SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Spor Şenliği Ödül Töreni

0
Güncellendi - 2021-06-21 01:16:16
Yeşilyurt Spor Şenliği Ödül Töreni
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde 12 ile 19 Haziran günleri arasında 225 sporcunun katılımıyla düzenlenen Spor Şenliklerinde başarılı olan takımların ve sporcuların ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Spor Şenliklerinde futbol, basketbol, voleybol, taek-wondo, kick-boks, futbol okulu ve masa tenisi alanlarında aktiviteler ve yarışmalar düzenlendi.

Çekişmeli ve heyecan dolu anların yaşadığı müsabakalar esnasında bireysel ve takım anlamında başarılı sonuçlar alan sporcular için Mollakasım Mahallesinde ki Yeşilyurt Belediyesi Futbol Sahasında ödül töreni düzenlendi.

Spor Şenliklerine katılan bütün sporcuları tebrik ederek kutlayan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, Spor Şenlikleri, Yaz Spor Okulları, Spor Tesisleri ve düzenledikleri farklı branşlardaki etkinliklerle gençlerin sosyal, sportif ve kültürel gelişimlerine destek verdiklerini söyledi.

Gençlerin kişisel gelişimlerini destekleyen etkinliklere bir yenisini eklemenin sevincini yaşadıklarını dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, “Bir haftaya yakın süren spor şenlikleri kapsamında farklı branşlarda düzenlenen etkinliklere katılan tüm sporcularımızı gösterdikleri azim ve mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Belediye Başkanımızın talimatıyla sportif, sanatsal ve kültürel bütün projelerimizde özellikle çocuklarımızı, gençlerimizi ve ailelerimizi merkeze alıyoruz.Bu tür yatırımları ülkemizin geleceğine yapılan yatırımlar olarak görüp, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi gözümüzün nuru olarak kabul ediyoruz.Bu hizmet felsefemizin gerekliliklerinden yola çıkarak sportif, sanatsal, eğitim ve kültürel hizmetlerimizin sayısını artıracağız. Belediye olarak bu yılı Gençlik ve Spor Yılı olarak ilan ettik. Sporun birleştirici ve kapsayıcı ruhunu tüm bölgelerimize yaymak öncelikli hedefimizdir. Spor tesislerimiz, yüzme havuzlarımız, basketbol ve voleybol sahalarımız, halı sahalarımız ve tenis kortlarımızla ilçemizin sportif anlamdaki güçlü potansiyelini planlı ve sistemli çalışmalarla daha iyi bir noktaya taşımaya gayret ediyoruz.  Gençler bizim umudumuzdur.10 gün süren şenliklerimizde yedi farklı branşta çok çekişmeli ve heyecanlı maçlar yapıldı. Antrenörlerimizi ve katılan bütün sporcularımızı tebrik ediyorum.Böylesine güzel ve faydalı bir organizasyonun hayata geçmesinde emeği geçen herkesi Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar adına kutluyorum. Bu arada tüm Babalarımızın Babalar gününü tebrik ederken, gençlerimiz alacakları kupa ve madalyalarla babalarına en güzel hediyeyi de götürmüş olacaklar. “ diye konuştu.

Ödül törenine katılan Hıroğlu Mahalle Muhtarı Uğur Topaloğlu’da, dereceye giren sporcuları ve takımları tebrik ederken, Çırmıhtı bölgesine kazandırılan konaklar, müzeler, spor sahaları ve diğer yatırımlardan dolayı Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini sundu.

Konuşmaların ardından antrenörlere ve sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mert (2 yıl önce)
    Yeşilyurt belediyesi spor müdürlüğünü tebrik etmek lazım. Gerçekten Güzel iş çıkartıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla