SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yerli Otoya 15 Sipariş de BYMS'den

0
Güncellendi - 2019-12-29 17:48:41
Yerli Otoya 15 Sipariş de BYMS'den
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Türkiye Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) mühendis ve tasarımcıları tarafından hazırlanan yerli otomobilden sipariş verme kararı aldı. Sarı kırmızılı kulüp, kulübün kullanımı için 15 adet yerli otomobil alınacağını duyurdu.

Kulübün resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi: "Kulüp başkanımız Adil Gevrek ile yönetim kurulumuzun ortak kararlarıyla Yeni Malatyaspor Kulübü olarak, tanıtımı yapılan ve büyük beğeni kazanan yerli otomobilimizden kulübümüzün kullanımı için 15 adet sipariş verme kararı aldık. Büyük camiamıza hayırlı olsun." 

Türkiye Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) mühendis ve tasarımcıları tarafından hazırlanan "Türkiye'nin Otomobili"nin tanıtımı geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilmişti. Türkiye'nin otomobili Gebze'deki Bilişim Vadisi'nde yapılan törenle tanıtıldıktan sonra yoğun ilgi görmeye başladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ali (4 yıl önce)
    Araba alacagına takıma forvet ıle solbek al adil efendı.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (4 yıl önce)
    Başkan sen o zamana kadar kalacağın ne malum.Sen yağcılıktan başka bir şey yapmıyorsun.Bu aracın neresi yerli.Ben isterim iğneden ipliğe kadar YERLİ TC damgalı olsun.Vatandaş kan ağlıyor.Sen kalkmış bizim paramızla yağcılık yapıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Allahını seversen söyle ne kadar paran çıktıysa ben sana vereyim sus. bugüne kadar 1 kuruş dahi vermeyen adamlar kalkmış ahkam kesiyor ne günlere kaldık. iphonelar ın üretim yeri çin fakat ekmegini amerika yedikten sonra senin bu söylediğinin hiç bir anlamı yok kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (4 yıl önce)AYDIN isimli kullanıcı yorumuna
    Aydın dünyada hangi üretilen araclarla ilgili üretilen yan sanayii veya diğer parçaları nerde nasıl aldıklarını bizimle paylaş ve ona göre yorum yap örnek Citroen ve peoget çizim ve protipi ni yapan firma türk firması murat gunkan bak isminede veriyom biraz araştır bu kadar hazımsız olma bilgi sahibi ol sonra fikir sahibi ol
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Kendi cebinden alacaksa alsın 3 yilda yenimalatyaspor sömürüldü buğra gibi amator futbolcuya 300 bin euro veren yönetim yonetim değildirr
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (4 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Salih sen hep boylle mi eleştiri yapacaksın inan çok boş mesnetsiz ve gülünç espiriler yapma biraz ganyan bayisine takıl atlarla ilgilen
    0
    0
    Yanıtla