SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyesi 7 Araç Aldı

0
Güncellendi - 2017-03-21 20:06:07
Yeşilyurt Belediyesi 7 Araç Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Araç filosunu geliştirmeye ve modernize etmeye devam eden Yeşilyurt Belediyesi, Devlet Malzeme Ofisinden iki milyon 270 bin TL bedel karşılığında satın aldığı altı adet kamyon ile bir adet 12 tonluk toprak silindir makinesini araç filosuna dahil etti.

156 ARAÇ İÇİN 20 MİLYON 295 BİN 453 TL ÖDEME YAPILDI

Yeşilyurt’un tüm bölgelerindeki yaşam seviyesini artıracak, vatandaşların gündelik yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde yapılması için satın alınan yeni araçlarla birlikte Yeşilyurt Belediyesinin araç filosundaki sayı 256’ya yükselirken, bugüne kadar satın alınan 156 araç için 20 Milyon 295 Bin 453 TL ödeme yapıldı.

ARAÇ FİLOSUNA DAHİL EDİLEN 7 ADET İŞ MAKİNASI SERGİLENDİ

Yeşilyurt’un tüm bölgelerinde saha çalışmalarına aralıksız devam eden Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü envanterine dahil edilmek amacıyla satın alınan altı adet kamyon ile bir adet 12 tonluk toprak silindirin hizmete girmesiyle nedeniyle MAŞTİ karşısındaki Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası önünde tören düzenlendi.

Törene AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AKP İl Başkan Yardımcıları, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, Yeşilyurt Belediyesi Birim Müdürleri ve personeller katıldı.

BAŞKAN POLAT, “7 ADET YENİ İŞ MAKİNASINI 2 MİLYON 250 BİN TL BEDELLE PARKIMIZA KAZANDIRDIK”

Süratli ve kaliteli bir hizmet anlayışıyla Yeşilyurt İlçesine hizmet etmeye devam ettiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, saha çalışmalarında kullanılmak üzere iki milyon 250 Bin 119 TL bedel karşılığında satın aldıkları yedi adet iş makinesinin Yeşilyurt İlçesine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Polat, “Modern ve günümüz teknolojisine uygun araçlarla Yeşilyurt Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hızlı ve kaliteli hizmetler götürmeye devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri millete efendi olmaya değil hizmetkârı olma hedefiyle çalışıyoruz. Gece gündüz demeden mesai yapıyoruz” diye konuştu.

“KALİTELİ HİZMETİ ARAÇ FİLOMUZUN GÜCÜYLE YAKALIYORUZ”

Son alınan araçlarla birlikte Yeşilyurt Belediyesi araç filosundaki araç sayısının 256’ya yükseldiğine dikkat çeken Başkan Polat, “Halka hizmet etmekle sorumlu olan yerel yönetimlerin en büyük gücü ve kapasitesi araç parkındaki iş makinelerinin sayısıyla eşit orantılıdır. Göreve geldiğimiz ilk günden beri araç parkımızı genişletmeye ve iş makinelerinin sayısını artırmaya gayret gösterdik. Stratejik planlamalarımızda yer verdiğimiz araç sayımızı artırma planlarına göre modern araçları filomuza dahil etmeye devam ediyoruz. İş makinelerimiz ilçemizin dört bir tarafında devam eden çalışmalarımızda hemşerilerimizin hizmetinde olacaktır. İlçemiz genelinde devam eden hizmetlerimizin kapasitesini ve verim düzeyini artırmak için her yıl araç filomuza modern makineler dahil etmeye devam ediyoruz. Toplam 249 adet araç ile hizmet veriyorduk, son alınan araçlarla birlikte araç parkımızdaki araç sayımız 256’ya çıktı. Bugün düzenlediğimiz törenle hizmete sunduğumuz altı adet kamyon için Devlet Malzeme Ofisine 1 Milyon 980 Bin 119 TL, bir adet 12 tonluk toprak silindiri içinde 270 bin TL ödeme yaptık. Modern makinelerin getireceği iş üretme verimliliği sayesinde vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmetler götüreceğiz. Yeni iş makinelerimiz Malatya ve Yeşilyurt’a hayırlı olsun” diye konuştu.

“BELEDİYELERİN BAŞARILI HİZMETLERİ AK BELEDİYECİLİĞİN FARKINI GÖSTERİYOR”

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediyesinin ilçenin dört bir tarafında güzel, kalıcı ve nitelikli hizmetler sunduğunu, bu durumunda memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

AK Belediyeciliğin diğer belediye anlayışlarından farklı olduğunu sözlerine ekleyen Milletvekili Şahin, “Malatya’daki 14 Belediye’den 12’si AK Partiden seçilmiş Belediye Başkanlarımız tarafından yönetilmektedir. AK Belediyeciliğin farkını bu belediyelerimizin hizmetlerinde yakından görüyoruz.30 Mart 2014 tarihinden bugüne kadarki sürece baktığımız zaman; Malatya Büyükşehir Belediyemizin yönetiminde iki merkez ilçemiz olan Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyelerimiz hizmetlerde yarışıyorlar. Belediye Başkanlarımız medarı iftiharlarımızdır. Malatya Büyükşehir Belediye başta olmak üzere tüm Belediyelerimiz millete hizmet yolunda faydalı çalışmalara yaptıkça bizlerde gururlanıyoruz. Gittiğimiz her yerde halkımızın dualarını alıyoruz, bu durumda AK Belediyeciliğin ne kadar önem arz ettiğini göstermeye yetiyor. Vatandaşlarımızın gündelik sıkıntılarını bertaraf olması için güzel hizmetler yapılıyor. Yeşilyurt Belediyesi, Malatya Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere kamu ve kuruluşlarla çok güzel diyalog halinde ilçeye faydalı hizmetlerde bulunuyor. Yeşilyurt Malatya’nın Batıya açılan konumunda olduğu için son yapılan çalışmalarla cazibe merkezi olmaya doğru koşar adımlarla ilerliyor. Açılan yollara, alt ve üst yapı ve imarla ilgili çalışmalara baktığımız zaman verimli hizmetlerin yapıldığına şahit oluyoruz. Bu hizmetleri daha süratli ve hızlı bir şekilde yerine getirmek maksadıyla Yeşilyurt Belediyesi araç filosuna yeni araçlar dâhil ediyor. Yeni iş makineleri Malatya ve Yeşilyurt’a hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız