SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyesi'nden Arsa Satışına Devam

0
Güncellendi - 2018-10-24 21:41:41
Yeşilyurt Belediyesi'nden Arsa Satışına Devam
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, Yakınca Mahallesi sınırlarında büyüklükleri 4 bin 100 metrekare ile 5 bin 600 metrekare arasında değişen 7 parça arsasını daha açık artırma ile satışa çıkardı.

Daha önce kentin gelişen bölgelerinden Tecde, Çırmıhtı- Mollakasım, Dilek ve Yaka mahallelerindeki arsalarını satışa çıkaran Yeşilyurt Belediyesi, son olarak şehrin hızla gelişmekte olan Yakınca'daki toplam 32 bin metrekare (32 dekar) arazisini, 6 Kasım günü belediye binasında gerçekleştirilecek ihalede 'kapalı teklif usulü' ile satacak.

Toplam muhammen bedelleri 27 milyon 883 bin TL olan, Kat Alan Katsayısı (Emsal-E):  1,5 ve bina yüksekliği (Yençok): serbest olan 7 arsanın her birinin tapu kayıtları, yüzölçümleri, imar durumu, muhammen bedelleri, geçici teminatları ile satış saatlerine ilişkin ayrıntılı bilgi şöyle:

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- malatyayorum.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Gel vatandaş gel (5 yıl önce)
    Sat sat bitmiyor maşallah, ama ne hikmetse belediyenin her kurumu zarar ediyor, hayret
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (5 yıl önce)
    Helel olsun Satın abam Satın Bİr gün bunların bedelini ödiyeceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MIRTAZA (5 yıl önce)
    YOLSUZ MU KALDINIZ KİME PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR HANGİNİZİN HISIM AKRABASI MERAKTAYIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Değerli sessizlik (5 yıl önce)
    MHP nin sesi neden hiç çıkmıyor yada çıkamıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (5 yıl önce)
    Satıldıktan sonra alıcıya bakmak lazım bence, eğer ortada bir rant varsa ortaya çıkar. Para bitti tabi ondan satıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • salih (5 yıl önce)
    miras satarak zengin olanı gördünüzmü nereye kadar satılacak yarin satacak şey bulamazsanız ne yapacaksınız ormanlar bitmez diye yaktık söktük şimdide yeşile hasret kaldık
    0
    0
    Yanıtla
  • sagap (5 yıl önce)
    Kimin malını kime satıyorsunuz. Bu nasıl belediyecilik. Buna kim dur diyecek...
    0
    0
    Yanıtla