SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Şoförler Odası'nda Seçim

0
Güncellendi - 2022-01-23 04:28:56
Yeşilyurt Şoförler Odası'nda Seçim
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına Taner Kılınç yeniden seçildi. 

Yeşilyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 2022 yılı olağan genel kurulu Oda hizmet binasında gerçekleştirildi. 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığını yaptığı genel kurula esnaf odası başkanları ile oda üyeleri katıldı. 

Genel kurulda mevcut başkan Taner Kılınç tek liste ile yeniden aday oldu.  

Yeşilyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Taner Kılınç başkanlığındaki yönetim kuruluna Muharrem Yılmaz, Mehmet Tunç, Ahmet Tuncer, Yakup Ümit Tunç, Mecnun Yakut, Davut Parlayanyıldız seçilirken, Denetim Kuruluna da Mehmet Çalışır, Aziz Şahin ve Nuri Tosun getirildi. 

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Oda’nın yeni dönem başkan ve yönetim kurulunu tebrik ederek, “Şoför esnafımızın akaryakıt fiyatlarının artmasından dolayı yaşamış olduğu mağduriyetin giderilmesi için her türlü çalışma ve girişimlerde bulunuyoruz. Esnaflarımızdan Odalarına sahip çıkmalarını istiyorum. Odalarımız ne kadar güçlü olursa yönetimler o kadar güçlü adımlar atarlar” dedi. 

Yeşilyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Taner Kılınç ise, öğrenci taşımacılığı yapan şoför esnafının son akaryakıt fiyatlarına göre ayarlanması konusunda girişimlerde bulunduklarını kaydetti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız