SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldırım: "Tekrar Avrupa'ya Gitmek İsteriz"

0
Güncellendi - 2019-10-10 17:35:08
Yıldırım:
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı ve orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, "Direkt hedef koymak zor bir süreçtir. İlk başta ilk 10 içerisinde olmak istiyoruz. Üst sıralara tırmanmayı hedefliyoruz. Ondan sonra hedefimiz Avrupa'ya yakın olursa tabi ki tekrar gitmek isteriz. Takım ve oyuncular olarak tecrübe kazandık. İnşallah bu başarıyı tekrar elde etmek isteriz" dedi.

Yıldırım, tesiste gazetecilere yaptığı açıklamada, Yukatel Denizlispor karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Yukatel Denizlispor karşılaşmasının kendileri için önemli olduğunu dile getiren Yıldırım, "Sonuçta kazanıp, üst sıralara tırmanmayı istiyorduk. Onu da başardık. Her şeyden önce güzel bir galibiyet oldu çünkü 5-1'lik bir skorla galip geldik. Tabi ki bizde böyle büyük bir skorla galip geleceğimizi düşünmüyorduk ama inanmıştık. Galip gelmek için bütün çalışmalarımızı yaptık ve güzel bir galibiyet aldık" şeklinde konuştu.

Yıldırım, milli arada çalışmalara devam ettiklerini belirterek, "Şimdi milli aradayız. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha iyi yerlere gelmek ve üst sıralara çıkmak için çalışıyoruz. İnşallah daha güzel galibiyetler alırız" diye konuştu.

Yıldırım, bir gazetecinin "TFF 1.Lig'de takıma katıldın, Spor Toto Süper Lig'de takımla birlikte mücadeleni sürdürüyorsun, bu başarının sırrı nedir?" sorusuna, "Tabi ki ilk başta çalışmak gerekiyor. Onu da gerektiği kadar yapıyorum. Ekstra çalışmalarda yapıyorum. Bir hedefim var; sürekli ilk 11 oynamak istiyorum. O yüzden ona göre çalışıyorum. Tabi bunun yanında istek de var. Oynaman için iyi futbolcu olman, çalışman lazım. Bizde gerekeni yapıyoruz sağ olsun hocalarımızda şans veriyor. Bende verilen şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum. İnşallah böyle devam eder ve sürekli oynayıp, takımıma katkı sağlarım. Taraftarın gönlünü kazanmak, çalışarak kendimi onlara beğendirmek benim hoşuma gidiyor. Bende çalışarak, taraftarın gönlünü alıp, başarılı olmak istiyorum" şeklinde cevap verdi.

Takım olarak şuan daha açık bir futbol oynadıklarını ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti: "Daha çok hücuma yöneliyoruz. Benimde daha çok ön plana çıkmamın sebebi; daha çok iş düşüyor. Defansif anlamda biraz daha az iş düşebiliyor ama ofansif oynadığımız zaman hem öne katkı sağlamanız gerekiyor hem alanlar daha geniş olduğundan dolayı daha çok mücadele etmen gerekiyor. Bende elimden geldiği kadar bunu yapıyorum. Çok şükür lige iyi başladık, iyi de gidiyoruz. Denizli maçı dönüm noktamızdı. Bizim için çok önemli bir maçtı. Galip geldiğimiz için mutluyuz. O yüzden artık üst sıralara bakacağız."

Yıldırım, Avrupa kupalarına tekrar katılmak istediklerini belirterek, "Geçen sezon lige başladığımızda hedefimiz açıkçası Avrupa değildi. İyi gittikten sonra o hedefi koyduk. Avrupa'yı hedef olarak seçtik ve bunu gerçekleştirdik. Şuan çok erken. Direkt hedef koymak zor bir süreçtir. İlk başta ilk 10 içerisinde olmak istiyoruz. Üst sıralara tırmanmayı hedefliyoruz. Ondan sonra hedefimiz Avrupa'ya yakın olursa tabi ki tekrar gitmek isteriz. Takım ve oyuncular olarak tecrübe kazandık. İnşallah bu başarıyı tekrar elde etmek isteriz. Taraftarlarımıza bir kez daha Avrupa'yı hediye etmek isteriz ama şuan için hedefimiz ilk 10 diyebilirim. Üst sıralara çıkmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    İstikrarlı,başarılı ,güvenli çalışmalar diliyorum,her türlü tam destek bizden,Allah sakatlılardan korusun.......................başarılarınızın devamı dileğiyle...............
    0
    0
    Yanıtla