SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yenildik Ama Takımı İyi Buldum"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, 3-0 kaybettikleri Karagümrük maçı sonrası, “Ligin başında aslında konuşmamız lazım ama böyle basit penaltılar vermek de doğru değil. Yenilgiyi hakeme bağlamıyorum ama verilen penaltının asla penaltı olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Süper Lig’in 1. haftasında İstanbul deplasmanında Fatih Karagümrük’e 3-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor’da Başkan Adil Gevrek, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sahadan 3-0'lık skorla yenilmelerine rağmen takımını iyi bulduğunu söyleyen Başkan Gevrek, “Öncelikle yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun. Ligimiz başladı. Sakatsız belasız bir lig olur. Pandemi devam ediyor kolay bir lig olmayacak. İnşallah Süper Lig’i hayırlısı ile bitiririz. Sezonun ilk maçını oynadık. Bugün iyi oynadık ama futbolda böyle sonuçlar var. Sezona her zaman iyi başlıyorduk ama bugün öyle olmadı. Sonu inşallah bizim için iyi olur. İlk maçlarda bu mağlubiyetler eksiklerimizi görmek adına önemli. Yapacağımız transferler var. 3-0 yenildik ama takımızı iyi gördüm” dedi.

“Böyle basit penaltı verilmez”

Sezona hakem hataları ile başladıklarını da belirten Gevrek, “Ligin başında aslında konuşmamız lazım ama böyle basit penaltılar vermek de doğru değil. Yenilgiyi hakeme bağlamıyorum ama verilen penaltının asla penaltı olduğunu düşünmüyorum. VAR var diyoruz ama yok. Çok basit bir penaltı. Ligin ilk haftalarında böyle hataların son bulmasını istiyoruz İlk maçta böyle olursa işimiz zor. Hakem hatalarının da az olduğu inşallah bir sezon olur. Bu kadar basit penaltıların verilmemesi lazım. Hakem hatasının ve sakatlıkların az olduğu lig olsun. Bugün yenildik ama maraton uzun. Camiamız rahat olsun, sakatlarımız var yapacağımız transferler var. Daha iyi bir takım olacağız” ifadelerini kullandı.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

42 yorum yapılmış

  • ATuKa (3 yıl önce)
    Değerli Başkan heralde siz başka bir maçı izlediniz. Allah aşkına ne oyunu, kimi beğendin acaba çok merak ettim. futbolcular ayakta duramıyor. Lig özetlerini izleminizi tabsiye ediyorum. Ligin en kötü fotbol oynayan takımı. Bu oyuncular ile ligde kalmak mümkün değil. Tam bir toplama takımı olmuş. Bu takım TFF 1 ligde olsa ilk 10 dahi giremez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hadi ordan.Maçı ikinci kez izledim.Karagümrükle elli maç yapsak belki 5 maçı kaybeder diğerlerini alırız.Bu maçda o maçlardan biri.Rakip üç pası bile doğru dürüst yapamamış ilk golde şanslı bir gol buldular sonra katı defans buna rağmen 6-7 posizyon bulduk gol atma becerisi gösteremedik.Ama iyi oyuna puan vermiyorlar onun içi kazanan haklıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Sn Başkan malatyaya kötülük ediyorsunuz farkında değilsin bir an önce istifa et malatyaya faydanız olsun lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo44 (3 yıl önce)
    ilk haftadaki maçlara bakılırsa hem oyun kalitesi olarak hem kadro kalitesi olarak ligin en kötüsü biziz. Takımlara bakıyorum. Her takım canavar gibi. Düşecek takımlar ilk haftadan belli sayın başkan. Malatyaspor, Denizli Ankaragücü...Çok açık ve net. Karamsar olmayalım diyorum ama kimi yeneceğiz. Göztepe maçı çok zor arkasına deplasman Trabzon. İnşaallah yanılırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Bende takımı çok iyi buldum.hatta seyrederken bir ara Bu takım Barcelonamı ya da Bayern Münihmi diye tereddüt ettim.birde baktım bizim takımmış.Adil başkan daha ilk maçtan taraftarla kafa bulmaya başladı.bundan sonraki maşlarda Allah korusun.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (3 yıl önce)
    umut bulut bu takımın 3. golcüsü dahi olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (3 yıl önce)
    Bunun futbolla alakası yok ya gevrek gitmeli yazık bu malatyaya ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara44 (3 yıl önce)
    Adiloviç Bu Takım Bu Senede Küme Düşerse..Seni Kafana Göre Yaptığın Kulüp Tüzüğüde Kurtarmaz Farkındasın Değimi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 yıl önce)
    Adil Gevrek önce iyi bir stoper al. İyi bir defans al. Yoksa istifa et git.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Sayın gevrek takımın yeni forma renklerini karıştırarak karagümrüğü bizim takım sandı heralde takımı iyi bulmuş 3 yedik sayın başkan tek golümüz hatta doğru düzgün pozisyonumuz bile yoktu nerenizden izliyoruz maçı anlayamıyorum yenilen 3 gol yiyen YENİ Malatya spor karagümrük değil bırakın bu saçma açıklamaları artık sende artık sporda siyaset yapmaya başladın neredeyse 3 büyükler bizi kıskanıyor diyeceksin ((:
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan4426 (3 yıl önce)
    Surat ifaden çok şey söylüyor anlatana gerek yok sayın gevrek karagümrük lige yeni çıkan ve ligdeki en zayıf takımlardan birisiydi ve 3 golle bizi dağıttı gitti durum içler acısı geçen seneki sancıları bizlere yaşatmaya devam ediyorsunuz inanın taraftar olarak artık psikolojimizi bozdunuz bu kadroyla karagümrüğü yenebileceğimizi nasıl düşünerek takımı sahaya sürebildiniz neden YENİ transferlere şans vermediniz bahanelere bıktık artık yok rüzgar esti yok yağmur yağdı saha zemini iyi değildi bunlar tamamen saçmalık hatayı önce kendinizde aramalısınız
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Küçükken çok söylerdik.''Aramızda dağlar var.He guley he guley gül yarim''3-0 yenilmişiz halen iyi oynamışız,ben iyi oynayan bir takım göremedim rakipten başka.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Arkadaşlar takımı hocayi başkani yerden yere Vuruyorsunuz bukadarda deyil bu karAgumruga Çok takım yenilir adamlar makina gibi Çalışiyorlar çok çok yiyi bi takım biz fena oynamafı bizimda kendi ayarimizda takımlarla Oynuyacayiz ozaman kazanırız
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    İnsan bu kadar kör olur mu adil küme düşen kadro ile maça çıkmış hamza sende ağZı açık izledin senden başkan olmaz takımı bile kuramıyorsunuz yazık bu şehre hak eden oynasın içinizdeki hainleri temizleyin hamzada boş belli oldu sadece emir alıp takımı çıkardı ve izledi hamle bile tapamadı ikiniz bir adam etmez belli oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (3 yıl önce)
    Gerçekten çok ayıp sözler ifade ediliyor. Ya kardeşim bahsettiğiniz insan AMERİKAN takımının başkanı değil, MALATYAMIZIN başkanı,o insana biz saygı duymazsak ne klübe, nede başkana saygı beklemeyelim. Bu takımı yemek isteyenlere fırsatı vermeyen başkanı ben destekliyorum. Evet dünkü maçta eksiklikler vardı;ama inanıyorumki o eksiklikler de kadroya dahil olduğu zaman daha güzel MALATYASPOR izleyeceğiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mutlu1974 (3 yıl önce)
    Jahovic. Guilierma. Alexic ve Mina yı daha çok ararız
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet naim YAZ (3 yıl önce)
    Kardeşim bu kadar olumsuz yoruma karşı bu pişkinliği göstermek akıl karı değil Eğer MALATYA kamuoyunda bu adama bir şeyleri açıkça anlatacak bir akıl sahibi bulunamıyorsa hani duyduğumuzda Malatya lılar olarak zorumuza gidecek bir deyim varya her İL 'den bir deli Matyadan tuttuğunuzu GETİRİN. Bu Takımda: Murat AKÇA, Erkan KAŞ, Umut BULUT, Ahmet ILDIZ yer bulabiliyosa Artur Minayi, Murat yıldırımı niye gönderdiniz bu soruların muhatabı sadece başkan değil Hamza Hocada olmalı Eğer Maçlar seyircili oynama durumu olsa inanın bu taraftarlar sahaya iner gelin beyler bedeli ağır olacak sorunları yaşamadan aklımızı başımıza devşirelim Özellikle Başkana dosttane tasviyem MALATYASPOR Taraftarları ile dalga geçme bu Kamuoyu arkasından çok teneke çalınan başkanlar gördü bu duruma düşmeden neyse gereğini yap doğru yap Alkışlayalım yanlışada eleştiriye tahammül lü ol.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (3 yıl önce)
    Allah muhafaza Göztepeye de yenilirsek psikolojik girdaba gireriz.Biliyorsunuz göztepe denizliye 5 attı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Remzi uğraş (3 yıl önce)
    Beyler bi sakin forvetimiz var AMA sakatlandı su an takimda 4 futbolcumuz koronalı ve haftaya adem cezalı bence cok guzel bi takimız AMA keske biraz da sans bizden yana olsa taraftarlarda olumlu dusunse olacak bu iş
    0
    0
    Yanıtla
  • Biraz futbol bilgin olsa tamam diyecem adem ne cezası var sarı kart gördü adamın tek sarı kartı var ne cezası.
    0
    0
    Yanıtla
  • Remzi uğraş (3 yıl önce)Fan isimli kullanıcı yorumuna
    Komik
    0
    0
    Yanıtla
  • İnsanların futbol bilgisine laf söyleyeceğine keşke maçı izleseydin
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (3 yıl önce)Fan isimli kullanıcı yorumuna
    cezalı
    0
    0
    Yanıtla
  • remzi uğraş bey. ne diyon sen allah aşkına. bu nasıl bir defans ya sezon öncesi defans boluğu hazır hale gelmezmi ya. neden oraya ilk maça hazır olmak şartıyla defan transfer edilmez. murat akçayla Youssuf la olacak iş değil. diyelim hadebe hazır değil. ama sen şimdiye kadar neden oranın önlemini almadın.. elinde fernando Zuqui, varken 37 lik umut nedir yaaa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Yuh artık Adil Gevrek.
    0
    0
    Yanıtla
  • 4. Sarısı oldu geçen seneden kalanla, ayrıca takım olmayacak durumda değil. Umut, erkan vs kesilir ve stoper gelirse gayet ii sırada bitiririz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Daha önce de söyledim şimdi de söylüyorum. Adil Gevrek Ronaldo yu da alsa Messi yi de getirse dünyanın en iyi teknik direktörünü de getirse olmaz. Çünkü bu şehrin güvenini kaybetti. Kimse kendisi ne güvenmiyor. Adil Gevrek aynı takımı 2 yıl üst üste düşürdü diye tarihe geçecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu şehrin değil, azınlık muhalefetin diye yazsanız daha anlamlı olur. Kesinlikle bu takım çok iyi yerlere tırmanacak.Bizlerde taraftar olarak kesinlikle takımımızı ve başkanımızı destekliyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (3 yıl önce)
    Sayın Başkan, Ameliyat çok başarılı geçti ama hastayı kaybettik der gibi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo44 (3 yıl önce)
    Bu takım net söylüyorum haftaya bir 3 te göztepeden yer. Diğer haftada Trabzon'da ordada bir 3 yer. Ne Hamza kalır ortada nede adil gevrek... o zamanda çıkıp söyler heralde takım çok iyi felan diye...
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (3 yıl önce)Memo44 isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen geçen yıldan da kötü. Diğer takımların yeni aldıkları oyuncular takır takır gol atıyor sözde bizim aldıklarımız ilk onbire giremiyor. O zaman eskileri niye bedavaya gönderip bunlara para verdiniz. Hayırdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (3 yıl önce)
    sadece gülüyorum, "yenildik ama iyiydik "bir başkana yakışmayan demeç yazik vizyonunuz düşük.
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (3 yıl önce)
    Koskoca kulübü umut buluta kurban edenlere yazıklar olsun.geçen yıldan beri değişen hiçbir şey yok.Adeta takımın başında hoca bile yok.Medyasına,taraftarına ve başkanına süperlig fazla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Önce stoper al önce ön libero al takım resmen averaj takımı olur demesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Başkan acilen Hadebenin yanına sağlam,güçlü bir defans oyuncusu ve gol için santrafor alınmalı.Sistem ve takım uyumu oluşursa rahatlarız.Umutla bu iş olmaz.Allah yardımcımız olsun.Birkaç kurban kestirip fakire fukaraya dağıtın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Teknik hasan (3 yıl önce)
    Adil beyin gözlemi kayısı pazarı ile karıştı sanırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    İlk önce hocana söyle takımı düzgün kursun zaten taktik vermesini beklemeyin o hocanda yok galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Bakın hiçbir yerle irtibatı yok.sadece malatya sevdalısıyım. Artık başkana çakanlar malatyanın hainidir. Adam elinden geleni yaptı. Güzel kadro kurdu. Ve inanıyorum diğer maçlarda süper bir tablo çıkacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (3 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Biz başka maçı mı izledik acaba. Kurulan takım geçen yıl kadroya giremeyenler + murat akça ve umut bulut
    0
    0
    Yanıtla
  • hainlik bu kadar ucuzmu ki, yorum yapan hemen hain oluyor, takım yenilmiş, gelecek vadeden futbol yok, kalitesiz futbolculardan oluşmuş, sen takımı bu hale getirenden hesap soracağına, yorum yapanlara hain diyorsun, bizde sana aynısını söylesek ne olacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Yalan söyleme takım kendi başına taktiksiz beceriksiz bir şekilde oynadı
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (3 yıl önce)
    ALLAHIM Bu nasıl Futbol anlayışı Takımı iyi bulmuş Bari utandım özür dilerim Düzeleceğiz diyene kadar
    0
    0
    Yanıtla