SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yine Bir Gün Türkiye'de Oynamak İsterim"

0
Güncellendi - 2019-01-08 00:16:42
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'dan Mısır ekibi Zamalek'e transfer olan Khalid Boutaib, Türkiye'de güzel günler geçirdiğini ifade ederek, bir gün yine Türkiye'de futbol oynamak istediğini söyledi.

Türkiye'de güzel günler geçirdiğini ifade eden Fas asıllı golcü oyuncu, "İnşallah yine bir gün Türkiye'de oynamak isterim. Türkiye'de iyi bir lig tanıdım ve iyi bir arkadaşlık kurdum. Türkiye'yi özleyeceğim. Afrika'nın en büyük kulübüne gidiyorum. Hem de Şampiyonlar Ligi oynayacağız. Takımı şampiyon yaparak, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak isterim" dedi.

Boutaib, kulüp başkanı Adil Gevrek, yönetim ve teknik direktör Erol Bulut ile taraftarlara teşekkür ederek, şunları söyledi: "Burada çok mutluydum. Takım ve kulüp herkes bana çok iyi davrandı. Ondan çok iyi oynadım. İyi bir kulüpte her zaman iyi oynarsınız."

Fas asıllı golcü Süper Lig'de şampiyonluk yarışına ilişkin, "Şampiyonluğun şuanda en büyük favorisi Başakşehir. Robinho'yu aldılar, daha iyi oyuncularda alacaklar. Böyle giderlerse şampiyon olurlar" değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kemal (5 yıl önce)
    insan üzülüyor.Burada özellikle takip ettiğim bazı yorumcular var.Boutaibi geldiği günden beri eleştiriyordu geçen gün baktım.boutaibin satılmasını eleştiriyordu.Çok enteresan tipler var.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (5 yıl önce)
    Güle güle güzel insan seni özleyeceğiz Yolun Açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (5 yıl önce)
    Sadikla beraber kaliteli iyi bi karakteriniz var..takim icin mucadeleden kacinmayan sadece futbol oynamaya calisan kisilersiniz..ikinizde hakkinizi helal edin yolunuz acik olsun..ALLAH'a emanet olun
    0
    0
    Yanıtla