SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt ve Pütürge'de Puan Hesabı

0
Güncellendi - 2018-12-09 21:41:00
Yeşilyurt ve Pütürge'de Puan Hesabı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta Malatya ekipleri Pütürge Belediyespor ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor kritik maçlar oynayacak.

Grup'ta 11 hafta sonunda aldığı 2 galibiyetle 6 puan toplayan ve sondan ikinci sırada yer alan Pütürge Belediyespor, grupta şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan Dersim 62 Spor'u konuk edecek. Yeşil beyazlılar, zorlu karşılaşmadan puan ya da puanlar alıp, çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Pütürge Belediyespor ile Dersim 62 Spor, Pazar günü 14.00'da Yeşiltepe 1 nolu sahada karşı karşıya gelecek. Kritik mücadeleyi Serkan Gürbüz, Ramazan Güzel, Mustafa Ateş hakem üçlüsü yönetecek.

Pütürge Belediyespor'un teknik sorumlusu Mahmut Evren, Dersim 62 Spor'un konumu ve hedefinin kendilerini ilgilendirmediğini ifade ederek, karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılıp, çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Evren, "İlk yarı kalan haftalarda mümkün olduğunca puan alıp, alt sıralardan kurtulacağız. Bu haftadan itibaren her şeyimizi sahaya koyacağız. Dersim şampiyonluk için bir takım kurdu ama bizim rakiplerin durumuyla ilgilenecek vaktimiz yok. Çıkacağız ve kendi oyunumuzu oynayıp, istediğimiz sonucu alacağız. Takım olarak bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandık" diye konuştu.

YEŞİLYURT ADIM ADIM ZİRVEYE

Grup'ta 11.haftada lider Şarkışla Belediyespor puan kaybetmiş, Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise Elbistan Belediyespor karşısında aldığı galibiyetle zirveye bir adım daha yaklaştı.

Grup'ta 12.haftada Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Kahta Diriliş Spor'a konuk olacak. Turuncu yeşilliler, bu sezon sürpriz sonuçlara atan rakibini karşısında mutlak 3 puanı hedefliyor.

Kahta Diriliş Spor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması Pazar günü 14.00'da Kahta İlçe Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi Ramazan Haymana, Dursun Asutay, Furkan Ulu hakem üçlüsü yönetecek.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un teknik sorumlusu Hayati Palancı, Elbistan Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, ilk yarıda kalan maçlarını da kazanıp, devre arasına moralli girmek istediklerini söyledi. Palancı, "Geride kalan hafta lider Şarkışla Belediyespor puan kaybına uğradı. Biz, Elbistan Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet alarak, zirveyle aramızdaki puan farkını düşürdük. Bu hafta deplasmanda Kahta Diriliş Spor ile karşılaşacağız. Mutlak 3 puanı hedefliyoruz. Deplasmandan istediğimiz sonuçla dönerek, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • SELÇUK (5 yıl önce)
    9 puanlık bir maç Pötürge alırsa.Hem kümede kalma şansını artıracak hem de Yeşilyurt Belediyenin en zorlu rakibiyle puan farkını açacak tabi Yeşilyurt Kahta deplasmanından puanla dönerse.
    0
    0
    Yanıtla