SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Yılda Barış ve Kardeşlik Dilekleri

0
Güncellendi - 2020-01-01 17:17:44
Yeni Yılda Barış ve Kardeşlik Dilekleri
A- A+ PAYLAŞ

Yeni yıl dolayısıyla Vali Aydın Baruş ile siyasiler tarafından mesajlar yayınlandı. Mesajlarda 2020'nin barış, huzur ve kardeşlik getirmesi dileğinde bulunuldu.

Malatya Valisi Aydın Baruş

Vali Baruş yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Saygıdeğer Malatyalılar, Hayatımızdan bir yıl daha nihayete ererken, yaşanan her günden ayrı tecrübeler edinilmiş olması ve bu tecrübeler ışığında yeni bir yıla yepyeni umutlarla başlangıç yapılması huzur, mutluluk ve başarılara millet olarak birlikte ulaşabilmemizin vazgeçilmez şartıdır.

Yeni yılın, huzur ve başarıyla mücehhez bir geleceğe adım atılması yolunda dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmesi; daha iyiye, daha güzele vasıl olmak için azim ve gayretlerimizi artırması en büyük temennimdir.

Bu vesileyle; 2020’nin hâlihazırda hizmet etmekten onur duyduğum siz değerli Malatya halkına, kamu vazifelerini icra etmekte olan bütün mesai arkadaşlarıma, aziz milletimize ve tüm dünya milletlerine sağlık, esenlik, barış ve kardeşlik getirmesini diler, yeni yılınızı en içten duygularımla kutlarım."

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba

Ağbaba, 2019 yılının kayıplarla dolu bir yıl olduğunu belirterek, “Emekçiler kaybetti. Eğitimciler, öğrenciler, sağlıkçılar kaybetti. Türkiye, huzurunu, birliğini, dayanışma duygusunu kaybetti” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Emek Büroları Koordinatörü Veli Ağbaba, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Ağbaba, "İnsan haklarının, basın özgürlüğünün yok edildiğini, işsizliğin, enflasyonun, faizlerin zirveye çıktığı, 2 bine yakın işçinin çalışırken iş cinayetlerine kurban gittiği, 300’ün üzerinde kadının katledildiği bir yılı geride bıraktık. 2019 ekonomik kriz, baskı, şiddet ve gerileyen demokrasi kültürü ile anılacaktır" dedi.

Veli Ağbaba, 2019 yılının kayıplarla dolu bir yıl olduğunu belirterek, “Emekçiler kaybetti. Eğitimciler, öğrenciler, sağlıkçılar kaybetti. Türkiye, huzurunu, birliğini, dayanışma duygusunu kaybetti. Ülkemizin içinde bulunduğu gerilim dolu siyasi atmosfer, ekonomik zorluklar, geçim sıkıntısı, gelecek endişesi, insan hakkı ihlalleri bizleri nefes alamaz noktaya sürüklese de, 2020 yılında özlediğimiz Türkiye’ye bir adım daha yaklaşacağımıza inanıyorum” dedi. 2020’nin umudun yeşereceği bir yıl olacağını, her başlangıcın, her yola çıkışın umut dolu olduğunu belirten Ağbaba, 2020’yi güzel ve aydınlık yarınlara duydukları özlemle karşıladıklarını belirterek; “2020 yılının her gününü güzelleştirmek ve özgürce yaşanan bir Türkiye yaratmak için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm Türkiye’nin ve hemşerilerimin yeni yılını sağlık, huzur, mutluluk ve kardeşlik dileklerimle kutluyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır

Çakır, yayınladığı yeni yıl mesajında şunları ifade etti:

“Yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz. Yeni miladi yılın, aziz milletimiz başta olmak üzere bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Her yeni yıl, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan, yeni beklentiler, umut demektir.

2020 yılında İslam Coğrafyasında acıların son bulması, mazlum milletlerin refaha kavuşmaları, geleceğimizi oluşturacak her bir günümüzün bir önceki günümüzden daha güzel, isteklerimize uygun ve insanlarımızı mutluluk ve huzur getirmesini istiyorum. Ülkemiz, Uluslararası siyasi krizler ve yaşanan insanlık dramları karşısındaki tavrıyla, dünyada yaşanan ekonomik kriz ve daralmaya rağmen sergilediği büyüme performansıyla dünyanın parlayan yıldızı oldu. Birlik ve beraberliğimize, ülkemizin huzur ve refahına kasteden odaklarla mücadele ederek, güçlünün haklı olduğu değil haklının güçlü olduğu bir dünya için dik durmasını bildi. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm hemşerilerimin ve milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. 2020 yılının, Malatya’mız için, Ülkemiz için, Milletimiz için ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; barışa, kardeşliğe, huzur ve refaha vesile olmasını diliyor, selam, sevgi ve saygılar sunuyorum. Sağlıcakla kalın…”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, 2020 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Gürkan, “Her yeni yıl coşkunun, mutluluğun daha da anlam kazandığı, umudun çoğaldığı yeni beklenti ve başlangıçlar anlamına gelmektedir. Öncelikle 2020 yılının, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, ülkemizde ve tüm dünyada barışa, kardeşliğe, dostluğa, birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyorum.

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için emin adımlarla yoluna devam eden Türkiye bölgesinde lider, dünyada söz sahibi olma noktasında gündemi belirleyen ve dengeleri değiştiren ülke konumuna gelmiştir.

Yeni bir yılı karşılarken geride bıraktığımız zaman içerisinde coğrafyamızda yaşanan tüm elim hadiselerin son bulması, barış, huzur ve güven dolu günlerin gelmesini yürekten temenni ediyorum. Yanı başımızda halen devam etmekte olan ve İslam alemini huzursuz eden olayların son bulmasını canı gönülden temenni ediyorum.

Bizler, göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar, siz değerli hemşerilerimizden aldığımız destekle, Anadolu’yu Anayurt yapan Destan Şehrimizi mazisine layık istikbale hazırlamaya devam ediyoruz.

Bu duygularla, 2020 yılının ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa güven, huzur, mutluluk ve refah getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Malatya Barosu Başkanı Avukat Enver Han

"2020 yılında Malatya Barosu olarak baraka misali , derme çatma, adalete erişim engeli oluşturan Adliye ek binalarından kurtulmak en büyük dileğimizdir.

Yaşamın olduğu yerde umut hep vardır. Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. Yeni yılda en çok ihtiyacımız olan şey, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek korumak ve güçlendirmektir. Her şeyin en iyisine, en güzeline lâyık olan meslektaşlarımızın ve vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini temenni ediyorum.

2020 yılı öyle bir yıl olsun ki 2019 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin. Yeni yılın; sağlık, huzur, mutluluk dolu; barış ve kardeşliğin hüküm sürdüğü, hukukun üstünlüğünün egemen olduğu, hepimizi toplumsal huzura daha çok yaklaştıran bir yıl olmasını diliyorum. Malatya Barosu olarak; yeni yılda da adaletin tesisi için üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle aynı kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu duygularla başta kıymetli meslektaşlarımın ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder

Başkan Güder yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla bir yılı daha geride bıraktık. Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2020 yılının Battalgazimiz’e, Malatyamız’a ülkemize ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Battalgazi Belediyesi olarak 2019 yılında hemşehrilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadık. Umutlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına çalışmalarımız aralıksız sürecektir.

Belediyemizin her kademesinde görev yapan tüm mesai arkadaşlarımla birlikte, siz kıymetli hemşehrilerimden güç alarak, ilçemizin sorunlarını çözmede, yeni projelerimizle Battalgazi'mizi layık olduğuna yakışır bir ilçe haline getirmekte olan kararlılığımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim.

Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı da beraberinde getirmektedir..Battalgazi Belediyesi, halkımızın daha iyi yaşam şartlarına ulaşması için en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmaya devam etmiş, yatırımlar için proje çalışmalarına hız vermiştir. Halkımızın bize verdiği emaneti, her şeyden üstün bilerek ve emir telakki ederek, büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşerilerimiz için yepyeni projeleri kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış,huzur ve mutluluk getirmesini diliyor,tüm hemşehrilerime en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar

Çınar, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Yeni yılın ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde sevgiye, barışa, dostluğa, birlik, beraberlik ve dayanışmaya vesile teşkil etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. İlçemizdeki büyük değişim 2020 Yılında büyük bir hızla devam edecektir.”dedi.

Yoğun bir tempoda çalışarak başarılarla dolu bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğu içerisinde olduğunu dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2020 yılında da 7/24 mesai yaparak Yeşilyurt’un ve Malatya’nın gelişimi ve değişimi için yoğun bir tempoda çalışacaklarını söyledi.

Yazılı mesajında 2020 yılının tüm insanlığa huzur, barış ve esenlik getirmesini temenni eden Başkan Çınar, “Sevinçleriyle, hüzünleriyle 2019 yılını geride bırakırken, yeni umutlar ve beklentilerle 2020 yılına kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Yeni yılın, daha müreffeh bir istikbale kavuşmak için millet olarak mahir olduğumuz kuvvet, kudret, erdem ve inanç gibi hasletlerin dirilişi olmasını umuyorum. Her yeni yıl, insanların geleceğe umutla bakmasını sağlarken beklentilerini de artırmaktadır. Bizlerde geride bıraktığımız yılda olduğu gibi çocuklarımız ve gençlerimizin geleceğe güvenle bakabilmeleri için, onlara daha güzel günler bırakabilmek için 2020 yılında da büyük bir azim, kararlılık ve inançla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Yeni yılda hükümetimizin de desteğiyle planladığımız yeni projelerimizle Mutlu İnsanların Şehri; Yeşilyurt’u her yönden ileriye götürmenin gayreti içinde olacağız. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da katlanarak devam edecektir.

Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın ve tüm hemşerilerimizin mutlu ve huzurlu olduğu, yaşamaktan keyif aldığı bir Yeşilyurt için 2019 yılında ciddi yatırımlar yapıp, ödüllere layık görülen sosyal sorumluluk projelerimizi teker teker hizmete sunduk. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde halkımızın oyları ve takdirleriyle seçildiğimiz Yeşilyurt Belediye Başkanlığı gibi ulvi görevin hakkını verebilmek adına mesaimize sabahın ilk ışıklarıyla başlayıp gece geç saatlere kadar halkımızın refah ve huzuru için çalıştık.

Anadolu’nun en güzel mozaiklerini içinde barındıran, doğası, suyu, havası ve tüm güzellikleriyle ismiyle müsemma Yeşilyurt’u Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023 vizyonuna hazır hale gelmesini sağlayacak yatırımlarla çehresini değiştirmeye devam ettik.

Modern, katılımcı, şeffaf ve yerinden yönetim ilkeleriyle, insana ve insanca yaşama hizmet etmek için vatandaşlarla beraber Yeşilyurt’u gelecek nesillere yaşam standardı yüksek bir ilçe hüviyetinde emanet etmek adına yoğun bir tempoyla çalıştık. Çevre ve doğa sağlığının korunmasına yönelik hizmete sunduğumuz ‘1.Sınıf Atık Getirme Merkezi’ ve ‘ Mobil Geri Dönüşüm Aracı’ projelerimizin ‘Sıfır Atık Yerel Yönetim Başarı’ Ödülüne layık görülmesini 2019 yılında ki en büyük başarımız olarak görüyoruz. Yeşilyurt Belediyesini ülke çapındaki 1.359 belediye arasında ilk 5’e girmesini sağlayan bu anlamlı ödülü Cumhurbaşkanımızın saygıdeğer eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin elinden almakta bizim için ayrı bir gurur ve onur olmuştur. Yeşilyurt’umuzun verimli topraklarını değerlendirmek ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlayacak düzeye ulaşması adına ‘Yeşil Gıda’ Projemize başlarken, yerli tohumlardan üretimini yaptığımız kurutmalık, turşu ve salçalarımıza hemşerilerimiz yoğun ilgi gösterdi.Kış döneminde sera faaliyetlerimize devam ederken, topraksız çilek üretimine de başladı. Ayrıca sera projelerimizi dahada da geliştirmek adına Samanköy mahallemizde ‘Güneş Enerjili Sera’ projemizi 2020 yılında hizmete sunmayı planlıyoruz. Yeni dönem vaatlerimizden olan ‘Portatif Havuz’ ile Gündüzbey ‘’Otopark’ projemizi tamamlayarak hizmete sunduk.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2020 yılının ilçemize, kentimize, milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, bereket dolu bir yıl diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan

Kazgan, mesajında “Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Akçadağımız için önemli projeleri hayata geçirdiğimiz 2019 yılının ardından, yeni yılda da hizmetlerimize devam edeceğiz. Yeni yılda halkımızın hizmetine sunmaya çalışacağımız projelerimizin heyecanını şimdiden yaşıyoruz. 2020 yılında da bundan önceki dönemlerimizde olduğu gibi hemşehrilerimiz için çalışmaya, üretmeye ve Akçadağımızı birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz. İlçemizi daha güzel ve daha modern hale getirmek için tüm personelimizle çalışmaya bu yılda devam etmenin arzusu içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerimle; 2020 yılının ülkemiz ve tüm insanlık için umut, huzur, dostluk ve barış getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlar, tüm hemşehrilerime en içten sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük

Küçük, mesajında, üzüntüleriyle, sevinçleriyle 2019'u geride bırakırken, yepyeni umutlar ve beklentilerle 2020 yılına girdiklerini belirtti.

Hedeflerine bir adım daha yaklaştıracağına inandıkları yeni bir yıla girmenin heyecan ve sevinci içerisinde olduklarını aktaran Küçük, "Her yeni yıl beraberinde yeni umutları, uygulanacak yeni kararları, gerçekleşmesi istenilen yeni dilekleri de getirir. Yaşanan bazı olumsuzluklara rağmen koruduğumuz umutlar ve güçlenen hayallerimizle, 2020 yılının başta ilçemiz olmak üzere ülkemizde ve tüm dünyada barışın ve huzurun müjdecisi olması dileklerimle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, bu vesileyle tüm Doğanşehirli hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu

Cömertoğlu mesajında, ülkemizde ve dünyada pek çok önemli olayın yaşandığı bir yılı daha geride bıraktıklarını, yeni umut ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Yeni yılın ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilediğini aktaran Cömertoğlu, "Dört mevsimin ayrı bir güzellikte yaşandığı Arapgir’de, bu soğuk kış günlerinde yüreğimizi ısıtan umudumuzla 2020 yılına hep beraber giriyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri hiç azalmayan hizmet aşkımızla, her bir günümüzü dolu dolu geçiriyor ve Arapgir’e yeni bir çehre kazandıran proje ve yatırımları gerçekleştiriyoruz. En büyük destekçimiz olan siz halkımızdan aldığımız güçle, hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Herkesin şunu bilmesini istiyorum ki, 2020 pek çok projemizin tamamlandığı ve Arapgirimizin hızlı bir dönüşüm yaşadığı bir atılım yılı olacaktır" ifadelerini kullandı.

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar

Avşar, "2020, Türkiye'nin toparlanma, silkinip ayağa kalkma yılı olmalıdır. Elbette dileğim öncelikle budur." değerlendirmesinde bulundu.

Avşar, yeni yıl mesajında milletçe yeni bir yıla girildiğini, taze ve yepyeni umutlara kapı aralandığını belirtti. Türkiye düşmanlarının her vasıtayı kullanarak hınçla, nefretle, öfkeyle saldırıya geçtiği 2019 yılının aynı zamanda milli birlik ve dayanışma ruhunun canlanmasına, darbecilerle, teröristlerle, kandan beslenen odaklarla dişe diş mücadele edilmesine vesile olduğunu aktaran Avşar, "Unutulmasın ki, büyük Türk milleti güçsüz ve çaresiz değildir. Aziz milletimiz geçmişin en umutsuz anlarında milli birlik ve beraberlik duygusuyla doğrulmuş, üzerinde oynanan oyunları yüksek irade ve azmiyle bozmasını bilmiştir." açıklamasını yaptı.

"Ahlaki çöküşün, asayişsizliğin, terörün, ekonomik yıkımın, toplumsal güvensizliğin ve kuşkunun egemen olduğu ülkemizin 2020'de düzlüğe çıkması, esenliğe ulaşması, denge ve düzene kavuşması en samimi dileğimdir." ifadesini kullanan Avşar, Türkiye'nin ne kadar fazla olursa olsun çözülemeyecek hiçbir sorunu, aşılamayacak hiçbir sıkıntısı olmadığının altını çizdi.

Başkan Avşar,"Bugün de aynı ruh ve ilhamla zorlukları aşmaması için hiçbir neden yoktur. Türk milleti güçlü basireti, kararlı duruşu ve binlerce yılda oluşturduğu kültürel dehasıyla bunu gerçekleştirecek kudrete fazlasıyla sahiptir. 2020, Türkiye'nin toparlanma, silkinip ayağa kalkma yılı olmalıdır. Dağılmamızı planlayanlara, bölünmemizi arzulayanlara, parçalanmamızı amaçlayanlara karşı tavizsiz bir şekilde ortak cephe alıp, milli hak ve çıkarlarımızı korkusuzca savunacağımızı herkes iyi bilmelidir. Yenilgimizi gözleyenlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır. Birbirimize düşüp tarihten silinmemizi gözleyenlerin hesabı muhakkak surette bozulacaktır. Türk milleti özgüven ve cesaretle varlığına ve tarihsel mirasına sahip çıkacak, tüm saldırıları Allah'ın izniyle püskürtecek, ihaneti de cezasız bırakmayacaktır."

Vatan ve bayrak uğruna hayatlarını kaybeden aziz şehitleri rahmetle anan, gazilere ve tedavisi sürenlere şifa dilekleriyle birlikte şükranlarını da sunan Avşar, "Halen sınır ötesinde emsalsiz bir mücadele veren kahraman Mehmetçiklerimize üstün başarılar diliyor, Allah'ın himayesi üzerilerine olsun diyorum. Her yeni gün ve her yeni yılın doğan bir umut olduğu inancıyla, tüm vatandaşlarımızın ve Türk-İslam aleminin yeni yılını kutluyor, huzur, barış, istikrar ve ebedi kardeşlik için kutlu bir uyanış miladı olmasını yürekten temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bülten- malatyahaber.com- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MALATYAPLATFORMU (4 yıl önce)
    Para para para... Yeni Yılda Ülkedeki Haramilerden Fırsat Kalırsa Herkese Bol Para...
    0
    0
    Yanıtla