SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yerel Yönetimlerin Örnek Aldığı Belediyeyiz'

0
Güncellendi - 2021-08-20 03:05:12
'Yerel Yönetimlerin Örnek Aldığı Belediyeyiz'
A- A+ PAYLAŞ

"Battalgazi’de Osman Başkan ile Mahalle Buluşmaları" Yaygın Mahallesi sakinleri ile devam etti. AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte muhtarlar ve mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi’ye yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgiler vererek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Belediye imkânlarıyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabası içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Güder, ilçede iz bırakan çalışmalara imza attıklarının altını çizdi.

AKP’nin çözüm odaklı bir parti olduğunu vurgulayan Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, şunları söyledi: “Bu toplantıların önemi bizim için büyük. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini yerinde dinliyoruz. Çözüm üretiyoruz. AK Parti, çözüm odaklı bir partidir. İlçe teşkilatı olarak bizler vatandaşlarımızın her daim emrindeyiz.”

“YEREL YÖNETİMLER TARAFINDAN ÖRNEK ALINAN BİR BELEDİYEYİZ”

Yaygın’ın sulama sorununa neşter vurulduğunu hatırlatan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediyemizin bütçesini, vatandaşlarımızın problemlerine seferber ettik. Battalgazi’mizde 103 mahallemiz var. Bazı mahallelerimizde elbette bazı sorunlar olacak. Bu sorunlar çözülmeye mahkumdur. En kısa sürede çözeceğiz. MASKİ tarafından ilçemizde alt ve üst yapı çalışmaları yapılıyor. Battalgazi’nin her karesinde çalışma var. Malumunuz ilçemizin imar sorunu vardı ve biz göreve gelir gelmez buna neşter vurduk. İmar ile alakalı çalışmalarımız halen devam ediyor. Elimizde ne kadar imkan varsa biz bunları vatandaşlarımız için seferber ettik. Özellikle Yaygın ile ilgili yürütülen proje tamamlanmış oldu. Bu projede emeği geçen Milletvekilimiz Öznur Çalık hanımefendi başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu bölgenin yıllardan beri sulama suyu ile ilgili problemi vardı. Köylümüzün yaptığı tek şey kayısıdır. Yaygınla beraber bir baraj talebimiz oldu ve daha sonra uygunluk gösterdiğinde ikinci bir göletin yapımına karar verildi. Yenice göletinin plan ve projesi de o zaman başlatılmış oldu. Yetkililere, Beypınarı’mızda da bir projenin gerçekleşmesini önerdik ve projesi başlatıldı. Bizim yöremizin yüz ölçümü ve sulanabilir tarım arazisinin fazlalığından dolayı Şilan Barajı ile ilgili projemizi Tarım ve Orman Bakanımıza ilettik. Bütün bu projelerin çözüme ulaşabilmesi için öncelikle Yenice’nin başlatılması gerek. Bizler Battalgazi’mizde bölgeler arası gelişmişlik farkını ortadan kaldırmak için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Battalgazi’mizde iz bırakan çalışmalara imza atıyoruz. Hizmetlerimizin birçok yerel yönetim tarafından örnek alınmasının temelinde, istişare kültürünü canlı tutmamız ve toplumun tüm kesimlerine kulak vermemiz vardır. Günün her saatinde hemşerilerimizle birlikteyiz. Battalgazi’mize en iyi ve en güzel hizmetleri sunmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

“BATTALGAZİ’NİN HER YERİNDE HİZMET VE YATIRIM VAR”

Battalgazi Belediyesi’nin hizmet ve yatırımlarının göz doldurduğunu aktaran Milletvekili Öznur Çalık, “Memleketimin en güzel yerlerinden bir tanesi olan Yaygındayız. Muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimiz ile birlikteyiz. Yaygını daha çok hizmet bekler ve biz bunları sıraya koyacağız, takibini yapacağız. Hizmetlerin adresi AKP’de hiçbir zaman durmak yok. Her zaman hizmet ve yatırım vardır. 20 yıllık iktidar dönemimizde buna en güzel örnektir. Malatya’da ilçelerimizi ziyaret ettiğimiz zaman belediyelerimizin yaptıkları hizmetleri ve yatırımları görünce çok ama çok mutlu oluyoruz. Vatandaşlarımız bizlere teşekkür ettiğinde gururlanıyoruz. Eksik kalanları yapmamız gerektiğini de biliyoruz. Özellikle Battalgazi Belediyemizin Malatya’ya kazandırdıklarına baktığımız zaman çok büyük emekler ortaya koyduğunu görüyoruz. Battalgazi’miz her geçen gün daha güzelleşiyor. İlçenin her yerinde hizmet ve yatırım var. Milletvekili olarak şu övgüyü sahibine vermek istiyorum. Battalgazi’deki hizmet ve yatırımları görünce gurur duyuyoruz. Gecesini gündüzüne katan bir başkanımız var. Emeklerinden dolayı Başkanımız Osman Güder’e teşekkürlerimi sunuyorum. Baktığımız zaman Devlet Su İşlerimiz, Türkiye’ye çok önemli yatırımlar gerçekleştirdi. 86 tane tesis hizmeti,13 tane baraj, gölet, arazi toplulaştırma şeklinde 48 tane taşkın koruma için ayrı ayrı emek verildi. Malatya’ya 3 katrilyonluk yatırım yapıldı. Yaygın göleti, Yenice göleti ile beraber yapılsın denilmişti ve Yaygın göleti yapıldı. Şimdi ise Yenice de yapılacak. Bununla beraber Beypınarı ve Şilan barajı da yapılacak. Ben bu barajlarla daha çok alanın sulanacağını ve elde edilecek ürünlerin ekonomimize büyük katkı yapmasını ümit ediyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • abdulvahap (2 yıl önce)
    derler ya ufak at cicivlerde yesin kimmiş sizi örnek gösteren biz bir beceri bir gözle görülür çalışma göremiyoruz biraz gerçekci olun sizin yüzünüzden AK PARTİ oy kaybediyo Reisimiz zarar görüyo
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Siz kendi söylediğinize inandıysanız ben inanacağım. Yazık vallahi yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Ciddimi...... hakikaten bilmiyorduk öğrenmiş olduk..........
    0
    0
    Yanıtla