SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeniden Evde Olmak Mutluluk Verici"

0
Güncellendi - 2021-08-19 17:54:38
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe’den ayrılarak Yeni Malatyaspor ile sözleşme imzalayan Sadık Çiftpınar, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda taraftara "kaldığımız yerden devam" mesajı verdi.

5 sezon Yeni Malatyaspor'da forma giyen Sadık Çiftpınar, 2019 yılında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı-lacivertli ekipten geçtiğimiz gün ayrılan 28 yaşındaki defans oyuncusu, Yeni Malatyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Çiftpınar, transferin gerçekleşmesini heyecanla bekleyen Yeni Malatyaspor taraftarına yaptığı paylaşımla mesaj verdi. Başarılı futbolcu, sözleşme imzaladığı esnada çekilen fotoğrafı paylaşarak, "Yeniden evde olmak mutluluk verici. Eski günlerdeki gibi aynı hırs, aynı heyecan ve tutkuyla kaldığımız yerden devam” ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE TARAFTARINA MESAJ

Bu arada, Sadık Çiftpınar sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda da Fenerbahçe taraftarına veda etti.

Çiftpınar'ın bu mesajı da şöyle: "2,5 yıl boyunca onurla, gururla terlettiğim şanlı fenerbahçe formasına bugün itibarı ile yeni hedefler doğrultusunda veda ediyorum. Bu süre zarfında birlikte çalıştığım hocalarıma, değerli kulüp personellerimize, kader birliği yaptığım takım arkadaşlarıma, hiçbir zaman desteğini üzerimden eksik etmeyen başkanımız Sayın Ali Koç'a, kıymetli yönetim kurulu üyelerimize ve son olarak ilk günden bugüne kadar beni kendilerinden biri gibi görüp bağrına basan, koşullar ne olursa olsun bana sonsuz destek veren büyük Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ederim. Özlenen, beklenilen zaferlerin yakın zamanda gelmesi dileğiyle, benden yana olan haklarım helaldır, sizler de hakkınızı helal edin. Sağlıcakla kalın."

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bizim taraftarlarda saf ya onun için hemen yedik zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Biz adilcilar gelecetan umutluyuz takım toparlanarak iyi bir sezon geciracayiz insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Hoş geldin sadık,Allah sakatlıklardan korusun, 44 numara seni bekliyor, hayırlı olsun................
    0
    0
    Yanıtla
  • gol atinca (2 yıl önce)
    gol atinca yine , deli gibi sevinirsin fenerbostanda ki gibi :( dustun gozumuzden
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Sadık hoş geldin. Yalnız bu takım çok eksik, takım değil yani toplama 2.ve3.liğ topçuları burada. Şuanda süperlig takımı sayılmaz. Bu takım herkesten enaz 4_5 yer. Niye geldin ki böyle dandik bir takıma. Adil Gevrek ne ettiğini bilmeyen biri. Zaten taraftar bundan sonra stad da gitmez. İlk yarı düşmesi kesinleşir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Yeniden evde olmak mutluluk vericiymiş hele birde Fenerbahçe kovaladıysa daha çok keyif verir.
    0
    0
    Yanıtla