SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçaklı Kavgalarda 2'si Ağır 3 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2021-09-12 00:11:57
Bıçaklı Kavgalarda 2'si Ağır 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

AKPINAR'DA 'YETİŞKİN' ÇOCUKLAR KAVGA ETTİ.. Malatya'da 18 yaşında küçük yaklaşık 20 kişinin karıştığı bıçaklı kavgada aldığı darbe sonucu yaralanan 15 yaşındaki E.Ö. 3 hastane değiştirdi. E.Ö.'nün hayati tehlikesi sürerken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, 14.00 sıralarında Battalgazi İlçesine bağlı Büyük Hüseyinbey Mahallesi Akpınar civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tamamı 18 yaşında küçük gençlerden oluşan yaklaşık 20 kişiden oluşan iki ayrı grup 'küfürleşme' meselesi yüzünden Turkuaz Sokak'ta bulunan bir oto park içerisinde kavga etti. Kavgada aldığı bıçak darbesi sonucu E.Ö. (15) yaralanırken, olayın şüphelileri bölgeden kaçarak uzaklaştı.

Olay yerinden yaya olarak ayrılan yaralı genç yaklaşık yüz metre ileride bulunan bir özel hastanenin önünde yere yığılırken burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne daha sonra ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen E.Ö.'nün hastanede tedavisi sürerken, olayın şüphelisi olduğu belirlenen Ö.F.B. (15) ile olaya karıştığı değerlendirilen 2 kişi ekipler tarafından yakalanarak ifadeleri alınmak üzere çocuk şubeye götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

YAVUZ SELİM MAHALLESİ'NDE..

Malatya'da husumetli oldukları ileri sürülen 3 kişi arasında çıkan döner bıçaklı kavgada da 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili 1 kişi de gözaltına alındı.

Olay, Yeşilyurt İlçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Limonlu Sokak'ta bulunan TOKİ Konutlarında ikamet eden C.E. ile görüşmek için şahsın ikametine gelen husumetlileri olduğu belirtilen M.A., M.C.Y. arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada aldıkları bıçak darbeleri sonucunda M.A. ile M.C.Y. yaralanırken, C.E. ise ekipler tarafından olayda kullanılan suç aletiyle birlikte yakalandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği olayda yaralılar, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan M.A., Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edilirken, olay yerinde inceleme yapan ekipler 1 adet döner bıçağı buldu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet (2 yıl önce)
    Zorunlu eğitim sonucu okumak istemeyen-okuyamayan çocukları 18 yaşına kadar okula bağladık. Neticede okuyamadı, herhangi bir meslek dalı için çırak da olamadı. İşsizlik, eğitimsizlik ve fakirlikle yüz yüze kaldı. Yaşadığı varoluşsal sıkıntıyı aşmak için, başta dizilerin ve sonra sosyal medyanın da etkisiyle, kolay olan yolu yani kabadayılığı seçti. İtibar edinmek, hayata olan hıncını almak, değer görmek için. Neticede bu tip olaylar... Bence bu günler iyi günler. 3, 5 sene sonrayı düşünemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • İlhan Can (2 yıl önce)
    Yaşanan olaydan anlaşıldığı kadarıyla bir çeteleşme durumu sözkonusu. Toplum olarak hepimiz suçluyuz. Neden mi? Çünkü bu çocukları bu hale getiren bu toplumdur. Çocuk ilk olarak ailesinden sonrasında da çevresinden terbiyesini (eğitim) alır. TV Filmlerimiz çocuklarımıza hangi karakterleri empoze ediyor? Sanal alem oyunları çocuklarımızın bilinç altına neler fısıldıyor? vs En netice çocuk doğduğunda bembeyaz kağıt gibidir ve zamanla yaşadığı toplum içinde karakteri şekillenir. Diğer bir ifadeyle her çocuk kendi zamanının (ortam) çocuğudur.
    0
    0
    Yanıtla