sonra Yeni Malatya soyunma odası (YMSkulubu)

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Basri (3 yıl önce)
    Çok sevinmeyin daha iş bitmedi, Malatyaspor küme düşecek takımlar arasında unutmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Maruf (3 yıl önce)
    Şampiyonluğa oynayan bir takım değiliz. Elbette futbolcu da satacak alacak. Bu işler parayla dönüyor. Esas olan parayı iyi yönetmek. Oda yönetimin tasarrufunda Yanlışsız kimse yoktur. Yanlışları yapıcı bir dille dile getirirsek adresini bulur. Yoksa öfke oluşur, kimseye faydası olmaz. Karşılıklı iyi niyet her zaman kazandırır. Futbolcular, yönetim, teknik heyet olumsuz eleştirileri kaldırabilmeli. Hakaret argo içeren yorumlarada yetkili medya yer vermemeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ammar (3 yıl önce)
    Para lazım para para
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Sayın Malatya haber yöneticileri,lütfen bu sitede yapılan her yorumu,ozelliklede olumsuz, aşağılayıcı,hakarete varan boyutta olanlara yer vermeyin.Oyle yorumlar varki adeta kan davası güder gibi,Malatyasporun başkanına,futbolcusuna,teknik heyetine edepsizce yorumlar yapılıyor,sizde burdan yayinliyorsunuz,yapmayın yayınlamayı,kendi fikirleri onlarda kalsın,destek değil köstek oluyorlar.Takim kazansada kaybetsede aynı telden devam ediyorlar.Avrupanin önemli liglerinden Süper ligde bir takımımız bir markamız var,oturduğu yerden yorum yazanlara yem etmeyelim.Unutmayslim kaleler hep içten fethedilir,içerdeki hainler sebep olur oda Malatya'da ve bu sitede bol miktarda var lütfen engel olun yorumve değerlendirmelerini yayınlamayı, saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Ligin dibindeki Erzuruma ardından Ankaragücü ve Kayseriye yenilip taraftarı kahreden takım Yarısından fazlası sakat ve cezalı oyuncularından yoksun gariban Rizeyi yenince Hamzaoğlunu kahraman ilan edenlere şaşırmamak elde değil.Bu sözde taraftarlar lütfen geçen seneki resmi iyi incelesinler.kendi kendimizi kandırmayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Ahh iyi güzel malatyalilar başkan hoca yönetici yeri geldi oyuncu oldunuz hemde çok iyi uzman oldunuz malesef iyi değil orta tarafdar olamadiniz Geleni gideni hep ekeştirdiniz çamur attiniz Kendinize hiç bakmadiniz biz bu kafayla kime hizmez ediyoriz diye düşünmediniz o yediğiniz kaysılar yazık boşa tüketim istaf olmuş yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahtuka (3 yıl önce)
    Değerli Malatya Haber yöneticileri , Hiç bir anlamı olmayan tamamen çöp niteliğinde, kime hizmet edildiğide anlaşılamayan yorumlara neden izin veriyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle katılıyorum . Ne yazdığı anlaşılmayan tuhaf tuhaf yorumlara izin veriliyor . Madem öyle yorumlara izin verilecek yorum kontrol özelliğini direk kaldırın...
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    başkan yusufu sat yeni işe yaramaz çöpleri al al adil al klübü batır yusuf genç iyi oyuncu bizim takıma yakışmaz yeni dia minura barazite dorialar al
    0
    0
    Yanıtla
  • ?
    0
    0
    Yanıtla
  • yusufu pazardanmı bulduk onuda bu yumeti almadimi
    0
    0
    Yanıtla
  • Odtü-malatya (3 yıl önce)abuzer isimli kullanıcı yorumuna
    Burundiden sen keşfedip getirdin heralde Yussuff’u. Senin gibi vasıfsızlar bir bitmedi, kulübün başkanına hitap şekline bak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (3 yıl önce)abuzer isimli kullanıcı yorumuna
    Niye bu Yusuf geldiğinde saatçi diye dalga geçen sizin gibiler şimdi ne oldu da değere bindi..Derdiniz başka sizlerin başka....
    0
    0
    Yanıtla