SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YKS'ye Girecekler İçin Ulaşımda Düzenleme

0
Güncellendi - 2021-06-24 19:58:04
YKS'ye Girecekler İçin Ulaşımda Düzenleme
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ Genel Müdürlüğü tarafından bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek olan öğrencilerin sınava girecekleri okullara sorunsuz bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla yoğunluğun yaşandığı hatlarda sefer sayılarını artırıyor.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 27 Haziran 2021 Pazar günü sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte saat 10:15 de başlayacak olan AYT ve TYT sınavı dolasıyla yolcu yoğunluğunun olduğu ana hatlarda 07:30 itibariyle sınava başlama saatine kadar 20 dakika aralıklarla ve aynı saat itibariyle kırsal hatlarda ise 30 dakikada bir olmak üzere sefer düzenleneceği bildirildi.

Ayrıca sokağa çıkma kısıtlaması süresince sefer düzenlenmeyen hatlarda ise saate bir sefer düzenleyerek sınava girecek öğrencilerin mağdur olmamaları noktasında ulaşım hizmeti verilecek.

Ayrıca, 17B Temelli Üniversite hattında da yolcu yoğunluğuna bağlı olarak ek seferler düzenleneceği ifade edilerek,

Bu hatlara ilave olarak 2.Organize yerleşkesinde bulunan okullara da yine 30 dakikada bir olmak üzere sefer düzenleneceği bilgisine yer verildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız