SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeşilyurt'u Halkla Birlikte Yönetiyoruz"

0
Güncellendi - 2017-07-21 20:48:55
A- A+ PAYLAŞ

Her hafta cuma günü gerçekleştirdiği Halk Günü toplantılarında vatandaşlarla bire bir görüşerek sorun ve istekleri dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Vatandaşımızın sorununu kendi sorunumuz gibi görerek iletilen sorun ve isteklere kalıcı çözümler bulmak adına mücadele ediyoruz. Amacımız; kıymetli hemşerilerimizle doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözümler üretmektir. Yeşilyurt’u halkımızla birliktelik yönetiyoruz ”dedi.

BAŞKAN POLAT, HER HAFTA CUMA GÜNÜ VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLİYOR

Toplumun tüm kesimleriyle iletişim ve diyaloğa büyük önem veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, her hafta cuma günleri gerçekleştirdiği “Halk Günü” görüşmelerinde vatandaşların sorun ve taleplerini bizzat dinleyerek çözüm bulmaya çalışıyor.

Oldukça sıcak ve samimi havada geçen görüşmelerde vatandaşlar, istek ve taleplerini Başkan Polat’a birinci elden ulaştırma imkânı buluyor.

Halk günü görüşmelerinde ortalama 100’e yakın vatandaşla bire bir görüşen Başkan Polat’ta kendisine iletilen sorunlarla ilgili Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerine talimatlar vererek sorunların kısa sürede çözülmesi için çaba sarf ediyor. Görüşmeler sırasında ilçe genelinde devam eden hizmetler ve yatırımlarla ilgili vatandaşların bütün görüşlerini dikkatlice dinleyen Başkan Polat, kendisine aktarılan önerileri ve istekleri koordinasyon toplantılarında Başkan Yardımcılarıyla paylaşıp, hizmetlerde aksayan yönlerin kısa sürede giderilmesiyle ilgili talimatlar veriyor.

7’den 70’e, genç, yaşlı, kadın, çocuk herkesle yapılan görüşmelerde samimi ve içten görüntüler ortaya çıkıyor.

“BELEDİYENİN KAPILARI TÜM HEMŞERİLERİMİZE SONUNA KADAR AÇIK”

Katılımcı yerel yönetim ve sosyal belediyeciliğin gerekliliği olan, halkla sürekli iletişim gerçeğini hiçbir zaman göz ardı etmeyerek vatandaşlardan gelen istekleri dikkate alan Başkan Polat,  belediye kapılarının tüm vatandaşlara açık olduğunu ifade etti.

Yeşilyurt Belediyesinin hizmet felsefesinin temelinde insan odaklı çalışma prensibinin yer aldığını dile getiren Başkan Polat, “Dua ve desteklerini bizden esirgemeyen hemşerilerimizle istişareye önem veriyoruz. Vatandaşın sorununu kendi sorunumuz gibi görerek iletilen sorun ve isteklere kalıcı çözümler bulmak adına mücadele ediyoruz. Amacımız; kıymetli hemşerilerimizle doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözümler üretmektir” dedi.

“HALKIMIZLA İÇ İÇE OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Halk günü görüşmelerinin faydalı geçtiğini sözlerine ekleyen Polat, “Görevimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamaktır. Her hafta cuma günleri her yaştan vatandaşımızın katılımıyla bire bir görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Bu görüşmelerden kendi adımıza çok ciddi şekilde faydalanıyoruz. Bize iletilen her türlü sorun, istek ve talepleri, imkânlarımız ölçüsünde çözmeye gayret gösteriyoruz. Halk günü görüşmelerimizde halkımızla iç içe olmanın, onların sıkıntılarına çözüm üretmeninin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyemizin kapıları bütün hemşerilerimize sonuna kadar açıktır. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer yandan da bizlerle paylaşılan proje ve çalışmaları da değerlendirme imkânı buluyoruz. Farklı düşünceleri, istekleri yaptığımız çalışmalarla harmanlayarak güzel hizmetlerde bulunmak için çalışıyoruz. Belediye olarak, karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dâhil ederek, hizmet üretiyoruz” şeklinde konuştu.

Halk Günü görüşmelerine katılan vatandaşlara, Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile çektirdikleri fotoğraflarda görüşmenin hemen bitiminde hediye ediliyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız