SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor’da Ünal Karaman İddiası

0
Güncellendi - 2020-01-16 20:35:34
Yeni Malatyaspor’da Ünal Karaman İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın’dan boşalan teknik direktörlük görevi için henüz bir isimle anlaşmadı. Acele bir karar vermek istemeyen yönetim, belirleyeceği isimlerle temasa geçecek.

Teknik direktör Sergen Yalçın ile ani bir gelişmeyle yollarını ayıran BtcTurk Yeni Malatyaspor’da şuandaki en önemli konu takımın başına geçecek olan teknik direktörün kim olacağı.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, yeni teknik direktörün kim olacağıyla ilgili “Bu olay taze yeni oldu. Bir takımda hoca varken o gitmeden bir başka hocayla görüşmem. Şimdi hızlı bir şekilde karar vermeyeceğiz biraz bekleyeceğiz. Bir oturup istişare yapacağız ondan sonra karar vereceğiz” açıklamasını yaparken, taraftarlar sosyal medyadan Ünal Karaman’ı istediklerine dair paylaşımlarda bulunmaya başladı.

Sarı kırmızılı kulübün listesinde devre arasında Trabzonspor ile yollarını ayıran teknik direktör Ünal Karaman’ın yer aldığı iddia edilirken, taraftarlar şimdiden tecrübeli hocayı listenin en üst sırasında görmek istediklerini ifade ediyorlar.

 ÜnalkaramanMalatyaspora hashtagiyle Ünal Karaman ile ilgili sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar şöyle: “Yuvana dön hocam”, “Malatyaspor'a Ünal Karaman ne güzel olur”, “Bu şehrin ruhunu bir kişi geri getirebilir. İş ahlakı olan biri”, “Malatyaspor’u 2 yılda Şampiyon yapar”, “Var bi hayalimiz.....”, “Rüyamda muhtemelen seni görecem hocam”, “Adam gibi adammmm. Mazi canlansın gözünde”, “Ünal Reis senin Malatya'ya gelme ihtimalin Sergen Hocamızın gidişine olan üzüntümüzü bastırdı. Gel Ünal’ım gel”, “Galatasaray için Hagi neyse Malatyaspor için de Ünal odur. Ünal’ım Ünal, Karaoğlan”, “Neden Ünal Karaman gelsin derseniz şehir Ünal hocayı tamamen benimsemiş ve şehirde birleştirici güç olacağını düşünüyorum”, “Hadi inşallahhhhhh”, “Çözüm belli Malatya seni bekliyor.”

 2007-2008 sezonunda Konyaspor’da teknik direktörlük görevinde bulunan Ünal Karaman, 2008-2009 sezonunda MKE Ankaragücü ardından Konyaspor’u teknik direktör olarak çalıştırdı. 2009-2010 sezonunda Trabzonspor’da A takım direktörü olarak görev yapan tecrübeli çalıştırıcı, bordo mavili takımda antrenör ve sportif direktörlük görevlerinde de bulundu.

 2014-2015 sezonunda Adana Demirspor’u çalıştıran Ünal Karaman, 2016-2017 sezonunda Şanlıurfaspor’un başına geçti. 2017-2018 sezonunda Karabükspor’u çalıştıran Karaman, daha sonra Trabzonspor’un başına geçti.

Trabzonspor ile Ünal Karaman’ın yolları 2019-2020 sezonunun devre arasında ayrılmıştı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi/ Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Ünal hoca malatyaya yakışır ancak bu şartlarda malatyaya gelip rezil olmasını da istemem.bonservisi bedava miadını doldurmuş futbolcular karmasıyla şapkadan tavşan çıkarmasını beklememeliyiz.kendisini çok severim ve ligin en kaliteli hocasıdır.adam gibi adamdır.sonra bizden transfer isteyince o da sefil olup gitmesin.kariyerine halel gelmesini istemem.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)KERNEKLİALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Ünal adam gibi adamdır iyi hocadır ama hangi hoca olursa olsun Onun kariyerimi önemlidir yoksa Malatyaspor ve başarılarımızmı önemlidir? Ünal hoca gelse bile başarılı olup olamayacağı garanti değildir! Oda diğerleri gibi bir gün gelecek ve Malatyadan ayrılacaktır aynen diğerleri gibi! Peki bugün hangisinin adı anılıyor? Hiç! Yani kişiler gelip geçicidir kalıcı olan Malatyaspordur! O kadar da hiç kimseyi gözünüzde büyütmeyin..!
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (4 yıl önce)
    Her gelen hocayı kovarsan kimse gelmez Malatyaya işte o zaman başkana gün doğar kendisi yapar hocalığı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (4 yıl önce)
    Sayın Başkanım yorumları okudum. Herkese katılıyorum. BÜLENT KORKMAZ asla olamaz. HATA yapmayın. Öyle birşey olsa KOMBİNE çöpe atar bir daha stada gelmem. Malatya ruhunu taşıyan insan lazım bize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih yavuz (4 yıl önce)
    Baskan satabilecegin adam getir. Simdi kadroya bakiyorum elde satilabilecek jahovic bifouma acquah dan baska adam yok. Simdi topcu aldigin zaman ilerde satabilacegin adam alacan. Super ligin copleri yerine yildiz adayi getir takima. Seneye kadroyu yenile jenerasyon olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Parami kaldi futbolcunun maaşını veremiyor gelirler ne oldu bence hic edildi harcanan gelirin cok altinsa ama futbolcu ödemeleri gecikmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bülent Korkmaz ı asla almayın da kimi alıyorsanız alın
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Evet evet aman ha sakın Bülenti getirmek gibi bir gaflete düşmeyesiniz! Adını duymak bile tüylerimi diken diken ediyor! Bu şehre ve bu takıma yazık etmeyesiniz aman ha...!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    Keşke gelse ama gelmez çünkü transferleri son gün yapan el sıkışarak ayrılmayı bilmeyen hocayı adeta kovan bir kulübe Ünal hoca gibi hocalar gelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Yerinde bir karar cok kaliteli ve değerli bir hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram (4 yıl önce)
    Aldılar samet aybaba hayırlı olsun 1453 şafak giyim söylüyor unutmayın.takim basında haftaya samet aybaba hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (4 yıl önce)
    Tolunay kafkas la görüşülüyor hayırlısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Ünal hoca karakterli kararlı israftan kaçan adil bir hocadır kime gitse yararlı olur.İnşallah malatyaya gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem (4 yıl önce)
    Hadi hayırlısı ünal karaman çok iyi bir tercih olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan44 (4 yıl önce)
    Ünal Karaman yada Samet Aybaba isimleri Malatyaspor'umuz için iyi isimler .Bu sene Sergen hoca sayesinde takımın hedefi kalmadı yeni gelecek hocadan en az bir iki genç oyuncu oynatması istenebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın Kayısısı (4 yıl önce)
    Gayet yerinde olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (4 yıl önce)
    Abi istemiyoruz! Rengini belli adami istemiyoruz. Kaliteli genc Adam istiyoruz. Potansiyeli olan td istiyoruz Hedefi olan td istiyoruz. Malatyali olabilir Ama bünent korkmaz asla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Y.M.S.'Lİ (4 yıl önce)
    Eğer Malatyaya gelirse süppeerr olur...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa ak (4 yıl önce)
    ünal karaman şarkısı söyleyenler ağustosta da sergen yalçın diye bağırıyordu.artık öze dönme zamanı trabzonspor eğer ünalı gönderip hüseyin çemşiri takımın başına getiriyorsa uzun vadeli düşünüyor demektir.Malatya da artık AL RAVCI Hakan Çalışkan ikiliisne güvenmeli görev vermeli ve uzun yıllar hoca sorununu çözecek adım atmalıdır.Yönetimden ricamız günübirlik değil uzun vadeli düşünerek adım atması
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Ravci orda durduğu müddetçe hiç bir teknik adamdan verim alınmaz, Morinho olsa bile, Evet ya teknik direktör olsun, başarırsa bas tacı, olmazsa da Malatya edebilen kurtulur Ali Ravci'dan
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Oldu olacak seni oraya gönderelim hem burada boş boş yazıp harcanmazsın bir işe yaramış olursun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Demir44 (4 yıl önce)
    SON DAKİKA....Malatyada Jose Mourinho sesleri... Malatya da Mourinho ya karşı sesler yükselsede Başkan Gevrek Mourinho ismini yönetime kabul ettirmeye çalışıyor. Mourinho Fahri Kayahan da ev bakmaya bile başladı haberleri gelmeye devam ediyor...Taraftar Mourinho için temkinli davranıyor... Futbolculardan Gol kralı Bifouma bu konuda benim için Mourinho yada başkası farketmez ifadelerini kullanırken. Ahmet İldiz hayırlısı neyse o olsun ifadelerini kullanmaktan geri kalmadı.Mourinho konusunda Malatyada sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor... Çay ocaklarında gündemin ilk sırası Mourinho olurken kayısı fiyatları,hızlı tren Malatya ya gelmeden Elazığ'a gidermi Kuzey çevre yolu 20 yıl sonra bitermi bitmez mi tartışmalarını şu an için ikinci planda bıraktı... Bu arada Malatyada ki kebapçılarda ise Mourinho için acaba kuyruk yağlı kebap yermi yemez mi tartışmalarının ardı arkası kesilmiyor... Birazda gülelim...
    0
    0
    Yanıtla
  • ? süper???
    0
    0
    Yanıtla
  • Kendine mi güleceksin? Ne kadar şakacısın!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz (4 yıl önce)
    bence teknik direktöre ikinci yarı gerek yok ravcı yeterde artarda mantıklısı bu bence kendi düşüncem
    0
    0
    Yanıtla
  • Vacit (4 yıl önce)
    Adil gevrek sen paraya koyda transfer yap hoca göndermeye bu işler olmaz.bugun hoca yarın sen gidersin
    0
    0
    Yanıtla