SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yerleşim Merkezinde Korona Karantinası

A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan'da koronavirüs vakaları görülen bir yerleşim yerinin karantinaya alındığı bildirildi.

Valilik'ten yapılan açıklamada, "Hekimhan İlçesi Kurşunlu Mahallesi Çatalpınar Küme Evlerinde Covid-19 vakaları tespit edilmesi nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararıyla 11 Ağustos 2020 tarihinden itibaren karantina kararı alınmıştır." denildi.

Bu arada, daha önce koronavirüs vakası görüldüğü için 14 günlük karantina ilan edilen Akçadağ ilçesi Kayadibi Mahallesi Hıdıruşağı mezrasında, yeni vakaya rastlanmaması nedeniyle karantinaya 11 Ağustos günü son verilmişti.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Fatos (3 yıl önce)
    Koskoca araştırma hastanesinde kimsenin kimsede haberi yok. Çalışanlara test için yer soruyorsun aşağı in yukarı cik sağa git sola git hastaları hastanenin içind e dört donderiyorlar. Altı üstü 1 tek 1 tane oda var onu çok şükür hiç kimse bilmiyor. Normal hastalar la covit 19 hastaları aynı sıradalar kim.kime dum duma. Valla yok yok böyle birşey. Nerde denetim . Tabiki de yayılır. Adamda bütün belirtiler var test yapmıyorlar. Paran varsa git özelde yaptır. Yok sa da evinde öl diyolar. Sonra tv ye çıkıp malatya da patlama var . Tabiki de olur kardeşim. Arkadaş ya bu virüs bu kadar ölümcül değil di. Okadar kişi boşuna öldü. Yada farklı bi oyun var. Yoksa böyle ölümcül bir virüs u niye basit bir hastalık mis gibi artik önemsemiyor lar. Baştakiler size soruyorum . Cevap lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakikat44 (3 yıl önce)Fatos isimli kullanıcı yorumuna
    Çok düşünüyorsanız çarşıda avm de gezmezsiniz olur biter,cumhurbaşkanı söylüyor sağlık bakanı söylüyor içişleri söylüyor vali söylüyor polis ceza yazıyor buna rağmen gezip de virüs kaparsanız devletin yapacak birşeyi yok,doktor sayısı belli hasta sayısı belli, unutmayalım ki virüs dışında da birçok acil hasta var,bu hesapları tehlike çanları çalmadan yapacaktınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Size zahmet şunu da düşünün. Avm de çarşı da pazarda gezen biri değilim. Ama benim gibi eşleri fabrikada çalışan bir sürü kişi var. Ve malesef ki artık çoğu fabrikada virüs yayıl di.ve yine malesefki hastaneler test yapmiyor. Ancak durumun çok kötü olunca yapıyorlar. Çalışanlara gelince de hastane nin kendi personelleri test yaptırmak için bile bir oda nin yerini bilmiyorlar. Sorsan sistem tam oturmadı diyorlar. Acaba bu sistem ne zaman oturacak .
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatos (3 yıl önce)
    Bana 4 gün oldu testim pozitif cıktı. Arayıp evde çıkma sağlıkçılar gelecekler ilaç tedavisi için dediler halen gelecekler. Ölme eşşeğim ölme ki geleler. Malatya böyle bir sistem varken. Daha doğrusu hicbir sistem yokken daha coook yayılır bu virüs. Bende yarın çıkıp bütün sağlık ocaklarını gelicem. Maden onlar gelmiyo eeee biz gidelim o zaman . Hak ediyorlar artik
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek (3 yıl önce)
    Arkadaş geçen haftada söyledim yine söylüyorum. Konak mahallesinde düğünlerde bayramlardan sonra virüs azdı. Orada maske takmak yok herkes akraba düğün, taziye ana baba günü gibi. Bir hafta içinde 2 kişi koronodan öldü orası karantinaya alinmazsa durum daha vahim olacak.
    0
    0
    Yanıtla