SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyesi Park İhalesi Bingöl Firmasına

0
Güncellendi - 2021-04-18 02:39:46
Yeşilyurt Belediyesi Park İhalesi Bingöl Firmasına
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi’nin yaptıracağı yeni parklar ve mevcut bazı parkların bakım ve onarımı için düzenlediği ihalenin geçtiğimiz günlerde sonuçlandığı öğrenildi.

Mart ayı içinde yapılan, “Muhtelif Parkların Tadilatı ve Yeni Parkların Yapım İşi” başlıklı ihale kapsamında iki yeni park yapılacak ve Yeşilyurt ilçe sınırları içindeki mevcut parkların tadilatı gerçekleştirilecek.

İhaleyi, 4 milyon 997 bin TL teklif veren Bingöl merkezli firmanın kazandığı açıklandı

Yaklaşık maliyeti 7 milyon 187 bin TL olarak hesaplanan iki yeni park ve mevcut parkların tadilatı işi için en düşük teklifi, 4 milyon 997 bin TL ile Bingöl merkezli, Reman İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti. unvanlı firmanın verdiği ve ihaleyi bu firmanın kazandığı açıklandı.

Sözleşmesi  imzalanan söz konusu iş için öngörülen sürenin 240 gün (8 ay) olduğu belirtildi.

Bu arada, yapılacak yeni parklarda ve onarılacak mevcut parklarda kullanılacak bazı malzemelerin İdare (Yeşilyurt Belediyesi) tarafından ihaleyi kazanan firmaya verileceği öğrenildi.

Bu kapsamda, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarında kullanılacak, üçlü karışım bitkisel toprak, hazır kesme kültür çimi Yeşilyurt Belediyesi tarafından karşılanacak.

Güler HAZAR, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Malatya belediyelerinde bu Bingöllü sevdası nedir anlamadım. Çevreye duyarlı insan yetiştirmek için Bingöllüler gönderiliyor. İhaleler Bingöllülere veriliyor. Bu şehirde bir şeyler ters gidiyor ancak. Sanırım her şey ters gidiyor. Malatyalılar bu şehirde sadece oy sandığına gidiyor. Görevleri oy vermek. Sonrası Elazığlılara Bingöllülere Adıyamanlılara kalıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Mampuroğlu (3 yıl önce)
    Buram buram faşizm kokan bir haber. İhaleyi Bingöllü firmanın alması kadar doğal ne olabilir. Adamlar düşük fiyat vermiş almış ihaleyi. Malatya dışında belediye ve diğer kamu kurumlarının ihalesini alan Malatya menşeli firma yokmuş gibi bu ayrımcı dil niye? Erman Ilıcak büyük kamu inşaat ihalelerini alınca "niye bu ihaleyi malatyalılar alıyor" diye dışlanıyor mu? Sanki Malatya, yedi göbek Malatyalı olanlardan çok hayır görmüş, ihya olmuş da başka memleketlerden gelenler engel olmuş. Bırakın Allah aşkına bu faşist dili ya. Malatya; Malatya'da yaşayan herkesin ortak değeridir.
    0
    0
    Yanıtla
  • yusufhan doğan (3 yıl önce)
    üçlü karışım bitkisel toprak, hazır kesme kültür çimi yeşilyurt belediyesi tarafından karşılanacak. =) çok komik bir durum yeterince araştırılmadan yapılan habercilik bu işte bahse konu olan ihalede bu pozlar mütait tarafından yapılacak!!! ihale acık ihale herkez giriyor ve canlı yayınla yapılıyor şeffaf yani sizin bu yaptığımız bu karalama algının haberinide yarın sabah sayfanızda paylaşırsanız iyi olur .
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    Demek Malatya da bu işi yapacak, Malatyalı usta yada,Müteahhid kalmamış .......................
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali44 (3 yıl önce)
    belediye malzemeyi kendisi verecekse neden işkur üzeri mevsimlik işçi alıp hem istihdam yapıp hemde 3-5 garibana ekmek yedirmiyorda üstüne 5 milyon para verip dışardan firmaya yaptırıyor valla anlaşılır değil
    0
    0
    Yanıtla
  • tebrikler kardeş doğrusu bu. Ama aracı vb. ne yiyecek. bırak ta aç kalanlar alışmış biraz daha aç kalsınlar. Olmadı sosyal yardımlaşma dan yardım alır, idare ederler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (3 yıl önce)
    Bu malatyalı belediye başkanlarının bingöllülerle akrabalık bağımı var yoksa onlara karşı kendilerini borçlumu hissediyorlar. Nedir bu yabancı sevdası anlaşılır gibi değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (3 yıl önce)
    Başkanım Yurt Dışına Göndermiş olduğunuz kişiler içinde kaç Bingöllü var.
    0
    0
    Yanıtla
  • tunahanafsar (3 yıl önce)
    Herkes hakkettiği gibi yönetiliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metehan (3 yıl önce)
    Nasıl oluyor da 7 milyon tutacağı hesaplanan işin ihalesini 4 milyona alıyor şirket ...ya bizim hesaplayan adamlar yada ihaleyi alan adamlarda sorun var.
    0
    0
    Yanıtla
  • kamu ihale kanunu değişmeli. ihale birim fiyatları tek merkezin vereceği fiyatlar üzerinden tespit edilmeli. Bakalım o zaman 7 nilyonluk iş 7 milyon mu. Ya da 7 milyon fiyat tutuyotmu. Ya hak Ya Allah.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Malatya da, Malatyalılar yabancı olmuş kendi şehrine. Bu şehri bu duruma getirenler utansın. Seçim sandığına gittiğinizde elinizi vicdanınıza koyarak oy verin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emekli memur (3 yıl önce)
    Şimdi; Malatyalı bir firma yokmuş diyen arkadaşa şehircilik ve ayrımcılık yapıyorsun diyecekler, bir Malatyalı Bingöl yada Elazığ belediyesinde ihale alabilirmi? Yada bir kuruma müdür olabilir mi? Adamı o belediyeden yada o kurumdan içeri sokmazlar. Ama Elazığlılar, Bingöllüler Malatya’da Belediyelerde ve kamu kurumlarında vurup dönderiyorlar . Malatya’nın çocuğu uzakta bakmakla yetiniyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim Malatya da Malatyalı oranı yaklaşık%20 elazığlı %30 Bingöllü %10 . Mesele hangi firma ya da nereli olduğu değil. Dürüst ve hakkaniyetli olsun sorun değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Hey gidi Malatya’m çok yazık gerçekten. Malatya’lı Mütahitlerle anlaşamıyorlar normaldir Bingöl Diyarbakır firmalarına verirler. Benim Bingöl ve Diyarbakır’a hiçbi lafım yok oralarda bizim ama Bunlar Malatya Yöneticileri Malatya’mıza kazandıracakları yere dışarılara kazandırırlar. Allah’tan İleri düzey yönetici değiller yoksa ..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    malatyada alacak kimse yokmuyudu malatyalilarin oyunu alacaksin ve secileksin Isleri bingo frmasina vereceksiniz oy verenler iyi okusun dusunsun
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA PLATFORMU (3 yıl önce)
    Vaybe Ne Bingölmüş arkadaş...???
    0
    0
    Yanıtla
  • Blnt 444 (3 yıl önce)
    Zaten bütün kaldırım park vs işleri Bingöllü vs firmalar yapıyor bu işleri beğenmeyip yapmayanlar çalışmayanlar yan gelip yatıp zengin olmak istiyor belediyeler parkları mesire yerlerinin kaldırımların tamirat tadilatını bile yapamıyorlar. Mesela pınarbaşı ve ispenderedeki ahşap lar boyasız kalmış çürümeye kırılmaya bırakılmış çeşmeler dolmuş ufacık giderleri tıkanmış yazık dünyanın parasını verip yaptırıp öyle bırakıyorlar belediye ve park bahçeler görevini yapsın böyle yerler her yıl elden geçirilmeli..yetkililer oturacaklarına gezip her yeri kontrol etsinler...bi zahmet
    0
    0
    Yanıtla