SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Sakatların Durumu

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü, sakatlığı bulunan futbolcular Adem Büyük, Youssuf Ndayishimiye ve Jody Lukoki'nin (fotoğraftaki) sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, kulüp doktoru Hakan Ayaz, sakatlıkları bulunan futbolcularla ilgili son durumu paylaştı.

İttifak Holding Konyaspor maçı öncesi ısınırken sakatlanan Adem Büyük ile ilgili bilgi veren Ayaz, "Adem'in Konyaspor maçı öncesi sağ uyluk arka adalesinde bir zorlanma meydana gelmiş, maçta riske edilmemiştir. Kesin durumu yapılacak tetkikler sonrası netlik kazanacak." ifadesini kullandı.

Ayaz, ülkelerinin milli takımlarında sakatlanan futbolcular Youssuf Ndayishimiye ve Jody Lukoki ile ilgili ise "Oyuncularımız Youssouf ve Lukoki ülkelerinin milli takımında sakatlanmıştı. Youssouf'un sol dizinde darbeye bağlı ödem tespit edilmiştir. Lukoki'nin ise sağ kasığında adale zorlanması tespit edilmiştir. Youssouf ve Lukoki'nin tedavileri devam ediyor. En kısa sürede takıma dahil etmeye çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Sadece kemal in anlayabileceği bir haber yapılmış! yani bizi aşan bir durum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (3 yıl önce)
    Başlığa bak açıklamaya bak gerek var mıydı bu habere editör açıklamayı nasıl anladı acaba haber olsun site baslik olsun.bos beleş haber değeri bile olmayan bir site sadece
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    çok aydınlandık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Haftalar ilerledikçe sıkışık lig ve milli maç fikstürü nedeniyle futbolcular biraz zorlanacaklar.İşte kadro derinliğinin önemi burada ortaya çıkıyor.Daha büyük sakatlıklar olmadan ligi götürürüz İnşaallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yahya Özçelik (3 yıl önce)
    Müthiş haber olmuş , ne kadar açıklayıcı. Bı haberinokumadan önce ve okuduktan sonra bilgi olarak değişen birşey yok. İş olsun diye yapılan bir haber
    0
    0
    Yanıtla
  • Haberin açıklayıcı olmuyan tarafı neresi?Futbolcu isimleri ve sakatlıklarını açıklamışlar.Daha ne gibi açıklayıcı bilgi istiyorsunuz?Sakat oyuncularla ilgil doktor raporu yada kullandıkları ilaçlar ile ilgili reçete bilgileri de mi lazım size?
    0
    0
    Yanıtla