SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Stad Kavşağı Yapımı İhaleye Çıktı

0
Güncellendi - 2017-02-24 18:29:43
Yeni Stad Kavşağı Yapımı İhaleye Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yeni stadyum için yapılacak köprülü kavşak işi, Karayolları Genel Müdürlüğü 8. Bölge Müdürlüğü tarafından ihale takvimine eklendi.

Karayolları Genel Müdürlüğü 8. Bölge Müdürlüğü, yaklaşık 1 ay sonra teslim edileceği açıklanan yeni stadyumun bulunduğu bölgeden geçen çevreyoluna yapılacak 1 adet köprülü kavşak işi için, 16 Mart Perşembe günü saat 10.00’da ihale yapılacağını açıkladı.

Köprülü kavşağın, İnönü Üniversitesi karşısında bulunan yeni stadyuma giden bir ana yolun bulunmaması, ara yolların da trafik akışı için uygun olmaması nedeniyle yapılacağı açıklandı.

Köprülü kavşağın stadın açılış tarihine yetişmemesi durumunda, karayollarının mevcuttaki İnönü Üniversitesi kavşağında düzenleme yaparak yeni stadyuma alternatif bir yol oluşturacağı öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • beko bornova (7 yıl önce)
    Enterasan' düşünmekte yapmak için Faaliyette geçmekte bir başlangıç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya uyuma (7 yıl önce)
    Hele stad açılsın acele acele etmeyin. Bu ne acele bu ne öngörü bu ne planlama vallahi beyin yakan davranış bunlar. Yapmayın o güzel ve sıfır km beyninize eziyet etmeyin ah benim sorgulamayan ve kuzu kuzu her isteneni koşulsuz kabul eden Malatyalım sana da kocaman bir alkış ? ? ? ? ?
    0
    0
    Yanıtla
  • yücel (7 yıl önce)
    Bu işler bu adar basit olmamalı.İnsan düşünmeli tabi bunu da bu işle uğraşan yetkililer düşünecek ama kapasite sorumluluk görev kabul edecek yönetici idareci sivil toplum örgütleri nerede malatya da bu kavramlar yok yok olunca bızım stada da hastanede otobüsten iner yay olarak yürüyerek gideriz gideriz ama durum bu deyil aslında bir iki maç gitsek de fena olmaz bundan sonraki olacak yatırımlar ve güzel işler için daha kapsamlı dusunur iligililer.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Yen'i akıllarına gelmemıs kardesım! Karayolları 5 yıl önce istasyon ve unıversıte karşına köprülü kavşak yapacaktı, Projesi'de hazırdı! Bizim iş bılmez belediyemiz yolun ortasından gıdecek olan raylı sıstem yerıne yan yola trambus denen saçmalığı yapınca, bız Malatyalılarda gormemıs gıbı alkışlayınca bu kavşaklar yapılamadı... suçlu beledıyedır! Alın sıze trambus stada gıdın gelin tıklım tıklım!
    0
    0
    Yanıtla
  • Polat (7 yıl önce)
    Yeni akillarina gelmis yazik ne yazik sahipsiz MALATYAAA
    0
    0
    Yanıtla
  • Suphi (7 yıl önce)
    Yapılan ama bir türlü bitirilemeyen stadın yolu da unutulmuş.Yol yapımını üstlenecek firma ,iflasın eşiğinden gelmiş firma olmasın.Bir vatandaş olarak elimden Ancak bu uyarıyı yapmak geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    umarım istasyon kavşağına da bir köprülü kavşak yapılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan (7 yıl önce)
    5 senedir stad yapılıyor yol yok.eninde sonunda stad açılacak dememişler mi,millet maça nasıl gidecek diye sormamışlar mı.bu malatya yı idare etmeye çalışan yöneticilere önce köprülü kavşağın ne olduğunu öğretin ondan sonra işi yaptırın.sadece stadın oraya değil malatya ya en az 10 tane köprülü kavşak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet gündüz (7 yıl önce)
    Stad bitecek ortada kavşak yok.Ne güzel iş yat yat uyu yumurta biryere gelince koşturmaya başla.Klasik Malatya kaderi.
    0
    0
    Yanıtla