SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'dan Bir Transfer Duyurusu Daha

0
Güncellendi - 2021-07-31 13:35:19
Yeni Malatyaspor'dan Bir Transfer Duyurusu Daha
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü, son olarak 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor'da forma giyen 23 yaşındaki stoper Mete Sevinç'le sözleşme imzalandığını duyurdu.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan, "Kulübümüz, son olarak Turgutluspor forması giyen 23 yaşındaki stoper Mete Sevinç ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır." açıklamasıyla transfer duyuruldu.

Bursaspor alt yapısında yetişen 1,85 m. boyundaki futbolcu, Bandırmaspor, Sivas Belediyespor ve son olarak Turgutluspor kadrosunda yer almıştı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

38 yorum yapılmış

  • Ahmet 44 (2 yıl önce)
    Başkan 2 lig ağır gelir 3/4 ligde kimse yok muydu acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (2 yıl önce)
    Görünen köy klavuz istemez herşey ortada lig sonu nerede olacağımız belirlendi sahipsiz şehrin sahipsiz takımı nerde olacağını sanıyorsunuz ki
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    dostlar bu amigo ramo nerede bilen var mı? o gideli taraftar diye bir şey kalmadı trübinler parça parça oldu? onu bulup getirin hep beraber olalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Pazarspor ve Turgutluspordan yapılan transferler bizi uçurur.birde beytüşebapspordan bir transfer yapabilirsek tadından yenmez.birkaç tane daha kaleci ve sağ bek alınırsa eksiğimiz kalmaz.şemdinlisporun sol kanat oyuncusunuda mutlaka almamız lazım.hemde beleşe gelirler.transfer komitesine önemle duyurulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    siz hangi mevkidesiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat3444 (2 yıl önce)
    Bir alt lige düştük de haberimiz mi yok acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Taraftar taraftarlığını bilmeli maçlara gelip destek olmalı Bırakın herkes işini yapsın Bu kadar alim bilgili insanlar sokaklara çevreye baktımı ne kadar bilgili olduğumuz ortada Kendisine dahi saygısı olmayanlar Kime saygılı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Yıldız oyuncu mutlaka bir takımda çömezlik yapmıştır kendini geliştirip yıldz olmuşdur Altın toplar da ikinci ligde oynuyorlardı malatyaya teklif oldu bu gibi oyuncu malatyada binlerce var denildi ve bir ay sonra schalkeye trenfer oldu Genc oyuncu bakarsın iyi bir yıldz olur hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (2 yıl önce)
    adil bal ligi transferi yapıyor gider ayak kulübü bal a düşürüp öyle gideyim diyor ali ravcı çöp alıyordu reisin yeğeni çöp bile almıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Çok basit transferler yapılıyor. Inş ligde başarılı oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bugun Karagümrük takimina 2-0 yenildik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eymen (2 yıl önce)
    Keşke hiç duyurmasalar beklentimizi iyice tukettiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ms44 (2 yıl önce)
    Murat akça erkan kaş gitti derken bunlar kim ya allah aşkına alt yapı bunlardan iyi ha derseniz bunlar yeşilyurt için alındı derseniz süper olmuş derim ama genede acil sağ bek stoper birde forvet şart öncelik yani
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (2 yıl önce)
    Vaka sayisi kaç oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Şuraya yorum yapanlara bakıyorum inanın beklenti içinde ki taraftara üzülüyorum. Yeni malatyaspor budur arkadaşlar ! Bu takımın en azından yönetiminden bir şey olmayacağını senelerdir tekrarladım ve yine tekrarlıyorum.Gerçi adil başkan'da haklı yeni malatyaspor'a koç geldi de takımı vermedi mi ? Yani anlayacağınız bu şehir en azından bu yönetim tarzı itibarı ile süper ligi haketmiyor,Belki 1 lig bilmem ama bu takımın yeri buralar değil (!)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Bu ne yağ, Burası amatörler,pansiyonumu
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Görüştüğü kaliteli oyuncular bunlar değildir umarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (2 yıl önce)
    Bunlardan hangisi ilk 11 oynayacak.bos transfer
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Allah sizi bildiği gibi yapsın. İki haftaya lig başlayacak ortada adam gibi transfer yok. Daha oyuncu alınacakda kampa yetişecekde hazır olacakda. Bu yıl kesin düşeceğiz. Ama buna ses çıkarmayan yayın organları ve siyasilerde adil gevrek kadar suçludur. Malatya haber lütfen bari siz üzerinize düşeni yapın ve trasfer neden yok bir haber yayınlayın siz sorgulayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal (2 yıl önce)
    Öbür takimlar takir takir transfer yapiyor, bizim malatya 1.lige hazirlik yapiyor. Bu kadrola kesin kümeye düşer seneye. Insallah ben yanilirim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Gidin amatörden alın bal.liginden alin hatta çıkın kendiniz oynayın elin takiminin transferlere bak bide bizimkilere bak getirmişsiniz eskisehiri ligden yerin dibine sokan adami evdeki çoluk çocuğu alıp duruyor anlaşılan bu sene lig düşecez para aklama peşindesiniz başka bi açıklamasi olamaz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Malatyamıza hayırlı olsun, Çemişgezek spordan da bir futbolcu alırsak süper ligin tozunu dumanını atarız kimse bizi tutamaz. Adil başkana duyurulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Oyuncu almadığımız bir tek şemdinlispor ile beytüşşebapspor kaldı herhalde.elimizde kalacağı kesin oyuncular neden alınır.bir tane mustafa eskihellaç yetmedi herhalde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özmalatyasporlu4444 (2 yıl önce)
    Önce direk 11 oyuncusu alirsin sonra genclere yonelirsin bu gayet basit bir strateji ve futbolla ilgilenen herkes bunu bilir. Acaba biz mi hic bir seyden anlamiyoruz diye dusunuyorm. Insallah yaniliriz ama bu transfer politikasi gidisat adina umut verici degil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor1966 (2 yıl önce)
    Yönetim bir sonraki sezonun 1. Lig kadrosunu kuruyor. Gençlerle dolduruldu kadro ve bonservis kazandıracak Tetteh ve Mallan alındı. Bilerek bu takımı düşürecekler. Bu yıl seçimli olağan kurul var.Daha önce açıklamadıkları gibi iyi futbolculardan gelecek parayı alıp gidecekler. Borçlarla takımı yüz üstü bırakacaklar. İnşallah yanılırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan bozdog (2 yıl önce)
    Adil gevrek baskana kızıyorsunuz ama ne yapsın elde imkanlarla yapabilecegi transferler bu.o kadar malatyalı sozde zengin isadamları niye destek olmuyor.arkadaslar sozde degil icrata bakın.bence yapılan genc transferler belki fayda saglıyacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    Adil Gevrek istifa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başka bir kelime bilmiyorsun galiba istifa ezberinden başka kellime ezberle Bıktık usandık yeter be yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Gayet önemli strajik ve sağlam transferler bunlar..siz anlamazsınız.Kimse anlamaz.A.gevrek 7 yıldır!bu klübü yönetiyor.Kötü olsa 7 yıldır orada kalırmı?Alınan oyuncuları oynatır,oynatmaz, sizi ilgilendirmez.Bir futbolcu almışsa bir bildiği vardır.Siz anlamazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen anladıysan tamamdır Nuricim biz anlamış kadar olduk. Şükürler olsun ki toplumumuzda sen ve senin gibi feraseti yüksek kardeşlerimiz var da bizim gibi cühelay-ı avam’ın göremediklerini görüp bir deniz feneri ya da bir kutup yıldızı gibi yol gösteriyorsunuz. Ülke futbolu sizlere minnettardır aziz kardeşim Nuri. Ferasetinin ve basiretinin tam ortasından öpüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazd(i)kla(r)ımı iyi (o)ku.Belliki a(n)lıyamam(İ)şsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim yazdıklarımda ne feraset nede basiret var.İroni denen bir şey var. Cühelay-ı avam ı T 'ye alışım var.Bu yorumun muhatapları küçük bir grup oluştursalar bile bunların bir kısmı gerçekten bilgi sahibi olmuyan,ancak geri kalan kısmı ise bedavacı,yancı,yalakacı kısmını oluşturuyor.Her yıl gittikçe klübün daha kötü yönetildiğini,göz boyama uyduruk transfer politikasını 2 yıldır benim kadar gündeme getiren,eleştiren yoktur.Allaha şükür söylediklerimde hiç yanılmadım.Klüp önce küme düştü,Geçen sezonda son anda ligde kaldı.(Belliki buralara ya yeni gelmiş veya yaptığım eleştirilerden haberi olmuyan birisin.)İşte bu yalakalar,her eleştiri yaptığımda benim ironi yaptığım yorumun aynısını bana cevap olarak yazıyorlardı.Bilmem anlatabildimmiYada anladınızmı?Bir başka garip durumda bu yalaka grupdan bir Allahın kulu şu anda ortalarda görünmüyor?Demekki ne olura olsun gerçeklerin gün yüzüne çıkmak gibi bir özelliği varmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tebrik ediyorum.Bu iyi transferler öyle kolay olmuyor.Hem ucuz,hem genç. belliki çok mücadele veriliyor.Bu sene sağlam olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kendileriyle barışık olmayan tipler Külübü bunlar ayakta tutuyor sanki Kuruş yardımı olmayanlar ne cesaret le başkanı istifaya davet ediyorlar anlamak mümkün değil Kaysı bunlara yan etki yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hepimiz kendimizle barışık ve Malatyasporu seven taraftarlarız.Ama siz yapılan her yoruma cevap yazmakla mükellef ve mecburi olan zavallı bir tipsiniz.Bak senin muhakeme yeteneğinde hiç yok.Çünki Bilmediğin,görmediğin konularla ilgili yorum yapıyorsun.Nereden ve neye dayanarak benim malatyasporluluğumu değerlendirme cüretini gösteriyorsun.Malatyaspor Malatyalılarındır.Kimsenin çiftliği değildir.Önce bunu iyi öğreneceksin. Senin lig pason varmı?forman ,bayrağın varmı?En son hangi maça gittin?Kendisi ve takıma ile barışık görüntüsü veren tip..Senin gibilere fazla cevap vermeye de gerek yok ..Bak ligin son haftasında Bizim verdiğimiz vergilerle toplanan o 20 Trilyonu ,Malatya belediyesi Klübe vermeseydi.,Bu takım bu sene bu ligde olmazdı anladınmı?Demekki en kötü ihtimal o paranın içinde benim verdiğim 1 kuruş bile olsa payım var..Senin ne özelliğin var?O paralara ne oldu?.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Malatya bu sene en son sırada tamamlar.aldıkları oyuncular balotelli vb futbolculardan maç sonunda forma almak için yarışa girerler net!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Iyi başladı transfer ama sonradan saçmalamaya başladılar... hazır ve tecrübeli oyuncu lazimken alt liglerden ya tutarsa transferleri yapmaya başladık ... hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür Dinçer (2 yıl önce)
    Adilllll artık harbiden kabak tadı vermeye başladın
    0
    0
    Yanıtla