SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine Traktör, Yine Kaza..

0
Güncellendi - 2021-08-01 01:39:30
Yine Traktör, Yine Kaza..
A- A+ PAYLAŞ

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR.. Malatya- Adana karayolunda gece meydana gelen kazada, otomobilin arkadan çarptığı traktördeki iki kişinin yaralandığı bildirildi.

Kaza, Malatya- Adana karayolu Karapınar Mahallesi Meyvecilik Araştırma mevkiinde oldu. Doğanşehir yönünden Malatya yönüne gitmekte olan Muharrem Mete yönetimindeki 44 AB 885 plakalı traktöre, 44 HT 084 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazada, traktörün sürücüsü ile bu araçta bulunan Engin Mete yaralanırken, iki araçta da hasar meydana geldi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Engin Mete'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

malatyahaber.com

FOTO: İzzettin ÇİÇEK

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • SARI (2 yıl önce)
    ah şu traktörler reflektor nedirki ya 20 tl bişey hiçmi paranız yok bişeylerin önlemini almak için canımızdanmı olalım stoplar arızalıysa degişelim yani kullanıyosan tedbirini alacan takdiri Allah a bırakacan rabbim yaralılara şifaversin
    0
    0
    Yanıtla
  • MESUT (2 yıl önce)
    Bir yetkili emniyet müdürünü bir ziyaret etsin.Malatya da 6. Ayın 15 ile 8.ayın 15 arasında kayısı hasat dönemi dağıtımı pazara getirilmesi var.Bu nedenle nakliye dağıtım vs işlemler genellikle traktörler ile yapılır.İki aylık dönemde kontrolleri sıkı tutun şehirler arası yolda bence saat 7 den sonra traktörler trafiğe çıkmamalı. Araç 120 km hız ile şehirler arası yolda geliyor traktör gecenin karanlığın da köy yolunda ana yola çıkmış 15 km hız ile gidiyor. Polis jandarma 2 ay boyunca odaklanacak yasak koyacak can kurtaracak yazıktır günahtır.
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Yolda, giden, Trafik ve Jandarma neye bakar, lütfen daha iyi kontrol, İlla da traktörlere..............
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet celik (2 yıl önce)
    Aydınlatma olsa kaza olmayacaktı diye bişey yok. Belli ki arkadan çarpan araç aceleci kazadan da anlaşıldığı gibi böyle bir kazanın olması için üçüncü bir aracın daha olması lazım ama o yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (2 yıl önce)
    Malatya-Adana karayolu diye bir yol mu varmış admin ?
    0
    0
    Yanıtla
  • selim (2 yıl önce)
    şu kazanın aynısını hekimhan yolunda yapacaktım verilmiş sadakamız varmış. ışık yok reflektörler çamur içinde... Acil şifalar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • babuğdu (2 yıl önce)
    kim ne derse desin Dünya da en çok traktör kazası olan şehir malat ya...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Çoğunun arka lambası yanmıyor, ne zaman dur denecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Atahan (2 yıl önce)
    Bu kaza için konuşmuyorum fakat traktörlerin hemen hemen çoğunda arka aydınlatma bulunmuyor. Gece yolda görmek olanaksız hale geliyor. EGM ve jandarma personelinin bu tarz araçlar için çok daha duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum. Kazada yaralanan vatandaşlara acil şifalar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla