SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatyaspor’un Kupadaki Rakibi Sivas

0
Güncellendi - 2019-12-22 00:45:28
B.Yeni Malatyaspor’un Kupadaki Rakibi Sivas
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Tur’unda BtcTurk Yeni Malatyaspor’un rakibi Demir Grup Sivasspor oldu. Yeni Malatyaspor-Sivasspor arasındaki son 16 Tur’undaki ilk maç Sivas’ta oynanacak. 

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. 

Medipol Başakşehir, Antalyaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor, BtcTurk Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ve Trabzonspor kura çekimine seri başı olarak katıldı. Çaykur Rizespor, Göztepe, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, GMG Kırklarelispor, Yukatel Denizlispor, Demir Grup Sivasspor, İstikbal Mobilya Kayserispor, Kasımpaşa ise seri başı olmayan takımlar olarak kura çekiminde yer aldı.

 Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 Tur’u eşleşmeleri şöyle oluştu:

 Medipol Başakşehir-GMG Kırklarelispor

Antalyaspor-Göztepe

İstikbal Mobilya Kayserispor-Fenerbahçe

Çaykur Rizespor-Galatasaray

Aytemiz Alanyaspor-Kasımpaşa

Demir Grup Sivasspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor

Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor-Beşiktaş

Trabzonspor-Yukatel Denizlispor

 Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan Son 16 Turu'nda, 5. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 16 takım mücadele edecek. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur ilk maçları 14, 15 ve 16 Ocak 2020, rövanş maçları ise 21, 22 ve 23 Ocak 2020 tarihlerinde oynanacak.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Umut bulutun kendi memleketinin takımındaki halini hiç izlememiş,37 yaşında şapkadan tavşan çıkacağını zanneden ziya kardeşim kayseri taraftarı bile gittiğine sevinirken biz bundan nasıl medet umarız.Genç yetenekli hırslı bir sürü oyuncumuz liglerde mutlaka vardır.Ama bu transferin hiçbir mantıklı tarafı yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (4 yıl önce)
    En zor kura. Ama biz Sivas ı eleriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Umut bulutu transfer ettik ya.bi daha sivas bizi yenemez artık.İnşallah sonun başlangıcı olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Futbolun f sinden habersiz kernekli ali.Dünyadan bi haber oturup yorum yapıyorsun.Eren isminde bir oyuncumuz vardı.Duymuşsundur.Bu oyuncu ameliyat oldu ve 6 ay sahalarda yok.Bu mevkide acil,lige hazır,hemde kendini ısbatlamış bir yedek oyuncunun olması lazım değilmi?senin bildiğin,Klübün yada bizim bilmediğimiz bir oyuncu ismi önerirmisin.Ünü Malatya sınırlarını aşmış Klavye kahramanı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya tamamen haklısın.iyi bir yedek hatta maçına göre ilk on bir oynar.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Sevdalisi (4 yıl önce)
    Olmaz böyle kura. Sanki bile bile sözde büyüklere ayarlamistir kura. Resmen sike kokuyor. Final mutlaka büyük takimlar kalsin diye. Yaziklar olsun. Almanyada kupada seri basi yok. Herkes herkese karsi kura cikabiliyor. Tek mac usulü oynaniyor. Amatör takimlar hep Kendi sahadinda oynuyor. Adaletli kura böyle. Ayarlanmis hersey. Yaziklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla