SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Sahasında Derince'ye Puan Kaptırdı

0
Güncellendi - 2021-03-18 07:07:22
MYB, Sahasında Derince'ye Puan Kaptırdı
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Kocaeli ekibi Belediye Derincespor ile 0-0 berabere kalarak, şampiyonluk yarışnda ağır bir yara daha aldı.

Ligin 23.haftasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Belediye Derincespor’u konuk etti. İki takımında organize atak geliştiremediği müsabakanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında iki takımda tehlikeli ataklar geliştirdi ancak gol sesi çıkmadı ve müsabaka 0-0 eşitlikle tamamlandı.

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu saha

HAKEMLER: Alkım Aksoy, Mehmet Öcal, Haydar Avcı, Giray Şaylan

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 69.İsmail Cengiz, 10.Emre Gemici, 11.Akın Akman (Dk.85 Deniz Ataç), 14.Gökhan Payal, 18.Ayhan Gürbüz, 22.Erçin Ilgaz, 33.İlker Günaslan, 6.Fahri Utku Öçalmaz (Dk.71 İzlem Anıl Balakkız), 61.Mücahit Çakır, 70.Halil Çelik, 89.Güney Tutcuoğlu (Dk.76 Uğurcan İkikardeş)

YEDEKLER: 96.Timur Çakıroğulları, 2.Erşan Yaşa, 16.İzlem Anıl Balakkız, 21.Deniz Ataç, 39.Uğurcan İkikardeş, 41.Burak Balaban, 78.Berkay Yılmaz

TEKNİK SORUMLU: Nihat Balan

BELEDİYE DERİNCESPOR: 1.Yunus Emre Genç, 97.Muhammet Fatih Yıldırım (Dk.46 Tayfun Kırca), 25.Efe Karaoğlu, 15.Koray Baykara, 53.Sinan Morgil, 8.Rıdvan Aykan(Dk.62 Bertuğ Başdemir), 5.Sercan Uslu, 61.Mehmet Tosun, 70.Sefa Durmuş (Dk.89 Melih İnan), 21.Mehmet Bağlı (Dk.77 Ramazan Özkabak), 28.Muhammed Enes Yılmaz

YEDEKLER: 23.Volkan Mert Korkmaz, 99.Kubilay Serbest, 20.Ramazan Özkabak, 77.Tayfun Kırca, 11.Melih İnan, 39.Tayfur Emre Yılmaz, 10.Bertuğ Başdemir

TEKNİK SORUMLU: Fatih Uygun

SARI KARTLAR: Fahri Utku Öçalmaz, Deniz Ataç (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Muhammet Fatih Yıldırım, Koray Baykara, Mehmet Tosun (Belediye Derincespor)

Dakika 12: Mehmet Bağlı’nın pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Mehmet Tosun, müsait pozisyona topu kaleci İsmail’in üzerine nişanladı.

Dakika 23: Yeşilyurt Belediyespor’da ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Gökhan Payal’ın şutunda top az farkla yandan auta gitti.

Dakika 49: Belediye Derincespor’da sağdan Rıdvan Aykan’ın kullandığı köşe vuruşunda arka direkte müsait pozisyondaki Muhammed Enes Yılmaz’ın kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

Dakika 53: Belediye Derincespor’da Tayfun Kırca’nın sağdan ortasında rüzgarın etkisiyle dönen top üst direğe çarparak oyun alanına döndü.

Dakika 65: Yeşilyurt Belediyespor’da Güney’in pasında topla buluşan Halil Çelik, ceza sahası içerisinde sert vurdu top, üstten auta çıktı.

Dakika 69: Belediye Derincespor’da Mehmet Tosun’un ceza sahası dışından sert şutunda kaleci İsmail, iki hamlede topu kontrol etti.

Dakika 81: Belediye Derincespor’da Ramazan Özkabak’ın soldan pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Sefa Durmuş müsait pozisyonda topu üstten dışarı attı.

Dakika 83: Yeşilyurt Belediyespor’da Akın’ın sağdan pasında geriden gelen Emre Gemici, ceza sahası sol çaprazdan sert vurdu top, kaleci Yunus Emre Genç’te kaldı.

Dakika 85: Yeşilyurt Belediyespor’da Halil Çelik’in ceza sahası dışından şutunda top üstten auta gitti.

Mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Ferdi DURDU - Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • abdulvahapgülezgin (3 yıl önce)
    neden sustun Malatya neden sustun Yeşilyurt acaba ben mi yanılıyorum, uçuşa geçmişti daha birkaç maç önce nerede ise taraftar(?) gözünde, süperdi her şey... futbolun gerçeği bu insanlarımız herhalde öğrenmeye başlamıştır. Üç ihtimalin olduğu oyunda biri muhakkak gerçekleşir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Malatya'da futbolda neler oluyor vallahi anlamış değilim sayın Nihat hocam olanları bilmen lazım ama konuşamazsiniz adeta aklımızla dalga geçiyorlar resmen bilmediğimiz takım içi bir sorundan dolayı şampiyonluk gitti benim tahminim para para yine para.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar kaplan (3 yıl önce)
    Ligler tamamen şekillenmiş. Boşuna mücadele ediyoruz. Emeklere mücadeleye yazık. Maçın hakemi oynanan futbolun önüne geçmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)serdar kaplan isimli kullanıcı yorumuna
    Dogrusun serdar bey adamlar süper ligde o kadar kamera önünde birde var oğlu varlarina rağmen maçları katlediyorlar hep söylüyorum üst düzey hakemlerden yakını veya akrabası eski hakem veya isim yapmış futbolcu olmayan kaç hakem var bir incelensin 83 milyon ülkede sadece eski hakem ve futbolcuların çocuklarımı yetenekli onun için daha çok konuşuruz masa başı oyunlar bitmez bunların ciğerini Erman hoca ve Ahmet Çakar çok iyi bilirler ama ne hikmetse aba altından sopa gösterirler ama konusamazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • mert (3 yıl önce)
    Sayın editör bir puan durumu ver de inceleyelim. sadece maç sonucu yetmiyor. unutmayın Yeşilyurt'ta Malatya'nın takımı!!!
    0
    0
    Yanıtla