SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Osmaniyespor'a Konuk

0
Güncellendi - 2019-10-03 16:14:55
MYB, Osmaniyespor'a Konuk
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 6.haftada 5 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Osmaniyespor Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi, İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Batuhan Bayar yönetecek.

TFF 3.Lig 3.Grup'ta 5 haftalık bölümde oynadığı bütün karşılaşmaları kaybeden ve sıfır puanla son sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yaşadığı kabustan bir an önce kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Tarihinde ilk kez mücadele ettiği 3.Lig'e kötü bir başlangıç yapan ve bu gidişatı da durduramayan turuncu yeşilliler, Osmaniyespor Futbol Kulübü ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmadan puan ya da puanlarla dönmek istiyor.

Osmaniyespor Futbol Kulübü-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması 5 Ekim Cumartesi günü saat 15.00'da 7 Ocak Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi, İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Batuhan Bayar yönetecek. Bayar'ın yardımcılıklarını ise İstanbul Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri Agah Kaan Kuloğlu ile Alican Uz yapacak. Mücadelede, Tekirdağ Bölgesi Bölgesel Hakemi Mete Aylıoğlu ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

5 HAFTADA PUANLA TANIŞAMADILAR

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta geride kalan 5 hafta sonunda henüz puanla tanışamadı. Şuana kadar oynadığı bütün karşılaşmalardan boynu bükük ayrılan turuncu yeşilliler, bu karşılaşmalarda 2 gol kaydederken, kalesinde ise 10 gol gördü.

Grubun son sırasında yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un ligdeki 5 haftalık performansı şöyle:

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Bayrampaşa: 0-1

Somaspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 1-0

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Darıca Gençlerbirliği: 1-4

Diyarbekirspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 2-0

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Pazarspor: 1-2.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız