SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyespor Deplasmanda Farklı Galip  

0
Güncellendi - 2020-11-19 15:24:41
Yeşilyurt Belediyespor Deplasmanda Farklı Galip  
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 10.haftada Malatya Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Manisaspor’u 3-0 mağlup etti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, mücadelenin 9.dakikasında Emre Gemici’nin penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Emre Gemici, mücadelenin 12.dakikasında bir kez daha penaltıdan Manisaspor’un ağlarını havalandırdı ve durum 2-0’a geldi.

Mücadelenin ilk yarısı 2-0 Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un üstünlüğüyle tamamlarken, ikinci yarının 62.dakikasında Yasin Elmas’ın kaydettiği golle farkı 3’e çıkarttı. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmandan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Bir maçı eksik olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Manisaspor deplasmanında aldığı 3 puanla birlikte puanını 14’e yükseltti.

STAT: Manisa 19 Mayıs

HAKEMLER: Sercan Yılmaz, Erol Ernek, Batuhan Bıyıklı, 4.hakem Melih Aldemir

MANİSASPOR: 22.Abdülkadir Taşdemir, 3.Yusuf Tekin (Dk.46-Bahtiyar Dolma), 8.Çağrı Gülcü, 12.Burak Keskin, 13.Gökhan Dincer, 19.Atakan Cidam (Dk.74- Halil İbrahim Yazğılı), 10.Vahap Aydemir (Dk.46-Kaan Aşnaz), 25.Mehmet İncebacak, 33.Serhat Maden, 88.Lider Koç (Dk.70-Muhammed Furkan Kaplan), 94.Murat Torun (Dk.51-Anıl Bozkurt)

YEDEKLER: 29.Ahmet Önal, 5.Halil İbrahim Yazğılı, 9.Anıl Bozkurt, 7.Kaan Aşnaz, 16.Muhammed Furkan Kaplan, 35.Bahtiyar Dolma, 77.Berkay Tekin

TEKNİK SORUMLU: Bülent Ataman

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 69.İsmail Cengiz, 4.Yasin Elmas (Dk.65-İzlem Anıl Balakkız), 6.Fahri Utku Öçalmaz (Dk.88-Ali Kemal Başaran), 10.Emre Gemici (Dk.89-Berkehan Biçer), 11.Akın Akman (Dk.89-Gürkan Çiftçi), 14.Gökhan Payal, 22.Erçin Ilgaz, 33.İlker Günaslan, 44.Erhan Gözetlik, 61.Mücahit Çakır, 70.Halil Çelik (Dk.75-Sıddık Çelik)

YEDEKLER: 25.Mustafa Gürbüz, 16.İzlem Anıl Balakkız, 32.Berkehan Biçer, 77.Gürkan Çiftçi, 80.Sıddık Çelik, 17.Ali Kemal Başaran

TEKNİK SORUMLU: Nihat Balan

GOLLER: Dk.9 ve Dk.12 (penaltıdan) Emre Gemici, Dk.62 Yasin Elmas (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

SARI KARTLAR: Abdülkadir Taşdemir, Kaan Aşnaz (Manisaspor), Yasin Elmas, Halil Çelik (Malatya Yeşilyurt Belediyespor).

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Hay maşallahhhh. Haydi kurban olduklarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Haberin fotoğrafı mükemmel...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (3 yıl önce)
    hadi bakalim tff 2.lige oradan da tff 1.lige insallah. devre arasinda adil gevrek in biraz oyuncu vermesi lazim ki guclensinler. bosuna demedik alt yapidan adam alip yetistirip yesilyurt a gonderin tecrube kazansinlar basari yakalasinlar diye.
    0
    0
    Yanıtla