SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyespor, Modafen’i Rahat Geçti

0
Güncellendi - 2019-10-20 18:17:09
Yeşilyurt Belediyespor, Modafen’i Rahat Geçti
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3. Grup’ta 9.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında İstanbul temsilcisi Modafen’i konuk etti. Turuncu yeşilliler, baştan sona iyi oynadığı karşılaşmayı 4 golle kazandı. 

Mücadeleye hızlı başlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 7.dakikada kazanılan serbest vuruşta takım kaptanı Erhan Gözetlik’in kafayla attığı golle 1-0 öne geçti. 

Mücadelenin 39.dakikasında Modafen’de Ceyhun Yelkenci penaltı atışından yararlanamadı. Yelkenci, penaltıyı dışarıya attı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un üstünlüğüyle tamamlandı. 

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, mücadelenin 54.dakikasında Mustafa Pınar’ın penaltıdan kaydettiği golle durumu 2-0’a getirdi. Turuncu yeşilliler, Vedat Erçin’in muhteşem kafa golüyle farkı 3’e çıkarttı. 69.dakikada Alpay Aldemir, defansın hatasını iyi değerlendirdi ve skoru 4-0’a getiren golü kaydetti. 

Malatya Yeşilyurt Belediyesporlu futbolcuların attıkları golden sonra tribünlere verdiği asker selamı ise büyük alkış aldı. 

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu saha

HAKEMLER: Ahmet Ecevit (Çorum Bölgesi-Klasman Hakemi), Ahmet Ulu (Kayseri Bölgesi-Klasman Yardımcı Hakemi), Caner Kurt (Ankara Bölgesi-Klasman Yardımcı Hakemi), 4.hakem Ali Kılıç (Nevşehir Bölgesi-Bölgesel Hakemi) 

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 1.Emrah Tuncel, 4.Sefa Korkmaz, 7.Alpay Aldemir, 8.Ramazan Çavuş, 10.Mustafa Pınar, 12.Vedat Erçin (Dk.74-9.Erdinç Mergen), 17.Ali Kemal Başaran (Dk.85-.Ahmet Topal), 21.Selim Dağ, 27.Deniz Işık (Dk.78-33.Burkay Ahmet Yazıcı), 44.Erhan Gözetlik, 47.İbrahim Tokay 

YEDEKLER: 22.Cihat Herdili, 3.Enes Filiz, 5.Ahmet Topal, 9.Erdinç Mergen, 14.Fatih Gürden, 33.Burkay Ahmet Yazıcı, 39.Furkan Yiğit 

TEKNİK SORUMLU: Mehmet Ak 

MODAFEN: 39.Vedat Karakuş, 6.Batuhan Yılmaz, 8.Ceyhun Yelkenci, 9.Furkan Özer (Dk.66-67.Sinan Akdeniz), 12.Mehmet Burak Yılmaz, 20.Umut Uysal, 27.Alper Uğuz (Dk.57-2.Efkan Çim), 47.Özgür Ortaç, 75.Doğan Zincir, 80.Gökhan Karataş (Dk.27-19.Onur Demir), 81.Emre Bayraktarbaşı 

YEDEKLER: 33.Rasim Mutlu, 2.Efkan Çim, 4.Gökhan Çetinus, 5.Hasan Ozan Girgin, 19.Onur Demir, 23.Mesut Uzun, 67.Sinan Akdeniz 

TEKNİK SORUMLU: Sultan Ersayın 

SARI KARTLAR: Dk.33 Onur Demir (Modafen), Dk.38 Emrah Tuncel, Dk.39 Selim Dağ (Malatya Yeşilyurt Belediyespor) 

GOLLER: Dk.7 Erhan Gözetlik, Dk.54 (penaltıdan) Mustafa Pınar, Dk.61 Vedat Erçin, Dk.69 Alpay Aldemir (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mülayim (4 yıl önce)
    Nedendir bilmem bu takımın play off a bile kalabileceğini düşünüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Dün yenimalatyasporumuz kazandı o bile hala yok sitede.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Malatyahaber sitesi bu haber dün akşam yoktu sitede.haberin koyuluş tarihi 20 Ekim yazmışsınız ve bunu başka haberler için de yapıyorsunuz.ben maç günü ve dün hep baktım sitenize.malatyayla ilgili haberleri sitenizden takip etmek istiyorum fakat mecburen başka sitelere bakmak zorunda kalıyorum.lütfen Malatya'yla ilgili haberleri hızlı bir şekilde siteye koyun.yoksa çok okuyucu kaybedeceksiniz EDİTÖR'DEN: Bahsettiğiniz haber, 20 Ekim 2019 Saat 18.17'de yayına girdi ve o andan itibaren sayfadaydı, çok sayıda okundu. Belli ki siz görmemişsiniz. Muhtemelen sayfayı yenilemediğiniz, yani f5 yapmadığınız için habere ulaşamamışsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (4 yıl önce)
    Futbol şube sorumlusu Bünyamin YİLMAZ ,Mehmet AK ve futbolculari kutluyorum.Yesilyurt belediye spor,zamanla Malatyanin öz evlatlarınin profesyonel takımı olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    İYİKİ HAYATİ HOCAYI GÖNDERMİŞLER O GİTTİKTEN SONRA TAKIM KENDİNE GELDİ. BAZI AKLI EVVELLER BİR ZAMANLAR HAYATİNİN REKLAMINI YAPIP HOCA OLARAK MALATYASPORA LAYIK GÖRENLERİN KULAKLARI ÇINLASIN! İŞTE HER ŞEY ORTADA BU İŞ KAPASİTE MESELESİ REKLAM MESELESİ DEĞİL..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayati Hocadan kaynaklı değil yönetimde değişti. İyice bi araştır minicik bir beyinle yorumlar yapma...
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)YOLDAŞ isimli kullanıcı yorumuna
    NE ZAMANDAN BERİ YÖNETİMLER SAHA İÇERİSİNDE MÜCADELE ETMEYE BAŞLADI DA HABERİMİZ YOK? BEYİN OLMAYINCA AKIL DA İŞTE BÖYLE ÇARESİZ KALIYOR MAALESEF..!
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (4 yıl önce)
    Tebrikler Yeşilyurt belediye spor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fettah (4 yıl önce)
    Size yakışan bu. Hep böyle olun. Bi galibiyet serisi lazım. 3 maç arka arkaya alın gerisi gelir. Güzel olacak inşallah.
    0
    0
    Yanıtla