SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'a Bağlanmak İstiyorlar

0
Güncellendi - 2020-11-25 01:49:02
Yeşilyurt'a Bağlanmak İstiyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ ilçesine bağlı Aydınlar Mahallesi sakinleri hizmet alamadıklarını ileri sürerek Yeşilyurt ilçesine bağlanmak istediklerini söyledi.

Akçadağ ilçesine bağlı Aydınlar Mahallesi Muhtarı Hulusi Avcı, 2 yıldır mahallelerine hizmet alamadıklarını ileri sürerek Aydınlar Mahallesi'nin Yeşilyurt'a bağlanması için girişimde bulunacaklarını belirtti. Malatya merkeze en yakın mahalle konumunda olduklarını ancak buna rağmen hizmet alamadıklarını kaydeden Muhtar Avcı, "Mahallemize hiç bir hizmet alamadık. Geçen yıl yolumuz genişletildi, halen daha ham toprak duruyor bir stabilizesini bile döktüremedik. Yetkililerin yanına defalarca gittik bize söylenen şu, mahalleniz bize ait değil ama yaptıracağız. Akçadağ'ın bütün mahallelerinde çalışma var, diğer mahalleler size aitte bizim mahalle neden değil" dedi.

Aydınlar Mahallesi'ne 2 yıldır hizmet alamadıklarını ileri süren Muhtar Avcı, "Yazı sokağımızda yaklaşık 3 kilometre yolumuz var buraya asfalt değil stabilize istiyoruz tamam diyerek bizi gönderiyorlar maalesef olmuyor. Mahalle sakinleri ile istişare yaptık, bundan sonra bu hizmetleri bırakarak mahallemizin Yeşilyurt ilçesine bağlanması için çalışacağız" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız