SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'u Takip Etmeye Başladı

0
Güncellendi - 2020-04-03 02:37:35
Yeni Malatyaspor'u Takip Etmeye Başladı
A- A+ PAYLAŞ

"Rüzgârın Oğlu" lakaplı Jody Lukoki, Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’un sosyal medya hesabını takip etmeye başladı.

Süper Lig ekibi İttifak Holding Konyaspor'un devre arasında istediği Jody Lukoki’nin, BtcTurk Yeni Malatyaspor ile görüşmelere başladığı iddia edildi. 28 yaşındaki Zaire asıllı ve Kongo uyruklu oyuncunun Yeni Malatyaspor’un resmi instagram hesabını takip etmesi ise heyecan uyandırdı. 

Bir dönem Trabzonspor’un da radarına giren sağ kanat oyuncusu Jordy Lukoki ile devre arasında Konyaspor ilgilenmişti ancak bu transfer gerçekleşmemişti. 

Ajax, Zwolle ve PFK Ludogorets Razgrad gibi takımların formalarını giyen Lukoki ile Yeni Malatyaspor’un da ilgilendiği iddia edildi. 

Jordy Lukoki, Ludogorets formasıyla çıktığı 151 karşılaşmada 29 gol, 20 asistlik performans sergiledi. Hollanda ekipleri Ajax’ta 35, Zwolle’de ise 40 maça çıkan Jody Lukoki’nin şuanda herhangi bir kulüple anlaşması bulunmuyor. Son olarak Ludogorets’in formasını giyen Lukoki’nin güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro. 

Kongolu Jody Lukoki’nin 1 Nisan’da Bulgar ekibi Ludogorets ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. Ludogorets, ayrılığı resmi internet sitesinden şöyle açıkladı: “FC Ludogorets ve orta saha oyuncusu Jody Lukoki aralarındaki sözleşmeyi sona erdirmek için karşılıklı bir anlaşmaya vardılar. Oyuncu Hollanda'ya dönecektir. Lukoki, 2015 yazında Ludogorets'e Zwolle'den geldi. Yeşil kıyafeti giyen yüzden fazla oyunda oynadı. Kulüp, takıma katkılarından dolayı Lukoki'ye teşekkür eder ve gelecekte iyi şanslar diler.” 

Jody Lukoki’nin Ludogorets ile sözleşmesini feshetmesinin ardından BtcTurk Yeni Malatyaspor’un resmi sosyal medya hesabını takip etmesi ise Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı yorumlarını aldı. Lukoki ile Yeni Malatyaspor’un yanı sıra Trabzonspor ve Konyaspor’un ilgilendiği ifade ediliyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mustafa (3 yıl önce)
    Yazmak için yazmamayın adam 2015 yazında Ludogorets’e Zwolle’den gelmiş 5 sezondur oynuyor bu adam zaten oynayabilseydi muhakkak Avrupada daha iyi bir takıma giderdi 5 yılda ayrıca adamın bonservisi elinde yanı 3 milyon euro ödenmiyor. Görünen ikinci dia vakası.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya4444 (3 yıl önce)
    Zaten Bedava Adam ve 3 Milyon Oynarken, hazır olmiyan sıkıntılı Futbolcudur en az yarım sene lazım forma gelmesi için
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMA (3 yıl önce)
    Ptt ligi merakimı varmiş bunda
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoş (3 yıl önce)
    Malatya bunu alamaz katara falan gider bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Malatya büyük takım ama sağlam bir başkan ve yönetim lazım küçük hataların takımı ne hale getirdiğini gördük
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (3 yıl önce)
    Küme düşen takıma kim gelir furbolcusunun parasını veremeyen adil gevrek mi alacak bunu
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (3 yıl önce)
    Suanki yonetim kesin alir kume dusmezsek
    0
    0
    Yanıtla