SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yenilmeme Serisini Devam Ettirdik"

0
Güncellendi - 2021-02-15 22:12:01
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de 25. haftanın kapanış maçında konuk ettiği Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan Fraport TAV Antalyaspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, kazanabilecekleri maç sayısını artırmaları gerektiğini söyledi.

Yanal, Antalya Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 13 Türk vatandaşına Allah'tan rahmet, Türk milletine ve ailelerine başsağlığı diledi.

Hayatın devam ettiğini dile getiren Yanal, Yeni Malatyaspor mücadelesinde kazanmaya daha yakın tarafın kendileri olduğunu söyledi.

Bugünkü maçı kazanamadıklarını dile getiren Yanal, “Bizim hanemize yazması gereken bir maçtı. Ama en azından bu seriyi devam ettirdik. Önümüzde önemli maçlar var, bir hafta soluk alacağız. İyi şeyler yapamaya çalışıyoruz. Sonucunda daha iyi olan, daha iyi hücum yapan organize bir takım olacak. Savunma kaybetmemek için değil kazanmak için yaptığımız bir sistem. Maçı kazanmak için savunma yapıyoruz. Bunu yapmaya devam edeceğiz. Buradan hücuma geçersek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Süper Lig'de ve yarı finale yükseldikleri Türkiye Kupası'nda 11 maçlık yenilmezlik serisi yakaladıklarını vurgulayan Yanal, sakat oyuncuların takıma dönüşünü dört gözle beklediklerini ve o zaman daha da rahatlayacaklarını ifade etti.

Antalya, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız