SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldırımoğlu, Siirt Emniyet Müdürü Oldu

0
Güncellendi - 2021-12-05 00:06:43
Yıldırımoğlu, Siirt Emniyet Müdürü Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü’nün Terörle Mücadele (TEM) ve İstihbarat şubelerinin eski müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Malatya'dan atandığı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Terörle Mücadele Daire Başkan Yardımcılığı görevini sürdürürken, Siirt İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.

Malatya’da 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesi, darbe girişimcisi olan general ve subayların karargahtan gözaltına alınması, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün Malatya’daki yapılanmasının çözülmesinde önemli görevler üstlenen Hakan Yıldırımoğlu, 2018'den beri TEM Daire Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Siirt İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz’ın emekliliğini isteyerek görevden ayrılmasının ardından yerine EGM Terörle Mücadele Daire Başkan Yardımcısı Hakan Yıldırımoğlu’nun görevlendirildiği bildirildi. Yıldırımoğlu, Siirt’e giderek göreve başladı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Taylor (2 yıl önce)
    Bir memurun başka ile tayin olmasının neresi haber....
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (2 yıl önce)
    Malatya’da fetö soruşturmaları daha fazla derinleştirilmesin diye merkeze çekildi gibi haberler çıkmıştı... yanılıyor muyum?
    0
    0
    Yanıtla