SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Görme Engellilerin Şampiyona Başarısı

0
Güncellendi - 2021-04-04 02:33:45
Yeşilyurt Görme Engellilerin Şampiyona Başarısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Atletizm dalında Gaziantep'te düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda 8 şampiyonluk, 2 ikincilik ve 1 üçüncülükle döndü.

50 ilden yaklaşık 270 görme engelli sporcunun katılımıyla yapılan ve 3 gün süren şampiyonada sporcular Koşu, Uzun Atlama, Gülle, Çekiç ve Disk atma branşlarında yarıştılar.

Şampiyonada dereceye giren sporcular şunlar:

Yağmur Elverişli, Minikler 10-11 Yaş 60-110 metre ve uzun atlama Yağmur Elverişli- birinci,

Mehmet Elverişli, 100 metre ve uzun atlama Mehmet Elverişli- birinci,

Hüseyin Yahya Tura, 100 metre ve uzun atlama Hüseyin Yahya Tura- birinci,

Yusuf Çelik, 15-17 yaş 100 metre- birinci, uzun atlama- ikinci,

Eyüp Karagöz, 200 metre- birinci, uzun atlama- ikinci,

Mustafa Elverişli, 12-14 yaş uzun atlama- üçüncü.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız