SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine Çöşnük Kavşağı!. 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2020-07-16 10:48:55
Yine Çöşnük Kavşağı!. 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kırmızı ışık ihlali yapan otomobil kamyonete çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, Malatya -Elazığ karayolu çöşnük kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Elazığ istikametinde gelerek Ankara istikametine seyir halinde olan Volkswagen marka İ.Y. yönetimindeki 44 ED 022 plakalı otomobil iddiaya göre kırmızı ışık ihlali yaparak, Yeşilçam Caddesi istikametinden ,Yusuf Özal Caddesi istikametine seyir halinde olan Nissan marka A.S. idaresindeki 44 LD 533 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 100 metre savrulan otomobil yol kenarındaki aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Kazada sürücüler ile birlikte 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ile polis ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Trafiğin kısa bir süre kontrollü sağlandığı kavşakta kazaya karışan araçların bulundukları yerden kaldırılmasıyla birlikte trafik normale dönerken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • mac (3 yıl önce)
    Her şeyden önce malatyalı daha kavşak içi önceliğini öğrensin yıl geçti şu kavşak içi önceliğini öğrenemediniz, ne yapmamız gerek büyük şehirden adam getirip ders mi verdirelim sizlere kavşak içi öncelik nasıl olur diye pes bu kadar pes, az bilgi az dikkat az medeniyet...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (3 yıl önce)mac isimli kullanıcı yorumuna
    Pikap otobimile çarpmış olmasın pikapın önü yoktur
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin demir (3 yıl önce)
    Tek sorun çevreyolu nun olmaması kamyon TIR otobüsler tranbüs ne ararsan var yollar yetersiz bu durumda kazasız bir günümüz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (3 yıl önce)
    Sarı ışık yanmasıyla kırmızı ışığa geçmesi bir oluyor. arada 5 saniye kadar zaman olsa neyse, Ana artellerde köprülü kavşak olmayan tek buyuk şehiriz, trambüs ayağına kavşaklar heba edildi. Yazıktır yakışmıyor Malatya'ma. Günü kurtarma işlerinden vazgeçip, köklü çözümler üretin, varsın oy vermesinler. İlerde Allah razı olsun bunu yapana diyenler olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (3 yıl önce)
    elazığ istikametinden geliyorsunuz ışık yeşil yanıyor arkayı kontrol için bir saniye aynaya bakıyorsun ışık anında kırmızı yani yeşil kırmızı bir saniyede tamam
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Her adim başi trafik lambasi buraya bi koprulu kavsak yapamadi beceriksizler yaziklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Birisi (3 yıl önce)
    Malatyada kurallar cok ihlal ediliyor. Kirmizi ışıkta ozelikle dolmuşlar ve ozel halk otobüsler i neredeyse hic beklemeden basıp geciyor. Birde altında lüks araç olan şahıslar yollar resmen kendilerinin saniyorlar. Bunlara ağır ceza verilmeli. Kurallara uyuldugu takdirde bu tür kazalar olmayacaktır emin olun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Cosnuklu (3 yıl önce)
    Suruculer sehiricinde olduklarini unutup isiklara yaklasinca hizlarini artiriyorlar orada hiz siniri kac kaza yapanlarin hiz gostergeleri kac. Sucu kendimizde arasak yeterli hep birileri suclu. Soforler araclarina cok guvendiklerinden bunlar oluyor. Hiz siniri 70 ise 70dir ama o kavsaga 100 120 ile giren sayisi azda degil sonuc bu. Devlet herseye mudahale ederse kurallar neden var bilincli halk olamadik olamayacagiz. Bilincli insan sayisi cok az. Demir yiginina insan yapisina guvenmenin sonucu tedbir almak gerekiyor. Yan yollara dalanlar mi soluna bakmadan ne diyelim devlet ne yapsin birey kendini bilinclendirecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Trafik ışıkları kafasına göre çalışıyor hiç bakan yok Büyükşehir uyumasın yazık günah millete
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkoğlu (3 yıl önce)
    Bu kavşağa daha kaç kaza sonra kaç can sonra çözüm bulunacak? Yıllardır çevre yolunu şehrin dışına taşımaktan anladık acizsiniz bir kavşak düzenlemektende mi acizsiniz? Zamlardan başka vatandaşın sırtına binmekten başka mahir olduğunuz bir konu var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sorun kavşakta veya çevreyolunda değil. Sorun Malatyada kurallara uymayan, kırmızı ışıkta geçen, agresif sürücülerde kaynaklı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eksik yazmışsın kardeşim.sorun birden bire yeşilden kırmızıya yada kırmızıdan yeşile geçen ışıklarda.ışıklar 5-6 saniye yanıp sönerse renk değişirken kazalarda azalma olacaktır
    0
    0
    Yanıtla
  • Metropollerde akıllı ve köprülü kavşağın kitabı yazıldı biz her tarafta lamba bekliyoruz ,her km ye bir lamba düşüyor,
    0
    0
    Yanıtla