SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine Aynı Yer, Yine İntihar Girişimi!

0
Güncellendi - 2021-09-21 22:56:35
Yine Aynı Yer, Yine İntihar Girişimi!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, daha önce de birçok intihar girişimine sahne olan Çevre Yolu araç alt geçidi üstündeki beton kolonlarınn üzerine çıkarak intihar girişiminde bulunan genci, polis ekipleri ikna ederek bulunduğu yerden indirdi. Şahsın, aynı yerde Haziran ayında da intihara kalkıştığı bildirildi.

Olay, Turgut Temelli Caddesi mevkiinde bulunan alt geçitte meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bazı sorunlarının bulunduğunu ileri süren 18 yaşlarındaki B.D. altgeçidin üzerinde bulunan beton bloklara çıkarak intihar girişiminde bulundu. Blokların üzerindeki genci görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise alt geçit içerisinde minder açtı.

Altgeçidin çift taraflı trafiğe kapatıldığı olayda belirli aralıklarla ağlayarak yer değiştiren genci ikna için polis ekipleri uzun süre dil döktü. Yaklaşık 45 dakika süren ikna çabalarının sonucunda bulunduğu yerden alınan genç önce hastaneye daha sonra ise polis merkezine götürüldü.

B.D.'nin Haziran ayında da aynı noktada intihar girişiminde bulunduğu öğrenilirken olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • mehmet (2 yıl önce)
    malatya da maaşının hakkını verecek bir idareci yok galiba . bu kaçıncı saçmalık oraya neden bir çözüm üretilmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (2 yıl önce)
    Acilen kapatılmalı kapatılan alanda üniversite otobüs durağı veya üniversite öğrencilerine yönelik birşeyler yapılabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)
    O blokların üzerini kapatmayla sorunlar çözülmüyor . İnsanların dertleri sorunları var . Herkes maddi sıkıntı içerisinde . Kimse mutlu değil . O genç çocuk belki okumadı ama bu hayatta henüz birşey de görmedi.Bir insanı bu tür girişimlere sürükleyen nedenleri görmek lazım.Aslında yazılacak çok şey var da işte . Allah yardımcısı olsun herkesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 yıl önce)
    Ya abicim çevir dört tarafını 1,5 metre yüksek demir parmaklıklarla, ver tepesine 30-40 cm öne eğimli engel demiri, geçmen lazımsa koy bir kilitli kapı, bu kadar mı zor bunları akıl etmek! Biz mi cahiliz yoksa anlamadım. Yeter ya iki günde bir intihar girişimi...
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzzer (2 yıl önce)
    acil olarak o blokların üstü kapatılmalı yoksa ya gerçekten intiihar edecekler yada şov yapacakların meskeni oldu. sürücüler içinde alt geçitten geçerken perde perde gözlerinin kamaşmasına neden olurken trafik kazalarınada sebeb olabiliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Oluyor zaten sıkça maalesef
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (2 yıl önce)
    Evet değerli Malatyalılar hayırlı olsun yeni bir rant oluştu bu rantın adida üst geçidin üstünün kapatılması sonraki süreçte de işletilmesi hepimize hayırlı uğurlu olsun neden hep aynı yerde intihar vakaları meydana geliyor neden bir binanın çatısı falan değilde aynı mekan bir düşünün derim bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk Cengiz (2 yıl önce)
    İllaki Birilerinin Ölmesi Veya Yaralanması mı Lazım.. Belediye O Alanı Kapatmak İçin Halen Neyi Bekliyor Daha...
    0
    0
    Yanıtla