SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Yeni Sezon Formaları Hazır

0
Güncellendi - 2021-07-13 10:48:00
YMS'nin Yeni Sezon Formaları Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Süper lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, takımımızın 2021 - 2022 sezonunda kullanacağı maç formalarını tanıttı. Forma tanıtımında şehrin tarihi ve kültürel zenginlikleri de anlatıldı. Yeni Malatyaspor’un sloganı ise “Benden bir parça hep seninle olacak”  

Yeni Malatyaspor’un sosyal medya hesaplarından “Takımımızın, 2021 - 2022 sezonu maç formaları sizlerle! #BendenBirParça hep seninle!” ifadeleriyle yapılan paylaşımda bu sezon takımın sahaya çıkacağı formalardan önce kentin tarihi özelliği aktarıldı.  

Tanıtım videosunda genel şehir görüntüsü, Bakırcılar Çarşısı, Bakırcı ustalarından detaylar. Kayısı, Yeni Malatya Stadyumu, Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı, dünyanın bilinen ilk şehir devletinin olduğu Arslantepe Höyüğü,  Arslantepe Höyüğündeki dünyanın bilinen ilk kerpiç sarayındaki detaylar, oya örülmesi ve ardından formaların tanıtımı yapılıyor.   

Yeni Malatyaspor’un yeni sezon forma tanıtımında şu ifadeler kullanıldı; “Önce inanacaksın. İnanacaksın ki, inancınla gelen özgüven başarıya götürsün. Mazine bakacaksın, mazin sana her şeyi anlatacak.  Göreceksin,  mazindeki sevinçlerini göreceksin.  Unutmayacaksın, başarılarla dolu tarihini unutmayacaksın.  Gururla terleteceksin, terini değdiği her parça kulağına fısıldayacak. Benden bir parça hep seninle olacak.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Abdul Nur Yalçın (2 yıl önce)
    formalar harika olmuş özellikle beyaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Formalar guzel. Insaallah sezonda guzel gecer
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (2 yıl önce)
    Zaten maci forma kazanıyor transfer den ses seda yok
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (2 yıl önce)
    EN GICIĞI sarı kırmızı olanı Sarı siyah ve ve Beyazlı güzel
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Sarı kırmızı çok güzel olmuş tam bir Malatyaspor forması
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Gecenseneki siyah formayı beğeniyorum yukarda da birinci sıradaki sarı kirmizi forma güzel eski nastolji Peru millî takımının capraj şeritli formada olabilirdi hayırlı olsun başarılı bir sezon Malatya halkına Allah tan dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Ben sarı kırmızı formayi beyendim
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkçe Önemli (2 yıl önce)Sayim isimli kullanıcı yorumuna
    "beğendim"
    0
    0
    Yanıtla
  • Unemli olan yani bir başka deyişle hatayı görüp yaymak deyil adamlık hatayı görüp urtmak
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Hepimizin ortak değeri olan malatyasporumuzun her şeyini eleştirmek istemiyorum ama kardeşim bir forma tanıtımı bu kadar mı kötü olur. Formaları futbolcu kardeşlerimizin yanına götüremediniz mi de göbekli kardeşlere giydirmişsiniz. Forma bir bütündür şortu tozluğu ve her şeyi ile. Formalar iyi olmuş kötü olmuş o zevkler doğrultusunda tartışılar ama kardeşim vizyon yok.(Benim fikrim formalar kötü tasarlanmış. selçuklu motif mi kaldı yapmayan kalmadı. Uefaya gittiğimiz yıl haricinde 3 yıldır forma tasarımları kötü.)
    0
    0
    Yanıtla
  • Siyamed (2 yıl önce)
    Formalar cok güzel ama en onemlisi o formanin hakini. Vermek.başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Kırmızı rengi çıkarın. Bu kulüpte kayısı ile alakalı renkler olmalı! Ayrıca takımın isminin önündeki "yeni" ibaresi de artık kalksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal tatlıcı (2 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    yemişim kayısıyı akşam yat kayısı sabah kalk kayısı..hangi kayısıcı destek vermiş malartyaspora
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Şu turuncu forma da neyin nesi?%99.9 Başakşehiri hatırlatıyor.Üstelik de sosyal medyada verilen habere göre güya bu renk de çok beğenilmiş!O zaman Pembe renkli de ekleyin muhtemelen çok beğenilir!
    0
    0
    Yanıtla