SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldızlarda Mercan Şampiyon

0
Güncellendi - 2019-11-13 01:03:27
Yıldızlarda Mercan Şampiyon
A- A+ PAYLAŞ

Yıldızlar Bölge Masa Tenisi Bölge Takım Yarışmaları yapıldı. Doğu Anadolu Bölgesi erkek takımı sıralamasında Malatya Mercan Koleji zirvede yer aldı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu'nun (TMTF) faaliyet programında yer alan Yıldızlar Bölge Masa Tenisi Takım Yarışmaları Antalya Kemer Bahri Tanrıkulu Spor Salonu, Mardin Saidi Nursi Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu, Sivas Taha Akgül Spor Salonu ve Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda oynanan maçlarla tamamlandı.

Mardin’de gerçekleştirilen yarışmalarda erkeklerde Malatya Mercan Koleji'nin yanı sıra Van Yeni Öz Van Gençlik Spor Kulübü, Erzincan Tenis Spor, Erzurum Türk Telekom (A), Erdizncan Türk Telekom (B), Bitlis Tatvan Belediyespor (A), Elazığ Gençlik Spor Kulübü ve Bitlis Tatvan Belediyespor (B) takımları mücadele etti.

Malatya Mercan Koleji erkek masa tenisi takımı, Yıldızlar Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası'nda tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu. 

Iğdır'da gerçekleştirilen Küçükler Masa Tenisi kategorisinde de şampiyon olan Mercan Koleji, yıldızlarda da şampiyon olmanın mutluluğunu yaşarken, Türkiye şampiyonası biletini de aldı. 

Takım antrenörü Orhan Altay, Iğdır'da gerçekleştirilen Küçükler Masa Tenisi kategorisinde şampiyon olduktan sonra Yıldızlar Bölge Masa Tenisi Bölge Takım Yarışmaları'nda da şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 

İyi bir takım kurduklarını kaydeden Altay, "Türkiye şampiyonasına katılma hakkını elde ettik. Çok çalışıyoruz ve inşallah bu takım ile Türkiye derecesi elde etmek istiyoruz" dedi. 

Doğu Anadolu Erkek Sıralaması

1.

MERCAN KOLEJİMALATYA

2.

YENİ ÖZ VAN GSK (A)VAN

3.

ERZİNCAN TENİS SPOR KERZİNCAN

4.

ERZ.TÜRK TELEKOM (A)ERZURUM

5.

ERZ.TÜRK TELEKOM (B)ERZURUM

6.

TATVAN BLD SPOR (B)BİTLİS

7.

ELAZIĞ GSKELAZIĞ

8.

TATVAN BLD SPOR (A)BİTLİS

 

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • çetin kılınç (4 yıl önce)
    bu ülke bu yüzden ilerliyemiyor yazık.. birileri başarırken birileri sadece konuşuyor.. Mercan kolejini ve emeği geçenleri tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eski imam (4 yıl önce)
    Kod adı 2023 diye bir proje vardı o projeye de bunlar çocuklarını yazdı gönderdiler gençliğe çok güzel işler yapıyorlar Gençlerin hakkını ahirette alır artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurcan (4 yıl önce)
    Takım antrenörü gençlik sporda çalışıyor diğer arkadaşta gençlik merkezi müdürü sporcularda yabancı değil çocukları spora destek mi yoksa çocuklarına mı destek. Ayrıca bunu gençlik merkezi faaliyeti diye de sitede paylaşmışlar. Çocuklarına mesai harcıyorlar demek ki
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet katılıyorum. Orhan Altay gençlik spor masa tenisi antrenörü. kesinlikle o çocuklar burslu alınmıştır diye düşünüyorum. Güzel reklam yapıyosunuz Mercan Koleji.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHTAP İNCE (4 yıl önce)
    Mercan Koleji olarak Biz Türkiye de bir İNCİYİZ.İşte bu yüzden hep BİRİNCİYİZ.
    0
    0
    Yanıtla