SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyespor'a Taze Kan Yaradı

0
Güncellendi - 2019-10-09 16:46:35
Yeşilyurt Belediyespor'a Taze Kan Yaradı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta yedinci haftada sahasında Bursa ekibi Karacabey Belediyespor’u konuk eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-1 kazandı. Yeni başkan, yönetim ve teknik heyetiyle ilk maçına çıkan turuncu yeşilliler, 7.haftada ilk puanlarını almış oldu.

Ligde 6 haftayı puansız kapatan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta yedinci haftada sahasında Karacabey Belediyespor’u konuk etti.

Yeni hocası Mehmet Ak yönetiminde ilk karşılaşmasına çıkan turuncu yeşilliler, mücadelenin ilk yarısını 1-0 geride kapattı. Bursa ekinin golünü 27.dakikada Onur Özcan kaydetti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor mücadelenin ikinci yarısına iyi başladı. Turuncu yeşilliler, 64.dakikada Vedat Erçin’in golüyle 1-1’lik eşitliği yakaladı. Golden sonrada baskısını sürdüren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 68.dakikada Furkan Yiğit’in kaydettiği golle mücadelede 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Turuncu yeşilliler, 87.dakikada Deniz Işık’ın frikik golüyle farkı ikiye çıkarttı.

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu saha

HAKEMLER: Raşit Yorgancılar, Mustafa Burak Kuş, Buğur Han Güler, 4.hakem Ahmet Resuloğlu

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 1.Emrah Tuncel, 4.Sefa Korkmaz, 6.Halil İbrahim Can (Dk.71-8.Ramazan Çavuş), 7.Alpay Aldemir (Dk.56-39.Furkan Yiğit), 10.Mustafa Pınar (Dk.85-5.Ahmet Topal), 12.Vedat Erçin, 17.Ali Kemal Başaran, 21.Selim Dağ, 27.Deniz Işık, 44.Erhan Gözetlik, 47.İbrahim Tokay

YEDEKLER: 22.Cihat Herdili, 3.Enes Filiz, 5.Ahmet Topal, 8.Ramazan Çavuş, 33.Burkay Ahmet Yazıcı, 39.Furkan Yiğit, 62.Dersim Şahan Kaynak

TEKNİK SORUMLU: Mehmet Ak

KARACABEY BELEDİYESPOR: 1.Hasan Kaya, 2.Ömer Faruk Gümüş (Dk.65-17.Abuzer Gaffar Toplu), 8.Sergen İlhan, 9.Ömer Çetinbaş, 12.İlyas Yılmazer, 23.Said Can Açıkalın (Dk.74-88.Ahmet Bahçıvan), 34.Gökhan Cingirt (Dk.89-4.Berk Taşkın), 35.Onur Özcan, 50.Selçuk Kaban, 61.Rasimcan Değirmenci, 77.Sadık Arda Yılmaztürk

YEDEKLER: 45.Yağızcan Akyürek, 4.Berk Taşkın, 7.Oğuz Aydın, 15.Muhammet Fettahoğlu, 17.Abuzer Gaffar Toplu, 88.Ahmet Bahçıvan, 94.Hürrem Akkuş

TEKNİK SORUMLU: Erdoğan Yılmaz

SARI KARTLAR: Mustafa Pınar, Alpay Aldemir, İbrahim Tokay, Vedat Erçin, Furkan Yiğit, Emrah Tuncel (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Gökhan Cingirt (Karacabey Belediyespor)

GOLLER: Dk.64 Vedat Erçin, Dk.68 Furkan Yiğit, Dk.87 Deniz Işık (Yeşilyurt Belediyespor), Dk.27 Onur Özcan (Karacabey Belediyespor).

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Neco (4 yıl önce)
    Orhan gitti takim canlandi mehmet cinar ve ekibi bu kulube karışmasin şampiyonda olurr
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli (4 yıl önce)
    Tahsin YILMAZ Baskani ve teknik ekibi tebrik ediyorum.Takıma Süper lig ve 3.lig tecrübesi olan Mehmet AK gibi değerli bir hocayı kazandırdığı için,futbol şube sorumlusu iş adami Bünyamin YILMAZ beyefendi ve yonetimide ayrica tebrik etmek gerekir.inşallah yesilyurt beld.ligde kalacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    HAYATİ HAYATİ DİYEREK GÜNLERDİR HAYAL GÖRENLERİN KULAKLARI ÇINLAMIŞTIR HERHALDE..?
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    İstenirse oluyormuş. Devamı gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Kendi söylediğim sözlerden hicap duyuyorum yeşilyurtspor u tebrik ediyorum. Ama seri galibiyetler lazım çok geride kaldık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (4 yıl önce)
    Alkışlar Yeşilyurt Belediyespor'a...
    0
    0
    Yanıtla