SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Kongre Kararı Alınacak mı?

0
Güncellendi - 2021-03-14 01:45:09
Yeni Malatyaspor'da Kongre Kararı Alınacak mı?
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, 2019-2020 sezonu mali kongresini gerçekleştirdikten sonra 2020-2021 sezonunun mali kongresini de gerçekleştireceklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Derneği, 01.06.2019 - 31.05.2020 tarihleri arasını kapsayan ve salgın nedeni ile yapılamayan yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı 20 Mart Cumartesi günü yapma kararı almıştı. 20 Mart Cumartesi günü 11.00’da Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda yapılması planlanan 2019-2020 sezonu yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, çoğunluk sağlanamaması halinde 27 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısıyla ilgili bilgi veren kulüp başkanı Gevrek, “Geçen sene pandemi dolayısıyla Mali Genel Kurulumuzu yapamadık. Önümüzdeki hafta geçen sezonun mali kongresini yapacağız. Çoğunluk sağlanamazsa bir sonraki hafta mali kongremizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Gevrek, Mart ayında yapacakları 2019-2020 sezonu yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nın ardından 2020-2021 sezonunun yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısını gerçekleştireceklerini belirtti.

Olağanüstü genel kurul kararının gündemlerinde olmadığını kaydeden Gevrek, “Seçimli Genel Kurulla ilgili de bir karar almadık, bir yıl daha var. Şuan ki hedefimiz mali kongreyi yaparak, kalan 12 haftada da istediğimiz sonuçları alarak ligi iyi bir yerde bitirmek. O zaman oturup, kongreyle ilgili bir karar alırız” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Takımın küme düşmesi kesinleşince belki kongre kararı alır Adil Gevrek. Yoksa sanmıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    memlekette kim kime dum duma misali.yapanın yanına şimdilik kar kalıyor ama herkes bir gün yaptığının hesabını mutlaka verecektir.Az kaldı az
    0
    0
    Yanıtla
  • haluk (3 yıl önce)
    adil gevreği bence cimere şikayet etmek lazım. devlet bu kadar yardım yaptı stadın yolu,stadın çimi ortada. bu paralar nereye gittiğini cimere yazalım. sayın cumhurbaşkanına beştepeye gerekirse mektup yollayalım. sonuçta milli servet stadyum o kadar tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Allahu teala öbür dünyada sorar bize kullarım size akıl verdim kullanıp sorsaydınız diye. sonuçta stadyum yerine malatyaspor yerine 1 fabrika yapılsa bunlardan daha iyi olurdu en az 300 kişi 1200 aile ekmek yerdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynal ERASLAN (3 yıl önce)
    Berbat alt yapı organizasyonu, Devre arasında takımın en iyi futbolcularını satmak, Bolca teknik direktör değişikliği, Banker filmlerinden fırlamış Başkan, Dünya kadar Borç, Sonuç: 2 sene üst üste aynı ligde küme düşmek Böyle bir ilk ki bize yaşattıkları zaman yöneticilerin heykelini kapalı çarşının üstüne dikelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin Kuş (3 yıl önce)
    Bence olağanüstü genel kararı alınmalı, çünkü herşey gözünüzde. Bu takıma iyilik yapmak istiyorsa Adil Gevrek bir an önce görevini ehil insanlara devretmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu kağan (3 yıl önce)
    Adil gevrek takımı düşürmeden bırakmaz çünkü büyük bi pasta var ve borç yapmaya devam edecek söylenen rakam 150 milyon tl Sıfır borçla alınan bir kulüp nasıl iflas ettirilir Adil Gevrek bize çok iyi gösterdi kulübün hesapları ne de olsa incelenmiyor Bu kente de bu müstehak sahipsiz Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Dikkat dikkat biz dusmeyiz diye diye gidiyoruz sayın başkan geçen sezondan zerre kadar ders almamissin burda ismini yazmiyacagim bir sayın vekil dışında desteğinde bitmiş durumda o vekilimiz ne zaman isterse inan 1 dakika bile orada duramazsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bir kulübün başkanı takımın yarısı demektir ,geçen sezon Hikmet Karaman bize geldi başkan hocayı aldı Malatya'yi gezdirdi sonuç ortada ,bu sene aynı hoca Ankaragücünde her önüne geleni yeniyorlar,onun için sayın adil gevrek artık görevi bırakma zamanın geldi ,hem kendine hem takıma zarar veriyorsun bazen bir kan değişimi iyidir zamanında bırakırsan bir gün geri dönebilir sin ve bu ilde iyi başkan olarak anılırdı bizden dost tavsiyesi diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    olağan mali genel kurulda çoğunluk sağlanamıyor.buda sorumsuzluğun zirve noktası artık.birde taraftara kulübe sahip çıkın derler.bu durum bizim süperlige layık olmadığımızın açık bir göstergesidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Bunu bilmeyecek ne var?Kümede kalma ihtimalleri olursa almazlar,Düşecek gibi olursa alırlar..Artık bu yönetimi herkes tanıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Tabiki alacak,ancak küme düşme kesinlesince
    0
    0
    Yanıtla